kızlar bizim gözyaşları oluşmaya başladı sanırım, yaşlar görüyorum gözünde. bir de sizinki gülüyormu konuştuğunuzda. valla sanki bizimki konuşup gülümsediğimizde gülüyor gibi.şimdi melekler güldürüyor diyceksiniz ama ne bileyim konuşunca sanki anlıyormuş gibi gülümsüyor. dün sab simplexi verirken gözüne kaçtı yanlışlıkla, hemen kızardı. annem sütünden damlat gözüne dedi, bir damla damlattım, sabah kalktık bişey kalmamış çok şükür. birde internetten gaz masajı diye bir video buldum, günde 3 kere falan çocuğa uyguluyorum iyi gaz çıkarttırıyor. özellikle bacak hareketli çok etkili. ha bir de netten kurutma makinası ve anne karnındaki seslerden buldu eşim, flaşa yükledik, kücük birde müzik çalar aldık (mikado) başına koyup açıyoruz onu gece falan bile. baya da dinliyor ve sakinleşiyor çoğu zaman. ben bulduğum çözümleri paylaşıyorum sizle arkadaşlar faydam dokunur diye, yanlış anlamayın ukalalık yapmak değil niyetim..
Benimkide aglayinca gozunden yas damliyor, ayrica konusunca bencede guluyorlar, ozellikle babam konusuncai cok guzel gulucuk atiyor benin oglum
Ayrica kizlar bebekleriniz gunduz kac kere uyuyor ?.