canım hilba'a özelden msj at yazar seniherkese günaydınben hala listede yokum ama
anladım canım bizimki de 5+2 haftalıkEvet gözüktü 5 haftalıkken tek kalp atıyordu kesede
anladım canım bizimki de 5+2 haftalıkdoktor kalp atışlarını net alamıyorum haftaya gel net duyulur dedi. inşallah duyarız canımmm bizde
Aranıza yeni katıldım bende Aralık annesi olacağım inşallah.Son adetim 3 Marttı.1Nisanda betam 486 çıkmıştı.Düşük tehlikem çok yüksekti bebeğin etrafında kanama var demişti doktor.Allaha şükürler olsun ki iğnelerle jellerle ilaçlarla kanamayı yok etmişiz.10 Nisanda keseyi gördük.19 Nisan da yani dünde kalp atışını gördük çok tatlıydııııııı :)
Hoşgeldin canım.geçmiş olsun.saglıklı bir hamilelik geçirirsin inş.hayırlı olsun bebişin
Teşekkür ederim.Hoşbulduk.İnsanın kendisiyle aynı anda aynı duyguları yaşayan birileriyle duygularını, başından geçenleri paylaşması çok güzel.Allah'ım senin bebeğini de hayırlı uğurlu sağlıklı etsin inşallah
kızlar günaydın ikizlerim geliyor inşallah
bendee aralıkta anne olacam inş hemde ilk kez
herkese günaydınben hala listede yokum ama
Aranıza yeni katıldım bende Aralık annesi olacağım inşallah.Son adetim 3 Marttı.1Nisanda betam 486 çıkmıştı.Düşük tehlikem çok yüksekti bebeğin etrafında kanama var demişti doktor.Allaha şükürler olsun ki iğnelerle jellerle ilaçlarla kanamayı yok etmişiz.10 Nisanda keseyi gördük.19 Nisan da yani dünde kalp atışını gördük çok tatlıydııııııı :)
Canım hayırlı olsun bebişin.Hoşgeldin aramıza. Bundan sonrasında rahat bi hamilelik geçirelim hep birlikte
sadece folbiol kullanıyorum canımÇok istedim ben ikiz olmasını ama olmadı bunada şükür.saglıkla ilerler inş. Hamileliklerimiz.ben salı günü gitcem doktora inş.bebegim iyidir.ben ilaç kullanamıyorum.sen hangi ilaçları kullanıyorsun
saol canım Allah razı olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatleçokk güzell bi haber...RABBİM sağlık sıhhat versin bebişlere ve annelerine...büyüsünler kocamann olsunlar inş...
GÜNAYDDINNN aranıza yeni katıldım bende Aralık annesi olacağım inşallah.Son adetim 15 marttı ilk hamileliliğim çok mutluyum benim gibi bu duyguyu paylaşan anne adayları allah sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Iyi aksamlar kizlar. Hayirli haberlerle geldim araniza tekrar. Cerol bu 2. Gidisim. 11 nisanda keseyi gormustum ilk. Bu defa kalpatislarini gorduk. Cok mutluyuz. Sat 7 mart. 6+1gunluk takvim hesabina gore. Ultrasonda bebegimin boyu 0.366 mm. Olarak olctu. Kese boyutunu soylemedi. Vajinal muayne etti. Once karindan bakildi kese ve kalp Atisi gorulemedi.
Hilbar insallah 10 gun cok cabuk gecer senin icin. 3 hafta sonra kontrol icin csgirdi. Folicplus kullaniyirum gunde 2 defa yeterli dedi. Bu bitince vitsmin kullsnmsya baslarsin dedi. Protein agirlikli beslenmemi soyledi. 3 hafta sonraki kontrol icin yaptirmsm gereken tahlilleri soyledi. Disarda da yaptirabilirsin dedi. Simdilik bu ksdar kizlar. Ben telden giriyorum ultradon fotosu nu telden yuklemek mumkun mu acaba bilgisi olan vsr mi?
saol canım bende cok sevindim. kalp atışlarını tam alamıyorum haftaya daha net duyarız dedi canımmmmm inşallahayy canımmm hayırlı olsun inşşş çok sevindimmmmm :):)
kalp atışlarını duydunmuuu :)