2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar merhaba.

Sabah doktora gittim. Kese göründü. 6+2 günlük hamişim. Fakat kesenin içinde bişi yok.

3 haftasonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Kese boyutu 15.4 mm

Sizin bu haftalardaki kese boyutunuz kaçtı kızlar ?

Merhaba canim. Doktorun sanirim karindan bakti. Karindan gorunmeyebliyor canim. 6+1de ben dede gorunmedi. Sonra vajinal bakti kese de bebekte kalo atisida duyuldu..endise etmene gerek yok canim. Mutlaka duyarsin.

Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.

Bir kaç saat sonra doktora gidicem kızlar döndüğümde belki aralık annesi olmayabilirim.stresten uyuyamadım .içimde hala hissettiğim bebegim gerçekten ölümü bu bilinmez beni yıprattı.

canım inşallah herşey yolundadır ve kalp atışlarını görürsün bebeğinin. çok zor bir dönemdesin biliyorum. allah yardımcın olsun. inşallah hayırlı haberlerle dönersin..

Bu arada duşumu aldım mis gibi oldum. Yemeğimi ocağa koydum. Akşama mercimek çorbası salata ve ayran var. Birde azcık erik ve çağla yıkadım şimdi de onları yiycem:KK1::KK1::KK1: Çoğunuzun midesi bulandığından canınız çekmez galiba:KK76::KK76:Çekerse de kocişlere yol gözükür ne güzell:KK53::KK53::KK53:

Oh afiyet bal seker olsun canim. Folic asit elevitin icinde varmis o yuzden kesti.

merhaba herkese..

dün hiç giremedim. sabahtan iyi gibi uyanınca günde 23 nisan olunca hangi akla hizmet ettiysem oglumu aldım alısveriş merkzine gittim hemde annemlere falan anneler günü hediyelerimizi alırım belki agırlasırsam daha zor gibi düşündüm. ama tabii 23 nisan dolyısıyla koyulan aktivitelerle cosmustu alışveriş merkezi.nasıl bir kalabalıktı anlatamam. taabiiki klasik her zamaki gibi oglum pusetten sıkıldı yere indi posetleri pusetine koyup beraber pusetini ittik yorulunca yine kucagıma geldibir kolumda cocuk elimde puset ne o cocugu 23 nisan aktivitelerine götürdüm:))) 2 yasında cocuk anlamıyorki daha:)

bu arada bulantılarım had saffada ogluma dahi zor bakar oldum. ben öğürdükçe ''bebi gak yapooo'' diyerek elinde merdiven altından kaptıgı kovayla kosturaak annesine kova yetiştiren bir oglum var:) dün akşam babasına ''babam bebi gak yapooo annee hühühühüühhüü'' diye bbasına günün raporunu veriyordu nasıl üzüldüm anlatamam. akşamüstü eve dönünce gününde yorgunlugu ile istifra ettim sinirlerim bosalmıs olacakki aglamaya basladım buda geldi öptü sarıldı falan ama gecede unutmamıs babasına annatiyor. bu arada oglum benim öğürtümü bebeğin gaz cıkarması sanıyor bebek gak yapıyor diyor:) nasıl bir baglantı kurduysa:))))

Canim cok fikkatli ol bende oglumu surekli kucakliyorum. Bulantim yok cok sukur ama dusuk tehllikem basladi ve progestan verdi doktorum vajinal kulkaniyorum. Seni gorunce yamak istedim.

Hepinize kocaman merhaba :))))

Bugun kalp atışlarını duydum o kadar mutlu oldum ki sanki hamile olduğumu yeni anlamış gibiyim.. Allah hepimize yardımcı olsun :)

Amin insakah canum. Tebrik ediyorum seni ve bebisini.

herkese günaydın,

pazartesi doktordaydık. bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük ama dinleyemedik doktorumuz açmadı ama sağlıklı hiç bir sorunumuz yok 15 mayısta gidicez tekrar ikili tarama testi yapılacak..

daha önceden sata göre 6 gün geriydik şimdi iki gün geri çıktık doktorumuz o problem değil dedi..

mutluyuz biz. Allah'ım isteyen herkesin dileğini gerçekleştirsin..

keseyi veya kalp atışlarını gören herkesi kutluyorum. kucağımıza almayı nasip etsin..

problemi olan arkadaşlar dua edin hayırlısını isteyin. içinizi de rahat tutun stres en büyük düşmanımız bizim..

sağlıcakla kalın şimdilik..

Tesekkur ederim cnm icimi ferah tutmaya cakisiyorum. Masallah aradaki farki kapaymis bebisin annesi. Tebrik ediyorum sizi.

canım kötü şeyler düşünme lütfen pozitif ol ... inşallah bebegin seninleeeeee:nazar::KK16:

iyilik canım sen nasılsın. çok uyukluyorum bu aralar :))

Bende de bir uysukluk var ama ise geldim mecburen. Aksamm olsada yatsak. :)))

Canim ben inaniyorum hayirli haberlerle gelecegine...

