2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almanı dilerim

hadi hayırlısı canım gittiğinde inşallah kalp atışlarınıda duymuş olursun bende bir sıkıntı olmazsa o dönemlerde gitmeyi düşünüyorum seninde ilk gebeliğinmi canım

inşallah canım.paylaşacam zaten burda doktor sonrasını. Evet canım benimde ilk gebelik onun için heyecan dorukta

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almanı dilerim
hoşbulduk canımm aminnnn bende senin bebeğini sağlıkla kucagına almanı dilerim ben ilk doktor ziyaretimi yarın yapacagım inşallah cok heyecanlıyım cumrtesi gelmek bilmedi bir türlü hayırlısıyla bi görebilsem herhalde şuan sadece kesemizi görünür değilmi:44:

Slm freedoom yaptım takvimimi
5. Haftama yeni girdim daha Dr a bile gözükmedim
Biraz bekleyin diyorum kalp atışı için fln
Ama sabredemiyorummmm

Takvimin hayırlı olsun canım. Bence bekle hepsi bir arada olsun. Sabretmek zor ama mecbur daha 8 ay sabredeceğiz.

görebilirsin canım ben 4+3 te keseyi gördüm. belki kalp atışını bile duyarsın . ama bir hafta sonrasına da çağırabilir genelde 7. haftada kalp atılı duyuluyor

Canım benim duyduğum en önemli şeyler haftada en az 5 gün (ki ben her gün yiyorum) 1 tane haşlanmış ama kesinlikle çok pişmiş(az pişmiş yumurta bebeği zehirleyebiliyormuş,et,balık,tavukta) yumurta,
Günde en az 1 bardak süt (ben 1 bardak içiyorum light),
Haftada en az 1 kez balık(somon,levrek,alabalık gibi büyükçe balıklar-ben haftada 2 gün yiyorum),
Ceviz (ben günde 1 tane yiyorum),
Haftada 2 kez kadar kuru baklagil( ben iki kez yiyorum) ve
Marullll çok çok önemliymiş(ben her gün değişik bi salatasını yapıyorum), yeşil yapraklı sebzeler(maydanoz hariç), meyve,peynir,yoğurt bide.
Bir de süt içemeyenler kaşar peyniri kalsiyumu en fazla olan peynirmiş onun yerine kaşar yenebilirmiş. Ben süt içebilmeme rağmen sabahları bir dilim kaşar peyniri de yiyorum.
Tüm bunların yanında ilk 3 ay hiçbirşey yiyemesen bile bebek annenin deposundan besleniyomuş, tabi bulantı yoksa bunları yemek gayet sağlıklı. Birde kızlar ben fazla karbonhidrat almamaya çalışyıorum. Yani makarna,pilav,ekmek,tatlı gibi.Zaten meyvelerde var. Birde birkaç dilim kepek ekmeği işi görür diyorum. Bari ilk 3 ay çok kilo almayalım hem de bebişe yararlı şeyler yiyelim.

Hımm umutmadan en az 2 lt su.(Ben 3lt kadar içiyorum ki normalde hayatta içemezdim canım su istiyo)

Ne çok yazdımmm. Olsun herşey bebişlerimiz için.

Son düzenleme:
görebilirsin canım ben 4+3 te keseyi gördüm. belki kalp atışını bile duyarsın . ama bir hafta sonrasına da çağırabilir genelde 7. haftada kalp atılı duyuluyor

ayy inşallah canımm yaaa miniğimin kalp atışını duymayı cok istiyorum inşallah yarın duyabilirizz duyamasakda napalım sağlıklı olsunda beklerizz dimi anneleri olarak benim Allah izin verirse ilk bebeğim olcak seninde öyle galiba Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. Ultrason resmini de al canım eklersin buraya

Canım çatlaklar için bir arkadaşımda gerçekten yok sezeran oldu. 4.aydan sonra lierac ve mustela kullanmış. Ama mutlaka 4. aydan sonra.
Bizzat annemde de özellikle karnında hiç yok hamileliklerinde badem yağı sürmüş. Bilginize. Bence ilk 3 ay kremden ziyade badem veya bebe yağı daha mantıklı gibi.

canım inşallah bebeğinin kesesini ve kalp atışını duyarsın bende keseyi gördüm kalp atışını duyabilmek için beklıyorum 13 ya da 14 nisan da gitmeyı planlıyorum

Canım kesenin ultrason görüntüsü var mı? İçi boş mu? Bizimle paylaşır mısın? Ne çok soru sordum ama çooookkkk merak ediyorum ilk ultrasonumu sürekli ultrason görüntülerine bakasım var.

Hımm bak bu kaşınma olayını bilmiyodum ii oldu öğrendiğim. Canım konserve balık fazla önerilmiyo galiba. Muz,ayva ve elma önemli meyvelermiş.

Canım bence doğru yorumluyosun ama sanırım doktorlar böyle yorumlamıyo. Ben şunu merak ediyorum. Doğum döllenme tarihine göre mi sata göre mi oluyo acaba?

Canım kesenin ultrason görüntüsü var mı? İçi boş mu? Bizimle paylaşır mısın? Ne çok soru sordum ama çooookkkk merak ediyorum ilk ultrasonumu sürekli ultrason görüntülerine bakasım var.

evet canım bir karartı içinde embriyo yoktu henüz bende merak etmiştim burda sordum bir daha gittiğimde görürüz inşallah

freedoom burda anlattım canım

Kordonla ilgili hiçbişey duymadım ben. Ayvayı duydum ama. Canım ille hamsi,istavrit yemek zorunda değilsin. Çipura,levrek,somon da yiyebilirsin. Bende çok araştırdım.

Canım hoşgeldin Gözün aydın.Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bebişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…