- 6 Mart 2012
- 930
- 16
Canım ben adetten 3 gün önce kan verdim.84 dü değerim.sonra iki gün sonra yani adetten bir gün önce 174 dü.bende ovulasyondan tam 13 gün sonra öğrendim.Telaşlanacak birşey yok canım.
Gel canım gel kalabalıklaşalım güzel paylaşımlar yapalım hamişliğin tadını çıkaralımm..
sağol canım cevabın için herkeste farklı olabilir tabi inşallah artmaya devam eder sen dr a gittinmi yada nezaman gidiceksin canım?
inşallah cnm mutlu ahberi bizde veririz.benim kızım var 29 nisanda 4 bitiyor.
daha gitmedim canım.15 Nisanda gidecem. 7+1 de
Merhaba esracım idrar testinden mi bahsediyorsun
Bende tam adet günümde yaptım ama testi aşmadan önce ztn tuvalete gitmiştim
Sonra gidip test aldım cok az bekledim su içtim hemen wc ye gittim idrarın birikmesini bekleyemedim
Üç damla damlattım teste ve zınk diye çıktı oğlumda böyle olmamıştı
Canım hoşgeldin. Belki geç döllenme olmuştur. Ama sen 1 martı baz alacaksın. yani 4+5 sin şu an.Bide takvim yap imza bölümüne
nereye nası yapcam ? çok bilmiyorum yeni üyeyim , sadece yorum yazabiliyorum :) hemen yapayım nasıl yapcaksam
Günaydın canım.Sen kaç haftalıksın takvim yapmamışsın göremedim.Ben 7+1 de gidicem doktora.
Slm freedoom yaptım takvimimi
5. Haftama yeni girdim daha Dr a bile gözükmedim
Biraz bekleyin diyorum kalp atışı için fln
Ama sabredemiyorummmm
mrb cnm bişey sorabilirmiyim ilk gittiğin günle sonraki gittiğin gün arasında ne kadr var acaba bnimde ilk gittiğimde bhcg 1100 çıkmıştı benim doktprum da dış gebelik ihtimalinin üzerinde durdu 1 hafta sonra gel tekrar bakalım eğer o zamanda olnmazsa dış gebelik dediyani ne kadar sonra gittinde alttan muayenede göründü şmdiden tskler
Canım çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.
hamileler lütfen bir cevap arıyorum göğsünde acısı agrısı olMAyanınız var mı?yarın test alacağım ama merak ediyorum
benim oğlumda adet tarihimden 2 gün sonra yapmıştım damlar damlamaz çıkmıştı, zaten çok aceleydi sıpa 1 ay erken doğdu. 13-14 haftalıktı hareketlerini hissetmeye başlamıştım :)
canım senle sat ımız aynı :)
Hımmmm demek o tezde çürüdü :)
Bnmde oğlum var ve o da çokkk hareketli
Allah tüm bebişlere saglık sıhhat versin
Onlar hep iyi olsunlarda yaramazlıklarına razıyız
amin canım aynen öyle
oğlun kaç yaşında benimki 2009 aralık doğumlu
bu ilk aylarda haftalarda yapmamız gereken bişyler varmı acaba? yiyecek yada hareket anlamında , sinir sistemi ve zeka gelişimi bu aylarda oluyormuş galiba, duyduğunuz bişyler varsa bebek için iyi gelen yapalım bizde,
yada yapmamamız gereken bişy varmı acaba?
bu ilk aylarda haftalarda yapmamız gereken bişyler varmı acaba? yiyecek yada hareket anlamında , sinir sistemi ve zeka gelişimi bu aylarda oluyormuş galiba, duyduğunuz bişyler varsa bebek için iyi gelen yapalım bizde,
Günaydın canım. Kraker falan al yanına iş yerinde.benim bulantım yok ama yinede iş yeri zor gerçekten.Benimde acayip uykum ve afedersin çişim geliyozırt pırt wc ye gitmek zor gerçekten.
canım ben de adetten birkaç gün(( 2 gun falan )önce BAT günlerim şaşıyor bazen 1 2 gün oynuyor. yani )kan verdim > 1000 yazıyordu binden büyük ama ne? neyse dış gebelik mi falan diye okudum sonra acaba çoğul gebelik mi diye de yazılar vardı. ama biz 4+3 te gittik tek keseyi gördük beta hcg değeri kişiye göre değişiyor sanırım canım benımkıne doktor normal dedikızlar bir sorum olucak size benim batım 3-4 nisandı ben 1 nisanda idrarda gördüm ve o gün kan değerim 68 di ayın 3 ünde tekrar kan verdim adet günüm diyelim 111 çıktı ama ben ovulasyonla takip ediyordum ve ona göre çalışma yapmıştık yani ovulasyondan 13 gün sonra öğrenmiş oldum sizin değerleriniz nasıl çıktı acaba adet gününde kan veren oldumu acaba daha erken kan veren :) çok uzun sordum kızlar kusura bakmayın birde ben ovulasyondan 1 hafta sonra göğüslerimöyle şişmiştiki ilk kez başıma geldiği için anlamıştım biraz aslında :)