Kizlar hepinizi tek tek takip eddiyorum aklimdasinuz herzaman. Yazammadigim arkadaslar lutfen kusura bakmayin. Aralik anneleri hep birlikte el ele verip 8 ay sonra bebislerimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyle. :))

canım ben de istanbulda öğretmenim ve her gün tam 1 saat gidiş 1 saat de dönüşte ayakta kalıyorum otobüste ve tıklım tıklım otobüsler. oturuyorsan sorun olmaz bence, ama benim bebeğime bir şey olursa otobüslerin yüzünden olur. hatta bu yüzden bana kesen aşağıda olur diyenler var ama bakalım ne olacak

allaha emaet arkadaşlar inş. kötü seyler dulunmeyin bende otobus kullaıyorum akşamları dönüşte söyle birsey varkı allah ömür verdiyse ne yaparsak yapalım bişe olmaz ama ömrü varsa adım atsak bişe olur tedbirimizi alalım taktiri allaha bırakalım iş. hiçbişeycik olmaz

Hepiize çok teşekkür ediyorum kızlar.dün göremedim kalbini malesef bugün sonuç göstermeye gitcem doktor karar vercek ne yapılcagına.3 yıl beklemiştim bu bebegi çok mutlu olmuştum.şu saatler geçsede gitsem doktora boguluyorum bu evde ya.birde kızlar stresten geldi benim başıma biiyorum

günaydın kızlar, geçen hafta sağlık ocağında verdiğim kan sonuçları hala çıkmamış bugün tekrar verdim, yarın kesin çıkar dediler, çıkmazsa sabim'e şikayet edeceğim. bende hala hiçbir belirti yok o yüzden mutluyum:) haftaya salı ya da çarşamba kalp atışı için gideceğim

allah yardımcın olsun inş. hersey yolunda gidicek senin için dua edicem

Bugün hepimiz için bol moralli, güzel haberlerle dolu, mutluluğumuzun dolup dolup taştığı bir gün olsunnn ... :nazar:

Canim ALLAH acil sifalar versin insallah. Sakin ihmal etme. Hemen doktoruna gorun. Gerekli tedavi uygulansin canim. Dikkatli ol. Gecmis olsun

Çok teşekkür ederim canım göründüm bol bol dinlen diyor tedavisi bu diyor kalp atışı ve kesesi göründü çok şükür gerisi Allaha kaldı yüce Rabbim ona ömür verdiyse hiç birşey olmaz inşallah

Son düzenleme:

bu şekilde düşünerek kendine ve bebeğine zarar veriyorsun.. iyi düşünmeyi dene.. konuşmayı dene onunla..

bende aynı olayı yaşamış biri olarak söylüyorum sana olacaksa bu ne yaparsan yap oluyor..

rahatla ve doktoruna tekrar tekrar kontrol etmesini söyle..

kızlar günaydın nasılnızın 4 mayısı iple cekiyorum tam 8 hafta bıtıyor 9 haftaya giriyoruz inşallah allahın ıznıyle daha ne bebişi ne kalp atışını duyduk doktorum yurt dışında mecbur onun gelmesını beklıyeceğim

kızlar bthcg 58188 bugün yaptırdım.p.tesi 49267 di az artmış yarın doktora göstercem bakalım ne dicek.sizcede az degilmi?

canım benım değerin gayet ıyı eğer zaten bebek yaşamadıysa bu değer düşerdi sen içini ferah tut bak suay dedi dersin hiç birsey olmayacak sen gitmeden 2 rekat namaz kıl dua et bak bu müjdeyı bugün senden alacığım ınan :KK54:

ay kızlar benm 18 nisan 773 çıkmıtı hcg,20 nisan 1985 çıktı..
bida dr gidemedim cuma gidicem inşllhhh...herşey yolundaysa gzkr deme kese

şeydacım meleğim ayyy cok mutluyum kadarde ikimizde aynı topikte olduk yaşasın :KK52::KK54:

senın ıcın bol bol dua edeceğim allahım senı ve bebeğini korusun korkma sakın :KK16:

Hepiize çok teşekkür ediyorum kızlar.dün göremedim kalbini malesef bugün sonuç göstermeye gitcem doktor karar vercek ne yapılcagına.3 yıl beklemiştim bu bebegi çok mutlu olmuştum.şu saatler geçsede gitsem doktora boguluyorum bu evde ya.birde kızlar stresten geldi benim başıma biiyorum

canım sakın bir operasyon için acele etmelerine izin verme benim kuzenimin bebişinin kalp atısları 9. haftada görülebildi ve şu anda gunyalar guzeli 3 yasında bir kızı var, lütfen kendini yıpratma sadece dua et

X