ben ne tatlıdan uzak durabiliyorum ne hamurişinden, hamilelikte yiyemediğimin acısını çıkarıyorum
şekerim yükseliyor ama hiç umrumda değil öyle özlemişim ki tatlıları, hamurişlerini, patates kızartmalarını daha da tutamıyorum kendimi yiyorum valla
bi trambolin de bana lazım herhalde 5 yıldır 10 kilo fazlam var veremedim
ay ne tatlı görünüyor dimi, benim kızda emerdi sürekli birkaç kez oğlanı da yakaladım emerken
canım o 4 saat boyu aynı meme olayını bende deniyorum, göğsüm aşırı dolmuşsa önsütün bi kısmını sağıyorum baya işe yarıyor
ama unutup diğer tarafı verirsem ya da önsütün bir kısmını sağmadan verirsem yine yeşil oluyor kakası
benimki emziği birkaç kez tuttu, daha da almıyor, memede uyumak daha cazip geliyor herhalde
emziğe alışmaması iyi mi kötü bilemiyorum, kızım tam bi emzik aşığıydı bıraktırana kadar baya uğraştım, en azından bunu bıraktırmaya uğraşmıycam ama bu da memede uyumaya alıştı emzirmeyi bırakırken zorlanıcaz herhalde
görünümünde iyileşme var mı? kaçıncı günde kullanmaya başladın? sanırım ben geç kalmışım kullanmak için
anladım canım, inşallah randevusuz çekerler bizimkini de...
bizde de aynı durum oldu ilk bebeğimde, ödüm kopuyordu bebeğim şaşı kalıcak diye, göz doktoruna götürelim diye eşime söylenip duruyordum o da durmadan hastalık bulma, boşu boşuna hırpalattırıyosun çocuğu diye kızıyodu bana sonuçta 6 aydan sonra şaşılık falan kalmadı ama 6 boyunca acaba geçecek mi diye tedirgin oldum
bu aylarda parlak ışıklara, seslere çok bakarlar, madem bakacak göz kaslarını zorlamayacak, ışığı direkt göreceği bir yere yatır, ben kızımda çareyi öyle bulmuştum
günaydın canım, geçmiş olsun, anne yüreği işte hissediyor bişeylerin ters gittiğini
ben de chicco yarım damak almıştım başlarda birkaç kez tutmuştu bir aydır falan aynen seninki gibi yapıyor, başka bir emzikte denemedim,
chicco nun mini damlasını alacaktım ama onu da bir türlü bulamadım, wee nin kini deniyim o zaman bende bulabilirsem
en azından uykuya dalana kadar tutsa, çünkü emerek uyuyor karnı tok olduğu halde emmeye devam ettiği için de kusuyor
aman girme gülüm, çık çabuk ordan iyi değil oralar, taşikardin de vardı senin mazallah bi girersen çok sıkıntı çekersin
yok mu sana destek olcak birileri en azından günde 1-2 saat destek verseler sana