Eşim yanimdaydi gaz cikartmaya calisiyodu ayricada bana söyleyen mi var eşime tel ettiler oda tmm dedi kundakladi indirdi uyumuş geldiMeme emicek gazı çıkacak vs de sen de.... Görmek istiyorsa kendisi gelsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim yanimdaydi gaz cikartmaya calisiyodu ayricada bana söyleyen mi var eşime tel ettiler oda tmm dedi kundakladi indirdi uyumuş geldiMeme emicek gazı çıkacak vs de sen de.... Görmek istiyorsa kendisi gelsin...
Eşim yanimdaydi gaz cikartmaya calisiyodu ayricada bana söyleyen mi var eşime tel ettiler oda tmm dedi kundakladi indirdi uyumuş geldi
Eşim yanimdaydi gaz cikartmaya calisiyodu ayricada bana söyleyen mi var eşime tel ettiler oda tmm dedi kundakladi indirdi uyumuş geldi
evettttttt
kızlar zayıflicam diyorum bide
2 tane antep lahmacunu indirdim mideyeeeeeeeeeeeee..
off çok güzel olmuştuu babamda soğan salatası yaptıı ohhh turp da yedim valla gaz yapar ama..
tek tesellim eskiden 1,5 yiyodum
yarımıda ayça hanım için yedimm
Bebeğinin ismi ayça mı?çok güzel.
Ayrıca sen zayıflıcam diyosan biz ne yapalım ye yarasin minik kuzuya.
ya niye öyle diyorsun inşallah ağlar falan delii,orda bile olsa ağlamasın bebeişlerin hiç biri=)Ay çok sevindim gülüm ya Allah bin bereket versin hanenizede huzur valla ben şuan kopuruyprum sinirden. KV tel etti eşime ahmet yasini asagi cagirdi bu ne ya eşya mi bu inş ağlar da huzur vermez kimseye
atlattık cnm.biraz köh köh ökürük kaldı o kdar.burun akıntısı tıkanıklığı hep var onu düşünmüyorum artık..ay hadi çok sevindim hayırlı olsun.. allahın işi işte her işte bir hayır var diyolar ya.
işe girememesi hayırmışş.
şimdi girmiş hayırlı olsun canım.
kalbiniz temizmiş..bebeğin şansıyla gelnmiş..
şimdi nasıl oldu aras bey..bronşiti atlattınız mı..
başladı bizim kolik sancımız.bas bas bağırmalar morarmalar..susmuyo yaa=(
çok üzülüyorum çenesi titriyo ağlarken....
çözümü olmalı ya...6 saat sürüyor.bugün geç başladı demek ki gece 3 e kadar sürecek....
şu sizin yaptığınız kimyonu yapsam mı ya..
almıştım var evde tohum kimyon ama bilemedim.mama ve süt hariç hiç bir şey vermedim henüz...
Kızlar size söylemeyi unuttum
hoş anneölere ve diğer herkese de 1 hafta sonra söyledim ama..
İnsna evladı olnca heşeyi 2 plana atıyormuş..
Eşim 2 ocak günü işe başladı...
Rabbim her şeyi planlamış her şeyi...
eğer önceden başlasaydı yoğun bakıma ben nasıl gelir giderim.
2. hastalığı bronşiti geçirirken yalnız ne yapardım.her şeyi atlattık eşime iş teklifi geldi..
Allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin..
OLEYYY sana cevap yazarken yaptı kızım. Beklenen çiş geldi.
Kozlar metsil diye bi gaz ilacu varmis kullanan var mi? Memnun kaldiniz mi? Doğru mu yazdim bilmiyorum birinden duydum..
İste onlar benim istemicemi biliyo ondan esimi ariyolar zaten kizzzSen indirseydin keşke. Sonra babası bekliyor banyo yaptıracaz falan diye hemen geri çıkarsaydin. Özleyen kendi çıkar bence ayağına bi aylık bebek sevmeye çağırılir mi?
Aman yok istemem fakir ama gururluyum :))kız daha iyi işte bi nefess alırsın sende keske benimkinide birileri alıp götürse...
Ya hergun yukari cikiyo zaten Esim ise gittikten sonra hergun goruyo yani.ya niye öyle diyorsun inşallah ağlar falan delii,orda bile olsa ağlamasın bebeişlerin hiç biri=)
evet seni aramaması anormal olabilir ama eşini aramasıda normal belki sen yoğunsundur diye bebekle ilgileniyorsun diye onu aramıştır
ayrıca bırak onun gelmesinden iyidir bebeğin aşağı inmesii=)
atlattık cnm.biraz köh köh ökürük kaldı o kdar.burun akıntısı tıkanıklığı hep var onu düşünmüyorum artık..
sana da afiyet olsun canımız çekti mememiz şişcek hehehhhehe=))
Valla bizim bgn 3. Nobetimiz başladı canim bizimkilerde en az 3 saat suruyo. Sen yaptin mi kimyonu ise yaradi mi. Bu arada hastalık atlar miss iniz haberim yoktu canım Allah bi daha sizdde kimseye yasatmasinbaşladı bizim kolik sancımız.bas bas bağırmalar morarmalar..susmuyo yaa=(
çözümü olmalı ya...6 saat sürüyor.bugün geç başladı demek ki gece 3 e kadar sürecek....
almıştım var evde tohum kimyon ama bilemedim.mama ve süt hariç hiç bir şey vermedim henüz...
biz kullanmadık hiç bilmiyorumm...
genelde sap simplex i kullanıyolar kızlar
Kızlar size söylemeyi unuttum
hoş anneölere ve diğer herkese de 1 hafta sonra söyledim ama..
İnsna evladı olnca heşeyi 2 plana atıyormuş..
Eşim 2 ocak günü işe başladı...
Rabbim her şeyi planlamış her şeyi...
eğer önceden başlasaydı yoğun bakıma ben nasıl gelir giderim.
2. hastalığı bronşiti geçirirken yalnız ne yapardım.her şeyi atlattık eşime iş teklifi geldi..
Allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin..
başladı bizim kolik sancımız.bas bas bağırmalar morarmalar..susmuyo yaa=(
slm kızlar bayadır takip ediyorum ama fazla yazamadım sorum şu ki bebeğim 1aylık son bi kaç gündür bebeğim uykuda sıçrıyor ve sık yapıyor kollarını hareket ettiriyor uyurken nette şöle bi araştırdım ama pek hoş şeyler yazmıyor sizin bebekleriniz yapıyor mu bunu merak ettim korkuyo gibi birazda stresli bi ortam vardı evde onla alakası olabilir mi bilemiyorum