2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bende karından vuruyorum ama kol bacak vuruluyormuş

suayyyyy canim cok sevindim bu sefer ki cok saglikli olacak hic korkma 3gun var aramizda.hadi hayirli olsun arkadasim.belfu nasil buarada hic bakamadim.

sağol canım benım ınş. şimdilik herşey yolunda ama rabbıme emanet artık belfüyle görüşüyorum cok ıyı afracıkla uğraşıyor teyzesi büyüdü kocaman kız oldu maşallah sen nasılsın bebişin nasıl keseyi gördün mü

Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin canım, bende aynı seyleri yasamıstım , su anda 3. gebeliğim

sağol canım benım hepimize nasip etsin ınşallah

kahve rengi leke bendede 2 gün oldu geçti korkma canım bebiş kendıne yer yapıyor

hadi gözün aydın ben sana dedim hilbarcım o kadar panık yaptım sakın ol allahın ıznıyle bu sefer bebişlerimizi kucağımıza alacağız darısı kalp atışlarına

srelam kızlar....
sizin tsh a bakıldımı benm 5.99 çıktı yüksekmiş..çok korktumm..acayip bi hal geldi bana yaa

şeydacım kuzum benım hiç korkma telaş yapma troit testi ama sen yınede tuzlu yeme p.tesi doktora git allahın ıznıyle yiğenıme hiç bırsey olmayacak

srelam kızlar....
sizin tsh a bakıldımı benm 5.99 çıktı yüksekmiş..çok korktumm..acayip bi hal geldi bana yaa

slm canım benimde yüksek ilaç aldığım halde 3.5 çıktı ilaçsız 5 çıktı hemen bir dahiliciye muayne ol 5 i görünce adamın gözleri açıldı :))) benim ilacın dozunu arttırdı şimdi tsh bebebğin beyin gelişimi açısından çok önemliymiş ihmal etme sakın

srelam kızlar....

canım hiç korkma ben tiroit hastasıyım ilaçlarla düzenlenebiliyor doktorun büyük ihtimal düşük dozda bir ilaç verecek sana benim hep 12lerde falandı ilaç kullanıyorum şimdi 1 e düştü tuzlu yememeye özen göster karalahana yeme korkulacak bir şey yok hamilelikte düşecek çıkacak normal yani

şeydacım kuzum benım hiç korkma telaş yapma troit testi ama sen yınede tuzlu yeme p.tesi doktora git allahın ıznıyle yiğenıme hiç bırsey olmayacak

ayy cnm tuzla alaksı varmıkı kuıuzm ayy başımm nasıl ağrılar girdi...
offf yaa ne sorunlu kızım hee..şu tvdeki hatunalra uyua olom adam cekti ato lak hamile
3 GNÜEDE DOĞUR HAHAHA

şimdi doktordan gelioruz. allahıma binlerce şükürler olsun ki bebeğimle tanıştık ve hatta kalp atışlarını duyduk. bebeğim 11,5 milimmiş. doktor geç yumurtlama olduğu için bebeğe göre satını tekrar düzenlicem dedi. artık satım 28 ocak değil 28 şubat. yan, bugün 7+2 yiz kızlar. zaten ben keseye göre hesap yapmıştım ve ona göre de bugün 7+2ydim. demekki bu kese hasabı doğruymuş gerçekten. çok mutluyum kızlar. allahıma şükürler olsun ki bu günleri görmeyi de nasip etti. inşallah sağlıkla doğduğu günleri de görmeyi nasip eder.. allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahh..

AYY BEN PPAZARTESİ GİDİM OZMN HEMEN DAHİLİYE UZAMNINA AYY SABAH SABH AMMA STRES ETTM HEE..ayy yümm rengi bile değişti hee

ayy tuzla alakası oldunuı hiç bilmdoum yaaa...
ay karalahana agzıma sürmm heee...
biizmkiler ye aa yemm ben kokusu dokunurmu bilmm
tuzu keseiyim barii..
ayy içim rahtldı hee

ayy maşşllhhhhallh nazardan sakınsın cnmm benmm...
allh kucandada göstermeyi nasip etsin kuuzm benm

Merhaba güzel anne adayları. inşallah gününüz güzel geçsin. Ben acayip grip oldum hapşurup duruyorum gece de hiç uyuyamadım dudaklarım çatladı ağzımdan nefes alıp vermekten :2:

seninle sat ımız aynıııı bende salı günü gördüm minişimi :))) amiiin amiiin Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşşş

merhaba 2013 aralık anneleri
bende inşallah Allahın izni ile 2013 aralık anne adayıyım benide aranıza alırmısınız?
2.tüp denememde hamile kaldım şu an çok yeni
heyecanınızı bende paylaşıyorum

Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik? kalp atışı için doktor 15 gün sonra gel demişti. Ben dayanamadım bir hafta sonra gittim kalp atışını gördük sayılır cok net değildi ama doktor gördü.Ben duyamadım maalsef çünkü cihaz dışarıya ses vermiyor: onun dışında bende bulantı vs bi şikayet yok: darısı herkesin başına kalp atışı rahatlatıyor insanı

ilaçla düşüyor gebelerde 2.5 olmalı imiş en fazla valla bana dr lar bişi demedi ama dikkat edeyim tuza lahanaya madem öyleymiş
benim tiroidimi gebelik tetiklio sanırım gebelik olunca fırlıyor :)))

kızlar özelllikle 8.haftası içinde olanlar rahminizde bir ağırlık hissi var mı dün geceden beri bende varda rahim mi büyor acabaa azcık yürüyüşe gidiecektim vazgeçtim

hilbara özel mesaj at satını kaçıncı bebeğin olduğunu yaşını falan yaz seni de listeye eklesin canım. Hoşgeldin aramıza

hayırlı olsunnnn maşallah diyelim :))))

selam guzel anneler bebeklerını görenlere gözunuz aydın dıyorum allah tamamına erdırsın hepımızıumarım pazertesı detaylı ultrasonda gorurum yada aralık annesı seruvenım bıter hala kanamam var cok agrım var düşürdümmü acaba bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…