malesef yine canım, başıma gelecekleri bile bile yattım uyudum sağmayı bekleyemeyecek kadar yorgundum
sabah sağdım ama 30 ml anca çıktı göğsümde sertlikler vardı, ağrıyordu, masajla ıvs uğraşamadım çocukların hastane randevusu vardı
hastaneden dönene kadar iyice kötü oldu, ağrısı sırtıma koluma vurdu,
antibiyotik, sıcak havlu, masaj falan derken biraz açıldı herhalde kanallar emzirdim, sonrada sağdım düzeldi çok şükür
ben günde 1-2 sefere bile vakit ve güç bulamıyorum bazen sen sürekli aynı durumdasın
Allah sana ve tüm senin gibi sürekli sağarak verenlere sabır versin canım gerçekten çok zor
3 aylık bebeğin eczane gibi hastaların sık gelip gittiği bir yerde olması bence hiç de doğru değil
eşin neden düşünmüyor acaba bebeğinizin hasta olabileceğini, özellikle de kış ayında
:44: sanırım 3 saat sürmüyordur benimkinin ağlamaları, bi de genellikle kucağa alınca veya emzirince susuyo, o halde kolik değil herhalde
Yok canim değil seninki kolik. Kolik nnöbeti tuttugunda ne yaparsak yapalim susmuyo. Ama bazen sikica kundak yapip kucagimda sallayip gürültü ses aciyorum sakinlesiyo hafif. Ve bu nöbet kitaplardaen az 3 saat dsürer diyo ama benimkinin nöbetleri hep 3 saat ten fazlaydi