- 16 Ekim 2008
- 436
- 4
çok doğruçekmecemi doldurdum evrakları salladım başla yere. yiyecek dolu içi. bende çok sık tuvalete gidiyorum çok su içtiğimden
canım ben de adetten birkaç gün(( 2 gun falan )önce BAT günlerim şaşıyor bazen 1 2 gün oynuyor. yani )kan verdim > 1000 yazıyordu binden büyük ama ne? neyse dış gebelik mi falan diye okudum sonra acaba çoğul gebelik mi diye de yazılar vardı. ama biz 4+3 te gittik tek keseyi gördük beta hcg değeri kişiye göre değişiyor sanırım canım benımkıne doktor normal dedi
hergün yumurta yemek hergün olmasa bile haftanın 5 gunu (Çok zor) peynir yemek. hergün süt içmek. bir kase yoğurt.eğer süt içemiyorsak kaşar peyniri özellikle yemelıymışız. 1 2 ceviz badem yemek. haftada 2 gun balık yemeye gayret edecekmişiz buda çoooooooooook zor.bol yeşil yapraklı sebzeler tüketiyoruz boooool su içiyoruz en az 2 litre ben içemiyorumm bir buçuk zar zor. afedersiniz çok sık tuvalete çıkmama sebep oluyor ama çok yararlı olduğunu hepimiz biliyoruz.
bu arada çok yükseklere uzanmıyoruz buda zararlıymış. valla doktorum bana özellikle balık yememı söyledi.
ben haftada 1veya 2 kez balık bir gün bakliyat bir 2 gün sebze bir gün de beyaz veya kırmızı et olarak planımı yapmaya çalışıyorum. ama canım hiç yemek yapmak istemıyor allahtan işyerimdekı yemekler iyi başka birşeyler bilen ???
bitki çayı olarak sadece ıhlamur doğum yaklaşınca da bol bol hurma doğumu kolaylaştırıp süt yapıyor.