2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Aranıza yeni katıldım bende Aralık annesi olacağım inşallah.Son adetim 3 Marttı.1Nisanda betam 486 çıkmıştı.Düşük tehlikem çok yüksekti bebeğin etrafında kanama var demişti doktor.Allaha şükürler olsun ki iğnelerle jellerle ilaçlarla kanamayı yok etmişiz.10 Nisanda keseyi gördük.19 Nisan da yani dünde kalp atışını gördük çok tatlıydııııııı :)

anladım canım bizimki de 5+2 haftalık doktor kalp atışlarını net alamıyorum haftaya gel net duyulur dedi. inşallah duyarız canımmm bizde

Çok istedim ben ikiz olmasını ama olmadı bunada şükür.saglıkla ilerler inş. Hamileliklerimiz.ben salı günü gitcem doktora inş.bebegim iyidir.ben ilaç kullanamıyorum.sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Hoşgeldin canım.geçmiş olsun.saglıklı bir hamilelik geçirirsin inş.hayırlı olsun bebişin

Hoşgeldin canım.geçmiş olsun.saglıklı bir hamilelik geçirirsin inş.hayırlı olsun bebişin

Teşekkür ederim.Hoşbulduk.İnsanın kendisiyle aynı anda aynı duyguları yaşayan birileriyle duygularını, başından geçenleri paylaşması çok güzel.Allah'ım senin bebeğini de hayırlı uğurlu sağlıklı etsin inşallah

Sagol canım gerçekten burda çok güzel sohbetler ve paylaşımlar oluyo içim rahatlıyor.

kızlar günaydınnn. Nasılsınız? Geçmişi okumadım daha. Sabah kalktım süper bi kahvaltı yaptım ohhh doyduk bebişimle Sizler nasılsınız?

kızlar günaydın ikizlerim geliyor inşallah

Canım gözün aydın.ne güzel yaaa :13:

bendee aralıkta anne olacam inş hemde ilk kez

Canım hayırlı olsun.Hoşgeldin.

herkese günaydınben hala listede yokum ama

Canım hilbara özelden bilgilerini yaz ekler listeye

Canım hayırlı olsun bebişin.Hoşgeldin aramıza. Bundan sonrasında rahat bi hamilelik geçirelim hep birlikte

Canım hayırlı olsun bebişin.Hoşgeldin aramıza. Bundan sonrasında rahat bi hamilelik geçirelim hep birlikte

Amin inşallah.Bir doğum yaptım bir düşük bir de dış gebelik yaşadım tüplerimden birini kaybettim. bu ikinci bebeğim olsun istiyorum.Allah'ım onu korusun ve sizinkileride korusun inşallah :)

sadece folbiol kullanıyorum canım

hayırlı olsun canımmm... çokk çokk geçmişş bitmişş olsun...seninle son adet tarihlerimiz aynı :) ben de ilk kont.15 nisan da gitmiştimm sadece keseyi görebildimm bebeğimi göremedim...çokk üzüldüm...doktorumm herşeyin normal olduğunu söylese de 25 nisan da bir kez daha gidicez...umarımm duyamasam da görebilirim kalp atışlarını...sana çok çokk DUAYLA....

GÜNAYDDINNN aranıza yeni katıldım bende Aralık annesi olacağım inşallah.Son adetim 15 marttı ilk hamileliliğim çok mutluyum benim gibi bu duyguyu paylaşan anne adayları allah sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Canım hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza:)))

CANM merhaba benimde sat 6 mart ben 12 nisanda idrarda gördüm dr. a gittim karından baktı birşey görmeyi beklemiyordum erken gelmişsin dedi daha iki gün geçmş adeti maşallah seninkine ya ben daha bu p.tesi gidicem kese içn sen kalp atışını bile duymuşsun

srelam kızlar....
sizin tsh a bakıldımı benm 5.99 çıktı yüksekmiş..çok korktumm..acayip bi hal geldi bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…