Benimki onceden cok uzun emerdi ben ayirirdim simdi emmiyor cok uzgunumya doktora gotursem mi diye dusunuyorum artik neden emmiyor diye cok canim sıkiliyor
dun gecede 11 de emdi uyudu sabah bi uyandim saat 6 ya geliyor normalde uyanir emerdi aciktigini mi anlamiyor acaba
Ya masallahda benim saati gorup bir uyanisim vardi bebege bisey oldu sandim
cok korktum bebisde uyanmaya calisiyordu aldim emzirdim yari uyur uyanik emdi uyudu yine kisa emdi tabi doktora goturucemde esim bebegin keyfi yerinde hastaneler virus dolu zaten haftasonu gidicez diyo sabret diyo. Kavga ediyoz ben emmiyo hasta diyorum oda hasta olsa karni ac olsa aglar diyo
Gazini bilmiyorum ama hafif pamukcugu var ilac kullaniyoruz, emerken tikaniyor oksuruyor agliyo
ama sonrasinda hic memeyi aramiyor gece uykuya dalmadan once deguzel emiyor 15 dakka falan gece kalkincada emiyor gunduz problem ac olsa aglar mi cokk
canım aç olsa ağlar, karnını doyurmadan susturamazsın merak etme,
bebekler büyüdükçe daha kısa sürede doyuyorlar ve daha geç acıkıyorlar,
bebeğin emerken tıkanması da sütün çok gelmesinden dolayı oluyormuş
kizlar 2.ay asisini yaptirdik gecen hafta kortugum gibi gecmedi metanetliymis oglumbben ondan daha cok uzuldm igne olurken agladi snra hemen kucakta sustu gitmeden yarim fitil attik fitilini enine deil uzunlamasina kesin dediler acimasin diye cok kolay okdu gercektn.
ateste yapmadi yanliz huzursuzluk bide tesaduf mu bilmiyorum ama gunasiri kaka yapan oglum asidan beridir yapmiyor.
sizinkiler kac gunde yapiyor kaka.
bide 3gun yikanmiyr lif ve sabinda surulmuyir 3.gunun sonundaki banyoda.
darısı başımıza inşallah bizimkide kolay geçer, benim bebeğim ilk aşıda bile kıyameti kopardı, bunda ne yapacak bilmiyorum,
benimki günde 3-4 kere dolu dolu yapıyor, bazen de gaz çıkarırken miktarlarda yaptığı oluyor,
kakasının normal olmadığından şüphelenmeye başladım çünkü sürekli su gibi yapıyor, bu hafta doktor kontrolünde sorucam
İki saatlik mücadelenin sonunda kazanan ben
ama kim bilir kaç dk uyucak 3-4saat uyusa keşke zira benim kemikler ancak o zaman toparlanir
inşallah senin dinlenebileceğin kadar uzun uyumuştur
merhaba arkadaşlar..millet diyorki en güzel zamanların karnını doyur altını al yatır uyusun..karnını doyurup altını alıp gazını çıkarıp yatırınca bebeği uyuyan varmı ya :) merak eettim cidden bunu nasıl başarıcam ben sallamazsam pışpışlamazsam uyumuyor hemde iyice dalmasını beklemem lazım 5 dk da gözünü açıyor yoksa.uyanıkkende kendi kendine durmuyır hiç ya mama yiyecek ya meme emecek ya gezdirilecek zıplata zıplata ...
aslında bence doğru söylüyorlar, ilk çocuğumda öyle diyenlere çok kızıyordum ama kızım büyüdükçe gördüm ki haklılarmış,
belki şu an uyumuyorlar, gaz sancısı çekiyorlar ama tek büyük sıkıntıları uyku ve gaz büyüdükçe daha ne sıkıntılar çıkıyor bugünleri aratıyor
Merhaba güzel anneler benimde süt sorunum vardı şu yulaflı bisküviler var burçak falan onlar çok güzel süt yapıyor hemde bi saat içinde tavsiye ederim yanında açık çay veya bol su anında dolduruyor göğsü bide burnu tıkalı olan bebeklere tavsiyem bebeğin yattığı odanin doğalgaz petegine bir kase su koyun acayip işe yarıyor iki güne geçti oğlumun hırıltısı.bol sütlü ve geceleri güzel uykular bebeklerinize bide kakasıni yapması için bebeğinzı siz oturur pozisyonunda bebeginizin karnı bacaginiza gelecek şekilde hafif egik sekilde yatirin ve hafif sallayin sırtini sıvazlayin patir patir dökülüyorlar valla
yulaflı bisküvi olayını ben de farkettim ama emin olamamıştım ondan arttığından demek ki doğruymuş,
birde bana hastanede ara öğünde çayla birlikte petibör bisküvi vermişlerdi süt yapar diye,
hastaneden sonra yemedim çünkü sevmem petibörü, seven varsa denesin belki gerçekten artırıyordur sütü