- 21 Mayıs 2009
- 464
- 16
Ben de sizlere tam bunu soracaktım. Kızım 23 günlük 2-3 saatte bir acıkıp uyanıyor emziriyorum. Ama sütüm yetiyor mu anlamıyorum. Nasıl anlayabilirim?
20 günşükken tarttığımda 400 gr almıştı. İyi mi acaba normal mi?
Bide dün göğsüm çok sert gibiydi emzirmenin yanında sağmayı denedim ama bu seferde ucu yara oldu. Emzirmek işkenceye döndü resmen. Elimde manuel pompa var ondan mı sağamıyorım? Var mı bemim gibi olan? Elektrikli pompa daha mı iyi?
bence 400 gr 20 gün için iyi, ilk ayda ortalama 600gr alması gerektiğini söylemişti bizim doktorumuz
manuelle ben becerememiştim elektrikli daha rahat geldi bana
Yaaaa sünnet demeyin bana yaaa
Kara kara düşünüyorum
Ben asla dayanamam boyle acı çekmesine
Daha aşı olurken 10 dk ağladım kucağımda sarıp
Aralda daha sünnet olmadı :/
5,5 yaşında daha ikisini bir yaptırmak istiyorum ama ne zmn
Onu bilmiyorum
Hiç kıyamıyorum ((
canım ben de senin gibiyim, o ağladıkça ben de ağladım
ama zaman ilerledikçe yaptırmak çok daha zor olur, hem çocuk açısından hem de aile açısından
Ayy cok zor gecmis korktum simdi benim bebek kucaga cok aliskin mumkun deil onu besikte tutmak yatirmak ogun doktorla konusurum bu kadar zor bi surecse birazdaha bekleyebilirim, birde sen üroloğami yaltirdin yoksa cerraha mi ?. Bi cehrahtan randevu aldik
sünnetten önce benim oğlumun pipisinde şişlik vardı, çişini yapana kadar çığlık çığlığa ağlıyordu belki de o yüzden bizimki biraz ağrılı geçti sanırım, çevremde yenidoğan sünneti yaptıran herkes çok memnun, doktorunuz yaptırmanızı önerdiyse mutlaka yaptırın, biz üroloğa yaptırdık.
Ilk 2gün bandajlıydı.bandaj çıkınca kötü görünüyordu.dikişler kesik izi vs biz annelerin yüreğini parçalar gibi görünsede ben rahat rahat altını alıyorum gazını çıkarmak için yüzüstü kucağımada alıyorum yastığada bırakıyorum.canı acıdığı için ağladığını düşünmedimde hissetmedimde. Tek derdi meme:))
:) ne güzel sizinki nispeten daha rahat geçmiş demek ki, inşallah tüm bebeklerinki öyle rahat geçer
benim bebeğim ilk gün kucağıma her aldığımda çığlık çığlığa ağladı, ememedi bile, çişini yaparken de çok canının yandığı belliydi
çünkü yapana kadar morarana kadar ağlıyor yaptıktan sonra rahatlıyor susuyordu, hele bez değdiği anda kıyamet kopuyordu