Güzelim siki oradan kundak fayda etmiyor bizim oglanda valla ortam i gündüz değilse karanlik ve sessiz tutuyorum zaten. Kafaya bisi ortturmuyor maalesef. Uyutmaya calist olmadi. Bak saat kaç oldu aksam 6dan bu yana sadece 1bucuk saat uyudu ya. Ama sabahtan beri su gibi kusuyo. Normal mi? Ben endişelenmeye basliyorum
canım emdikten sonra, gazını çıkarırken, altını değiştirirken, kucağında dolaştırırken midesine basınç yaparsan
az miktarda ağzının kenarından süzülerek çıkan kusma şekli normaldir her bebekte olabilir korkma
önemli olan büyük miktarlarda mesela bir su bardağı dolusu diyebileceğimiz bir miktarda birden ağzından fışkırarak çıkmasın
Her gün değil dun için surekliyi kastettim canim. Gün oluyor hic kusmuyo. Bazen tamamen takimsi susuz çökelek bazen suyun içinde çökelek. Bazen tamamen süt cikariyo ama dün sadece su kuştu bi kaç kere. Az evvel emzirdikten sonra aldim kucagima gezdiriyordum sirti gogsumdeydi. Gaz cikartti ben hissettim gazla birlikte midesinden birseylerinde yukariya ciktigini sonra bi baktim esortmani suyun içinde çökelekli kusmuk olmuş. Sanirim daha çok gaz cikartma esnasinda cikartiyo. Bundan sonra ne zamanlar yaptigina daha çok dikkat edicem. Dr a da gotursem dogru düzgün anlatayim. Bazen altini değiştirirken bile kusuyor. Fiskirir gibi nasil oluyor bilmem ama benim oğlum yanaginin yanindan süzülerek akitiyor daha çok.
Bide çok salyasi akiyo sizinkilerinde akiyor mu? Yatay olsa dudaklarinin ucunda köpürtüyor ayakta olsak dudagindan damliyo fln elimde hep mendil
Saolasin canikom. Valla sanmiyorum usuttugunu ev nerdeyse 25derece uykudan uyaninca gezdirirken ince battaniye ile gezdiriyorum. Yelek giydiremiyorum benimkinin ne zaman uyuyacagi ne zaman uaygarayi basacagi belli olmadigi için uyuyo.bide yelek cikartarak uyandirmayim diye giysiremiyorum. İshali yok bak 4gun oldu bgn hala yapmadi kaka. Pirt cok yapiyo cok şükür ama kakamiz gelmiyo.. Sanirim benimkisi çok emiyo mide çok dolu oluyor gegirincede bisiler cikiyor ister istemez. Emzik almıyor beni hem emzik hem doymak için kullanınca kusmaya başladı. 20 gun evvel beni boyle emmeye başlamadan evvel yoktu kusmamiz. Simdi sürekli emmek istiyo. İyi yani galiba sütüm cogaldi artik yetiyo gibi. Kotu yani dosya bile birakmiyo mememi o sirada gogsume de sut inince tikanarakta olsa o sutu içiyor.
Benim kızım da doğduğundan beri kusan bir bebek arada tek tük fışkırtır gibi kustu ama gwnelde azının kenarından akıtıyor ve dediğin gibi yedikten hemen sonra gaz çıkarmış olsa bile altını açarsam kusuyor
Ya bu salya olayını ben de soracaktım aynı senin tarif ettiğin gibi bazen baloncuklar çıkararak bazen de ağzının kenarından akıtmak suretiyle salyaları oluyor neden acaba?
salya ve baloncuklar benim bebeğimde de var, tükürük bezleri çalıştığı ve henüz tükürüğünü yutmayı bilmediği için oluyormuş
aynı bizi anlatıyorsun canım. iki gecedir zirve yaptı, çığlık çığlığa acı çekerek ağlıyor, bu 1-2 saat sürüyor, ne emiyor ne kucaktan iniyor, elleriyle ovunup kasılıp yay gibi geriliyor, tuvalete tutar pozisyonuna alıyorum ve bir foşurtu ile kakayı yapıyor keyfi yerine geliyor. zaten hiç bitmeyen bir gazı var. kaka tahlili verdik ama sonucu almadım henüz,yarın bio-gaia alıcam belki o fayda eder.
mukuslu kaka hıçkırık hapşuruk karınağrısı vs. var ama kan ile yüz döküntüsü yok elhamdulillah, alerji olduğunu düşünmek istemiyorum
( bu gece onunla birlikte bende ağladım çaresizlikten, sesi kulağımdan gitmiyor yavrumun
ah canım karnı ağrıyor demek,
benimki de bazen özellikle emerken birden çığlık çığlığa ağlıyor, ellerini çarpıyor, geriliyor
o zaman hemen bezini açıyorum, ayaklarını karnına doğru bastırıyorum hafifçe, karnına masaj yapıyorum,
bazen de ıslak mendille poposuna hafifçe bastırarak siliyorum daha mendili çeker çekmez gazla birlikte tazyikli şekilde yapıyor kakasını
bizimkinde de kanlı kaka dışında tüm belirtiler var, yanaklarında egzama dahil
doktor egzama değil dedi ama adım gibi biliyorum ki egzama, çünkü bende var, kızımda da var, oğlumdakinin de egzama olduğuna eminim, tanıyorum artık bu mereti
asya kabiz oldu neguzel tuvaletini cikiyordu neyapacagim sasirdim poposunu pamukla uyariyorum ama fayda etmiyor
canım ecrininden ayrıymışsın Allah sabır versin annenin evladından ayrı kalması çok zor, inşallah hemen kavuşursun yavruna
asya senin üzüntünden stresinden etkilenmiş olabilir, annenin ruh halinin kötü olması çocukta ishal ya da kabıza neden olabiliyormuş
pamuğu sağlam sarılmış bir kulak çubuğuyla yaparsan daha iyi olur, ya da bir çay kaşığı kadar zeytinyağı içirebilirsin
Kaç saate bir mama veriyorsunuz ya da emziriyorsunuz ??? Ben ilk ay yoğun gaz sancısı ile gittiğimde doktor aralığı uzat demişti bizde reflü de var bu aralar biraz hafifledi şükür ama farklı sorunlarla boğuluyor yavrum....3 saat bazen 4 saate bir emiyor ve 5 dk sonra kıvranarak bırakıyor memeyi
valla bizde saat falan yok her ağladığında emziriyorum, bazen 2 saatte bir bazen saatte bir
laktoz intöleransı mı var acaba bebeğinin :44: