- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende senin gibi yapıyordum günde 1 kere mama veriyordum ilk hafta sadece mama veriyorduk gerçi sütüm olmadığı ve mastit olduğum için, sonra giderek azallttık mamayı yaklaşık 2 haftadır sadece anne sütü veriyorum. sütü dondurucuda saklama olayı çok kafama takılıyordu süt sağma makinesini zaten almıştım avent in çok memnunum. süt saklama poşeti de aldım hatta 1 poşet attım ama sonra dondurucudaki poşete bi baktım süt donmuş tamam ama poşette buz parçaları var yani sütü ısıtınca bu buz parçaları süte karışacak:44: geçenlerde internette bir doktora sordum bu durumu " çok önerdiğimiz bir yöntem değil, ama mecbur kalındığında kullanılabilir" cevabını verdi, ben en azından 6 ayını doldurmak istiyorum bebeğimin sonra işe başlayacağım , sende sağma makinesi al bence sağdığını o gün aksam verirsin biliyorsun buz dolabında 2 gün bekliyor insallah sütün çok olurarkadaşlar 1.5 ay falan mama destekli besledim bebeğimi ama günde 1 kez veriyordum. yaklaşık 1 aydır da sadece anne sütü veriyorum. ben 1 ay sonra çelışmaya başlıcam sizce şimdiden sütümü sağmalımıyım. sağarsam bebeğime şimdi yetecek süt kalırmı acaba. sütümün çok olduğunu düşünmüyorum. boşuna sağma makinesi de almak istemiyorum.
buarada siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Canım malesef ben beveğimden dolayı allerji diyetindeyim vebisküvü yiyemiyorum lactamil de kullanamıyorum... Geriye su kalıyor onu da biraz daha arttırdım şimdi bakalım fayda edecek mi(( sağol düşündüğün için ama:))
haklısın valla çok zor durumun. ama bu günler de geçicek inşallah. allah dermansız dert vermesin..Kuru inciri yiyordum bir ara tekrar yiyeyim olmadı... Korkuyorum artık ağzıma sttığım herşeyden
canım bende senin gibi yapıyordum günde 1 kere mama veriyordum ilk hafta sadece mama veriyorduk gerçi sütüm olmadığı ve mastit olduğum için, sonra giderek azallttık mamayı yaklaşık 2 haftadır sadece anne sütü veriyorum. sütü dondurucuda saklama olayı çok kafama takılıyordu süt sağma makinesini zaten almıştım avent in çok memnunum. süt saklama poşeti de aldım hatta 1 poşet attım ama sonra dondurucudaki poşete bi baktım süt donmuş tamam ama poşette buz parçaları var yani sütü ısıtınca bu buz parçaları süte karışacak:44: geçenlerde internette bir doktora sordum bu durumu " çok önerdiğimiz bir yöntem değil, ama mecbur kalındığında kullanılabilir" cevabını verdi, ben en azından 6 ayını doldurmak istiyorum bebeğimin sonra işe başlayacağım , sende sağma makinesi al bence sağdığını o gün aksam verirsin biliyorsun buz dolabında 2 gün bekliyor insallah sütün çok olur
Cnm bize biskuvi olmuyor ama lactamil kusburnulusu var
Klasik lactamil degil
Bana firmacisi hediye etti
Tadi biraz buruk ama icinde sut grubu birsey yok
Birde humana iciyorum
Rezene cayi da sut yapar sende dene
haklısın valla çok zor durumun. ama bu günler de geçicek inşallah. allah dermansız dert vermesin..
cnm şimdi yakaladım seni :) nasılsın bebeğin nasıl?
en son sana özelden yazdım ama msj kutun doluymuş,
hepinizi çok özledim yahuuuuuuuuuuu kimseler yok şimdi arada bakıyom ama
nesle uzun zamandır gözükmüyo mahtuana hamile ama sanırım zorlu geçiyomuş
ve bende doğum yaptım cnm çok zor bi doğum oldu ama değdi
sidelyam şimdi yanımda uyuyo :)
seni çok öpüyom cnm bnm....
nerde o eski günler
Idrar tahlili mi zeynep?
Sonucu yaz mutlaka tamam mi
Insallah bi sorun yoktur
Avent var bende gayet iyi memnunumarkadaşlar 1.5 ay falan mama destekli besledim bebeğimi ama günde 1 kez veriyordum. yaklaşık 1 aydır da sadece anne sütü veriyorum. ben 1 ay sonra çelışmaya başlıcam sizce şimdiden sütümü sağmalımıyım. sağarsam bebeğime şimdi yetecek süt kalırmı acaba. sütümün çok olduğunu düşünmüyorum. boşuna sağma makinesi de almak istemiyorum.
buarada siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Ben de hamileyken almamistim
ilk haftamizda mastit olunca arkadasim yetismisti imdadima
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnn
Hem de ne yorgunluk yaaaa
Ne yemek ne camasir ne utu ne supurme
Hic bitmiyo isler deniz hele sizin gibi 2. Hatta 3. Cocugu olanlara allah yardim etsin
Tam hıh bitti isler deyince yine basa sariyos
Yardimci sartmis...
