benim de denemem lazım bu wrap ı, benim oğlanın 40 ı çıktıktan sonra huyu değişti, artık ne gece uyuyor ne gündüz, günde 3-4 saat ancak uyuyor, zorla uyutuyorum daha kucağımdan bırakır bırakmaz açıyor gözlerini. Acaba kucağımda yatsa yine de uyanır mı diye deneyim dedim 1 saattir kucağımda uyuyor ama bıraksam yine uyanacak biliyorum
ben günde 2-3 kez kullanıyorum pompayı, benim ki medela mini elektrikli pilli pompa, eğer düşük hızda çalıştırırsam canımı fazla yakmıyor ama sütte fazla çıkmıyor çıksa da uzun sürüyor sağmak, yüksek hıza alırsam süt daha hızlı ve çok çıkıyor ama epey canımı yakıyor, can acısına bir çare bulamadım. Benim ortalama 100-120 ml arası çıkıyor iki taraftan. Akşam sütüm olmuyor genellikle o zaman önce biraz emzirip sütüm bittiğinde sağılmış sütten veriyorum benim bebeğim genellikle sağdığım 100-120 ml sütün hepsini bitiriyor nadiren çok az kalıyor. Emzirmeden sadece sağılmış süt hiç vermedim o yüzden toplam kaç ml süt içer bilmiyorum ama ilk bebeğim 1-2 ay arası 150-180 ml mama içiyordu.
Benim oğlum gece 2-3 kere emiyor, ama gündüz kadar uzun süre değil 5-10 dk emiyor sadece
Sağol canım sana da iyi hafta sonları
Ah canım ben hergün 2 çocukla kahvaltı yapmaya yaptırmaya çalışıyorum,
Benim kızda Aral gibi, her yemek vakti kavga ediyoruz,
o da kendi yemiyor çoğu zaman hem oğlanı emzirip hem kızı doyurmaya çalışıyorum aynı anda
bi de bana geçen gün sen kardeşimi seviyorsun bana kızıyorsun beni sevmiyorsun dedi