Evet canim öyle saolasin...
Bir çay kaşığı ve bir kesme şekeri yaklaşık 75cc suda demliyorum tortusu çöküyor üstten 3 4 çay kaşığı veriyorum gündüzleri ne zaman sıkıntısı olursa gecede biberona koyuyorum emziriyorum gazını cikartamiyotum yatıyorum huysuzluk yapınca biberonu veriyorum biraz iciyo sonra daliyo gibi oluyor mikirdayinca önce kucağıma alıyorum baktım olmuyor ayaklarını hareket ettirince alttan çıkartıyor kesin kakasinida yapıyor günde toplamda 30cc bile etmiyor verdiğim ilactAnsa böyle kendimi daha huzurlu hissediyorum bazen şekersiz yapıyorum çok sıkıntılı olduğunda şeker atıyorum ama alttan çok rahat çıkartıyor böyle
Mevlit icin de bana kalsa yapacak hiç gücüm yok şimdi kizimda hasta ama daha eve pek kimseyi kabul etmedim gelecek olanlar toptan gelsinde bitsin istiyorum benim kadar kimse rezil durumda olamaz valla sürekli b.k temizliyorum ev beZ dolu öğlene kadar 1poset oluyor kapının önüne koymaya bile halim yok wc sürekli kokuyor 2tane bezli bebek zor ne be ne islakendil dayanıyor prima ve ini baby çalıyoruZ sürekli çıkıyor kakasi çamaşır hiç bitmiyor ne çok derdim varmış bunlar bir kaçı of saglik olsun napalim birde mevlüt takımı aldım oğluma birde sizler ne giyeceksini ben karar veremedim gecelik mi kiyafetmi
Yani gündüz cay kaşifi ile sancisi tutuncada 75 cc ilk demliyosun öyle mi? Peki kaç dk demliyosun? Dibine çöküp temizlenmiş suyu biberona koyuyorsun değil mi?
Bende hic bilmiyorum ne oğluna ne kendime bisi almadim
Kızlar AYSUN (kk_bayansu)dan haber var mı ya??
hiç girmedi yazmaı da normalde çıkması lazım artık yoğun bakımdan 1 haftayı ge.ti
düşmedi mi acaba crp sii?
Aaa aysuna ne oldu neden yoğun bakimda hic bisiden hbrim yok benim
Tuğba geçmiş olsun kuuzm ya..
Hay ben o ebenin diye başlamak istiyorum=)))
gerçekten küfürü hak ediyor...
ya işte şuna inanıyrum ki Gülay gizem ve ben çektik bunu.suyun gelmezse sancılar daha az hissediliyor ama su geldikten sonra açılma çok zor ve sancıyı son raddesine kadar hissediyorsun..
su olunca açılma daha hissiz oluyor
her doğumun kendine göre zorlğu var baksende ebeden yana çekmişisn.benimde ebeer personel herşey çok güzeldi ama sancı rezil bir şey
epidural yalan yani...bir daha olsa epidural yapırmam büyük ihtimal.
cnm bende yeşil kullanıyorum doğduğundna beri çok memnunum eşim beyaz prima daha iyi diye duymuş tabi.gitmiş almış
hemde 3 paket!!!!!
gerçekten çok yumuşak ve çok çok daha ince diğerlerine göre göstergesi falanda var ama ben yeşili daha çok beğendim senin gibi.
verdiğim araya değmedi..ama çocuğun vücudundan vücuduna da değişir
genelde herkes beyazı beğeniyor.bizim gibi değil yani..
valla hak ediyor yalan yok ama ben Allaha havale ettim benimde epidural fln yapmaya firsatim olmadi hastaneye bi gittim Dr bile sasirdi ilk bebekte bu KDr surede 8-9 Cm acikliga .
Ben bez olarak molfix kullaniuorum simdilik mmnunum