Canimmmmmmm iyiyim cok sukur bebis te iyi sukurler olsun ben de cok ozledim inan
Niye zor oldu tatlim normal dogummu oldu?
Biz de sancilari evde cektik, siklasinca gittik cok istiyordum normal dogumu ama kismet degilmis olmadi iri bebis cok zorladi bizi sezeryana alindim... olsun simdi. Yanimizda ya minikler allaha sukurler olsun
Tasinmistiniz siz de, alistin dimi hersey yolundadir umarim
Nerdesin simdi ocak annelerinde mi?
arada baktim herkes yeni topiklere terfi etmisti minikkelebek naapti acaba haberin varmi
Mahtuana giriyo mu o nerde ayyyy cok sordum
Cok opuyorum seni de sidelyayi da
Cnm bize biskuvi olmuyor ama lactamil kusburnulusu var
Klasik lactamil degil
Bana firmacisi hediye etti
Tadi biraz buruk ama icinde sut grubu birsey yok
Birde humana iciyorum
Rezene cayi da sut yapar sende dene
gunduz uykusu cok onemli bencede...o zaman iyi oluyorrr..
harfiyyyyen katiliyorummm..
iki hamilelk yeter....
koca gbek bel agrisii....amannnnn
Canm nasılsn , deniz kızım nasıl
slm kızlar sizleri her daim okuyorum özellikle gece nöbetlerimde oğluşum memedeyken elimde telefon takipteyim. belki kötüyüm ama:)) benim gibi olanları görünce biraz mutlu oluyorum. en azından normal olduğumuzu görüyorum. yoksa sanırım daha zor olurdu. uykusu düzene giren bebeklere maşallah. bizde düzen falan yok paşamın gönlü ne zaman isterse o zaman uyuyor. onun uyku vaktide benim uykum gelmiyor böylece zombi gibi oluyorum. Rabbim bütün yavrulara içinde oğlumda dahil can beden sağlığı versin de geçer elbet hepsi. en azından gaz sorunumuz baya azaldı. gaz çok berbat bir illet ya.. Hasene Allah yardımcın olsun.
bu arada cemredenize benim büyük teşekkür borcum var. belki kendisi hatırlamaz ama beni normal doğuma çok teşvik etmişti ve başardım onunda güzel motivesiyle. ha birde emzik tavsiyesi nuk biraz işimi kolaylaştrısı sıpa onu tutuyor ama azcık pekmez sürüyorum. şekerli su sürenler var. ama sanırım şekerden daha iyi bir seçim pekmez.
esraa meraba.. rüyanı okuyunca panikledim valla. şu anda bende öyle bir duruma hazır değilim. umarım kazaya kurban gitmem:)) Rabbim isteyenlere versin inş. bana da bebeğim büyüyünce inş hayırlısıyla sağlıcakla.
bu arada ben de antepteyim.. belki birgün sankoda görüşürüz fırsat olursa:))
İyi cnm sen nasilsin
Bebisin gazi mi var
Benim minnosta ikiniyor
İnsallah 3. Ayda biter bu gaz
Kizlar emzik verme konusunda cok kararsizim
Ama esim verdigi icin kizim emzikkolik oldu
SiZce sorun olurmu emzikten
Mirakar ala yarin alerji uzmanina gidicem medical parka bakalim ne dicek burdan yazarim
Kizimda pisik oldu ya
Surekli altini degistiriyorum kremliyorum hayret birsey ya
Mrb gececi anne , bende aynı durumdayım , kızım memedeyken teldn takip ediyorum :)) benimki uyudu sabah 7 ye kadar uyanmaz muhtemelen ama bu seferde bende uyku kaçtı gitti iyi senin kuZucuğun emziği almış , cok uğraştım ama deniz emzik almadı maalesef
Kizlar emzik verme konusunda cok kararsizim
Ama esim verdigi icin kizim emzikkolik oldu
SiZce sorun olurmu emzikten
Mirakar ala yarin alerji uzmanina gidicem medical parka bakalim ne dicek burdan yazarim
Kizimda pisik oldu ya
Surekli altini degistiriyorum kremliyorum hayret birsey ya