Cumartesiden beri günde bi defa o damladan kullanıyorum madecascol merhem lanolin li kremler kullanıyorum yine de geçmedi. Sanki biraz daha genişledi. Yada bana öyle geliyor. Yok demedi su vakte kdr geçer diye bisi canim. Zaten oğlum çok agliyo fln diye anlatiyodum bu ne panik hep senden etkileniyodur diyo. Dedim oğlum kolik hic umursamadi bile kadin. Tmm çocuk belki benden etkilenyor ama ben onun yüzünden boyleyim boyle yorgun bitkin olmamin sebebi o. Ben boyle olmadan evvelce böyleydi çocuğumay bende öyle yapim..
ben çok korkak bi insanım öyleki evde tek başıma gece kalamam.
buda bana çekmiş.
korkuların genetikten geçtiği de ortaya çıkınca tamam dedim. bu aynı benim gibi.
deneyeyim bende ...
bizimki odasında yatarken hemen karşıda ağaç var
ışıktan ağaç gölgeleri perdeye düşüyor
canavar a hayalete benzetiyomuşş
aslında biliyomusun bilmiyorum aral çok izşliyomu çizg filmlerde çok etkiliyor.
bi gün bi baktım aynı yaştalki kuzenleriyle oturmuş çizgi film izliyolardı
ama yüzlerini görsen
dehset içinde bunlar.
bi baktım çizgi filme
hayalet yüzlü dede neene var. dede suya bakıyor.. suyun görüntüsünde ucube gibi biri.
dönüp bakıyor arkasına kimse yok..
bizimkilerde sinmişler onu izliyorlar..
cartoon net kanalıydı hemen kanalı sildik.
o günden beri izletmiyorum o kanalı...
kaç gün oldu içemeye başlayalı dr demedi mi şu gün etki edrr diye.
çok geçmiş olsun canım yaa..
bu çocuklardan kendimizi unutuyoruz var ya anasını satimm.
ağlamaları nasıl oldu ahmed yasinin.inşallah azalmıştır.
Annemdeyim cuma aksamdan beri güzelim. Gece annem bakiyo uyurken kipirdaniyo sürekli diyodum ya iste annem pispisss yapiyo memeden memeye veriyi bana sabah namazdan sonrada ben aliyorum annemi uyutuyorum öyle vardiya yaptik. Aglamalari hala var bu sira ağlama nobetlerimiz gece değil gündüz ve akşam saatleri. Az önce bi nöbet atlattim mesela uyuttum annenin yanina koydum şimdi girdim yatagima bi uyuyabilirsem uyucam canim. Allahim şifa versin herkese. Beterinden de esirgesin.
şuan ayçada uyuyor toplasan 1-2 saat uyanık kaldı gün boyu:44::44:
Asi olmussunuZ geçmiş olsun bizde geçtiğimiz perşembe olmuştuk. Gelince Ahmed de uyumustu ama gece fenalasmisti. Maşallah ayça hanim kizimiza:)) uyusunda buyusun Ahmed yasin gibi yaramaz çocuk olmasin :))