- 16 Ekim 2008
- 436
- 4
çok doğruçekmecemi doldurdum evrakları salladım başla yere. yiyecek dolu içi. bende çok sık tuvalete gidiyorum çok su içtiğimden
canım ben de adetten birkaç gün(( 2 gun falan )önce BAT günlerim şaşıyor bazen 1 2 gün oynuyor. yani )kan verdim > 1000 yazıyordu binden büyük ama ne? neyse dış gebelik mi falan diye okudum sonra acaba çoğul gebelik mi diye de yazılar vardı. ama biz 4+3 te gittik tek keseyi gördük beta hcg değeri kişiye göre değişiyor sanırım canım benımkıne doktor normal dedi
hergün yumurta yemek hergün olmasa bile haftanın 5 gunu (Çok zor) peynir yemek. hergün süt içmek. bir kase yoğurt.eğer süt içemiyorsak kaşar peyniri özellikle yemelıymışız. 1 2 ceviz badem yemek. haftada 2 gun balık yemeye gayret edecekmişiz buda çoooooooooook zor.bol yeşil yapraklı sebzeler tüketiyoruz boooool su içiyoruz en az 2 litre ben içemiyorumm bir buçuk zar zor. afedersiniz çok sık tuvalete çıkmama sebep oluyor ama çok yararlı olduğunu hepimiz biliyoruz.
bu arada çok yükseklere uzanmıyoruz buda zararlıymış. valla doktorum bana özellikle balık yememı söyledi.
ben haftada 1veya 2 kez balık bir gün bakliyat bir 2 gün sebze bir gün de beyaz veya kırmızı et olarak planımı yapmaya çalışıyorum. ama canım hiç yemek yapmak istemıyor allahtan işyerimdekı yemekler iyi başka birşeyler bilen ???
Hoşgeldin canım.senle ben aynı gibiyiz 1 gün var aramızda ben 15 nisanda gidcem doktora.sende mi o sıralar gidcen. hadi hayırlısı bakalım.doktor kontrolü paylaşımları da yapalım kızlar. birbirimizi tamamlamış oluruz.
Kızlar sağolun unuttuğum bilgileri tekrardan hatırlattınız
Artık yemeklere dikkat etmek gerekiyor
Bu arada bende ilk Dr randevunı aldım
9 Nisan salı 13:40 da gidicez inşallah
Dua edin arkadaşlar bebeğimin varlığını birde doktorumun
Ağzından duyabileyim...
ne kadar çabuk öğrenmişsin canım ben kızımı iki gün kala öğrenmiştim bu ayda da bir deneme yaptım1 nisanda da şaka için test aldığımda negatifti ama adet tarihim yarın ya da öbür gün.bence bir şey yok çünkü göğüslerimde acı yok,iki gebeliğimin ikisindede göğüslerim acımıştı.ilk bebeğim düşüktü kızım çok şükür 2 yaşında...
bir de şöyle bir şey varmış kız bebeklerde bhcg daha yüksek olduğundan daha çabuk öğreniliyormuş.yani erken öğrenen annelerin kızları olma olasılığı yüksek.kız kardeşimde on gün kala öğrenmişti o da kız doğurdu..
Sende aramıza hoşgeldin. Bebiklerimizin en miniki senin bebiş şu anda
canım takvim olan arkadaşların mesajlarının altında takvim eklemek için link var oraya tıklayıp gerekli bilgileri dolduracaksın
galiba öylee :)) ya aslında son adet tarihimi hesaplayınca benim haftam yüksek çıkıyo ama bence yumurtlama gününden sonrası hesaplanmalı çünkü benim bhcg değerim 1100 dü ve 1100 3 haftalığa tekabül ediyo ve 17 mart yumutlama günüm sat a göre bhcg az çıkıyo ve zaten o zaman hamile kalmıyosun kiii belkide ben yanlış yorumluyorumdur ama bilmiyorumm
bende 3 haftalıkken öğrendim benım de beta hcg 1000 üzeriydi önce anormal olduğunu düşünmüştüm. ama değilmiş demekki . senin son adet tarihin kaç benım 28 şubat. ben 26 martta kan değerime baktırmıştım. yani hangi gün yumurtladığını bilemezsn kı o yüzden sat baz alınıyor bebekerın de doğum tarihi 40 hafta denıyor. ama bu mümkün değil fazla olan haftaları da eklıyorlar
bence de fazla ekliyorlar galiba, dr un dediği ve bana görede 2 haftalık bebeğim , ama sata göre 5 haftalık çıkıyor, ozaman da beta düşük kalıyor, bir garip bişyler işte pek anlamadım bende, hayırlısı olsun tek tutunsunda öğrencez elbet bunları
benim sat 27 subat ve 2 nisan bhcg 1100 çıktı 27 subata göre hesaplayınca 5 hafta oluyo bebişim bilmiyorum değiştiriyimi o zaman
ewet canım değiştir. senin tahmini doğum tarihin 4 aralık oluyor böylece ve 6. haftaya girmiş oluyorsun SATa göre
en güzel şekilde anlattın canm saol , benm yumurtlamam geç olmş galiba adet öncesi çünki 4 haftalığa göre düşüktü betam, dr 1 haftalık dedi , çok şey öğreniyorum valla sizlerden çok tşk ederim