Ufurum dedi canim hafifmis
Kardesimde doktor abla cok normal korkma dedi
İste gel de anlat
Dr da endiselenicek bi durum degil dedi ama korkuyorum ya gecmezse
Sana da gecmis olsn cnm
sağolasın, hastalıktan kaynaklanmadığını söyledikleri için tekrar kontrol bile ettirmedim hala üfürüm var mı yoksa geçti mi hiç bilmiyorum,
haklısın canım annelik işte, konu çocukları olunca en küçük şeyden bile endişe duyuyor insan,
inşallah hemen geçer de senin de için rahatlar
mahvetti beni bu alerji olayi nasil bi yol izleyecegimi bile bilmiyorum ingiltere farkli daha alerji uzmaniyla gorusemedim bile diyetisyen randevusu bekliyorum o ilk gorcekmis gerekli olursa uzmana yonlendirecekmis suan cocuk dr gorusuyorum anlamsiz suan aglayarak yaziyorum sinirlerim cok bozuk babasi ve ben surekli ayakta tutuyoruz uyuyor aglayark tekrar uyaniyor emmiyor gouslerim agriyor sutten dolayi sagdim gecmedi ne yapsam bilmiyorum sanirim karni agriyor surekli cunku tahin pekmez ekmek yiyorum korkudan sanirim oda agri yapti evin derecesi 19 usutmuste olabiliriz dr kiziyor derece yukselince ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum umarim bir an once iyilesir bebislerimiz
ah canım 19 derecede üşür tabi bebek, bende 22 derecede tutuyorum evimi, 1 derece aşağı düşse hapşırmaya başlıyor
yiyeceklerini biraz daha çeşitlendirmeye çalışsan, tabi bebeğinin durumunu en iyi sen bilirsin ama alerji riski az olan birşeyler mutlaka vardır, alerjiden sakınayım derken daha başka problemler yaşamayasın Allah korusun
arkadaslar ne yapabilirim cok agriyor evde ilacta yok
geçmiş olsun canım, bugün ben de aynı durumdaydım, çok fena bir ağrı süt ağrısı Allah sabır ve şifa versin,
kitleler oluşmuş sertleşmişse o sert yerlere sıcak suyla ıslattığın bir havluyla kompres yap, parmak uçlarınla küçük küçük masaj yap, biraz sağ veya emzir, sonra tekrar sıcak havlu biraz masaj tekrar sağ veya emzir göğsün yumuşayana kadar devam et
Kizlar bebeklerinizi emzirme duzeniniz nasil artik 2 saatte bir degil dimi
Veya belli bir duzen olmalimi
Uyuyorsa birakalim uyusun mu
ben ilk ay dışında uykusundan uyandırmadım, uyku beslenmekten daha önemli bence,
dolayısıyla herhangi bir emzirme düzenim yok paşamın canı ne zaman isterse o zaman emiyor,
kilo alımı gayet güzel, uykusunu aldığı için keyfi de yerinde oluyor,
zaten bebek acıkınca istesen de uyumaz uyanır
Herkese merhaba
Uzun zamandir okuyorum ancak yazamadim, biz bugun 70 gunluguz oglusum artik duzrne girmeye badlayinca yazayim dedim
Sunneti konusmussunuz biz 10 gunlukken olduk cok sikinti cekmeden atlatmis olduk cok cok tavsiye ederim cok rahst gecti
2.ay asilarimizi kslca ultrasonu sorunsuzdu,
Hsvalar guzel oldugunda 10 dk kadar havs almaya cikariyorum alismasi icin yavad yavas oyuncaklarina tepki vermeye basladi oglum oyun halisina alistirmanizi tavsiye ederim ve eldivenlerdrn oldugunca cabuk kurtulmanizi biz 1 ayfir takmiyoruz ve ellerini kullanmaya basladi ufaklik,
Uyku problemimiz oldu bir ara onu da azimle inatla cozduk sayilir, o ne kadar inat ederse siz dsha da inatci olun derim:)
Kolik bebek annelerine allah sabitlik ve sifa versin ,
Anne sutu ile yeterli kilo alimi olmayinca mama tskviyesi yapmsya basladik 2 sydan sonra simdi dsha huzurluyuz sanirim bazi annelerin sutu doyursa da besleyici olmsyabiliyormus benimkide oyleydi simdi cok dsha iyiyiz
Tum anne ve bebislere saglikli huzurlu mutlu gulucuklu gunler diliyorym ve bol uyku
Iyi geceler
iyi geceler, eldiven konusunda sana katılıyorum, herkese bir an önce kurtulmalarını tavsiye ederim ben de,
eldiven ne kadar erken bırakılırsa ellerini o kadar rahat kullanıyorlar, ben 3 günlükten beri takmıyorum eldiven, ellerini gayet güzel kullanıyor