kızlar şu emzirme olayı çok canımı sıkıyor şimdi makaleleri okuyorum da emzirirken anne kucağında bebeğin başı dik olmalı diyor nasıl ya anlamadım gitti, ben kucağımda emzirdikten sonra yatağa koyduğumda uyanıyor, ama yatarak emzirince yerinden de kaldırmadığım için uyanmıyor ama yanlış bir teknikmiş, yatarak emzirme orta kulak iltihaba sebep oluyormuş. sizler nasıl emziriyorsunuz
Eki Görüntüle 976013 ben genellikle bu 2 şekilde emziriyorum, çok yorgunsam yatarak emziriyorum o zaman da bebeğimin başının altına küçük bir yastık koyuyorum
ben şu sırada huniyi takcam o da deminden beri cızırdıyor meme istiyor sürekli iki gündür diye gece uykularımız iyi sadece dün 2 saat 2 den 4 e kadar uyanık kaldı diye bugün depresyona bağlicam nerdeyse
eşim k.v ve k.baabam yardımcı oldukları halde
emzirme sırasında sucuğum çıkıyor bunalıyorum
bağırma geliyor içimden delimiyim neyim bilmiyorum..
biraz emip bırakıyor
uyukluyor
sonra kalkıyor birdaha aynı sey bugun böyle geçti
bunaldım bende
senin halini düşenimiyorum bile
ilahi esra bir günde mi hunilik hale geldin, Allahtan yardım edenin çokmuş
sukunet ben de kalca ultrasonunu devlette cektirmiştim
cocuk bölümüne randevu alıp gittim orda dr.a söyledim yazdı gittim çekildi
3 4 kişi vardı benden önce çok beklememiştik
buarada sen nerde oturuyorsun canım?
buarada benim bebiş buaralar memeyle çok zıtlaşıyo
(
almıyo sinirleniyo anlamıyorum
pamukçuk yok daha önce olmuştu ama çok önce
bişey duymuştum
bebekler 3 4 aylıkken memeyi bi bırakma eğilimi yaşarlarmış
hatta sakın pes edip mama verme, geçer sonra yine güzelce emer demişlerdi
böyle bişey var mı
almayıp aç uyudu bikaçtır
benim de içim gidiyo...
ben istanbul ataşehirde oturuyorum canım, ya fsm ye ya da darülacezeye gidicem herhalde usg için.
memeyle zıtlaşma benimkinde de var bu ara sinirleniyor, ağlıyor arada tepiniyor,
gaz sancısından ya da süt fazla geliyor olabilir :44:
fönü açınca sakinleşip alıyor bazen, bazen de o bile işe yaramıyor savaşıyoruz resmen
yaaa aşerme nedir şimdi yaşıyorum ben!!!
bu nasıl bi iştahtır arkadaş
canım nasıl tatlı çikolata istiyo
doğumdan sonra rahat kilo vermiştim ama geri alcam yaaaaaaaaaa
kendime engel olamıyorum
canım nasıl bi tepsi baklava bi kilo çikolata istiyo anlatamam
ay bende öyleyim canım ya, tatlılar çikolatalar hamurişleri gözümün önünde uçuşuyor
kızlar hediye aldınız mı?
şöyle kolayca ulaşılabilcek ve ekonomik bir hediye önerisi olan var mı???
peki ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı
en ince noktamdan vurdun beni, var mıdır onu sevmeyen, olsa da yesem
sevgililer günü, evlilik yıldönümü, doğum günü gibi dertlerimiz yok bizim o yüzden pek bir rahatım valla
şekercim nbr özledim valla bebişin nasıl ben 14 subat falan hiç düşünmuyorum bilmem koca düşünuyormu o yapsın sürprizi falan ama bak huni olabilir bu aralar çok revaçta :)
hah işte tam ben de öyle düşünüyorum, bana da bir huni hediye edebilir, modadan geri kalmak istemem
çok güzelmiş
sadece anne sütü ile beslenen bebeklerin anneleri size bi sorum olacak: bebeğiniz ne sıklıkta kaka yapıyor? bizimki bi buçuk aylığa kadar hemen her bezinde kakası oluyordu, sonra bir gün pat diye hiç yapmadı günde bir yapmaya başladı ve şuan 2 günde bir yapıyor bu beni tedirgin ediyor haftaya salı aşı için dr a gidicez ama o zamana kadar içim durmuyor merak ettim böyle bişi yaşayan var mı? karnına masaj fln yapıyorum zeytinyağı verdim bi iki kez bişi fark etmedi neden oldu anlamadım
yaptığında baya yapıyor ve kakası normal bebek kakası kıvamında çok kafama takıyorum bilginiz var mı ?
ben de 1 aydır sadece anne sütü veriyorum, d vitamini ve gaz ilacı dışında başka birşey vermiyorum,
benim bebeğim günde 2-3 kez çok fazla miktarda, 1-2 kez de az miktarlarda sulu kaka yapıyor,
ilk ay benimkinin de her bezinde kaka vardı, zamanla azaldı.
Bebekler büyüdükçe dönem dönem kaka miktarı azalıyor, kıvamı normalse bebeğinde huzursuzluk yoksa problem yok
bugun asimiz var cok korkuyorum insallah bise olmaz Atesi falan ciksa ben nasil anliycam bilmiyorum ates olcerimiz i kere net dogru olcmedi :44:
korkma canım, çıkmaz inşallah, dudağını bebeğinin alnına koyduğunda sıcak geliyorsa ateşi vardır
2. ay aşılarını olduk, s.ocağını inletti kızım, şimdi gülücükler atıyor da rahatladık şükür.
bu ay sadece 800 gr almış, sadece anne sütü alıyor, herkes mama versene diyor
3.800 doğdu şimdi 5.800, ama öyle tombiş bi bebek değil diye çok üstüme geliyorlar
geçmiş olsun canım, maşallah kuzuna gayet iyi kilosu, sen o mama diyenlere tıka kulağını sakın mama verme, hiçbir mama senin sütünün yerini tutamaz, mamayla kolayca doymaya alışıp seni bırakırsa ne olacakmış ona da çözümleri varmıymış o herkeslerin,
hem tombul bebek sağlıklı bebek demek değildir her zaman