hero baby veriyorum hastanede sütüm gelmediği için mama vermek zorunda kaldık,
oğlum hastaneden verilen mamayı beğenmedi sanırım, içmedi
bebek hemşiresi de hero baby önerdi,
doktor ilk hafta her emzirme sonrası 30 ml demişti
şimdi duruma göre veriyorum sürekli emmesine rağmen doymuyorsa 90 lık yapıyorum içtiği kadarını içiyor
bazen 30 la doyuyor bazen 70 le
sorma canım öyle bir ağladı ki "biz ne yaptık Allahım" dedim
bezini açıp bacaklarını sabit tutarak pipisine çarpmasına engel olduk, hani yaraya üfleriz iyi gelir ya öyle üfledik bir süre
bir de 30 luk mama yapıp verdik 10-15 dk sonra sakinleşti uyudu
ben 2 gün bezini bağlamadım altını giydirmedim hiç, 2 gün belden aşağısı çıplak yattı
alt örtülerinin üzerine büyük boy bez koydum onun üzerine yatırdım,
beşiğinin üzerine doğru pipisine değmeyecek şekilde battaniye attım, oda zaten yaz gibi sıcaktı
2 gün etrafa fışkırta fışkırta yattı, bezini ve örtüyü ıslattıkça onları aldım yenisini koydum
alt temizliğini de beşiğinin içinde yaptım, su ve pamukla, pipiyi çok fazla silmedim sadece günde 1-2 kez hafifçe sildim
2 gün sütümü sağarak verdim, beşikten almadım çünkü kucağıma alıp emzirmeye çalıştığımda canı çok yanıyordu
2 gün sonra yavaş yavaş normale döndü, bir hafta sonunda da hiçbir sıkıntı kalmadı
bir de lokal anestezi için yaptıkları iğnede çok ağladı tabi o ağlarken ben de ağladım
bence zor bir süreçti ama sonraya bırakılırsa çok daha zor geçecek bir süreç
ilerde hatırlamayacağı bir dönemde sünnet olması bence büyük avantaj
sünnetten sonra 1 hafta banyo yaptırılmıyor, o yüzden sünnet öncesi mutlaka banyosunu yaptır
benimki 15 dk da hem göğsümü boşaltamıyor, hem de doymuyor, o yüzden benim yarım saati aşıyor her emzirme
benimde bazen bir göğsümden 100 çıkıyor bazen ikisinden ancak 50 çıkıyor