2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bebişimi gördüm kalp atışınıda gördk 7 haftlık olmuşuz maşallah snra gelirim eşim evde öptmm hepinizii:KK16: hee bu arada tek bebek 2. bebeğim gelişememiş....

Tebrik ederim canim. Bende bugun duydum kalp atisini.masallah bize.tek gebelik benimde. Darisi diger annelerimizin basina insallah...

ayyyy inşllhh kızlar içimi ne kdr frah tutumaya çlışsamda zor oluyor...aslnda değerim 773 hoşuma gitmedi değil ama dr sanki 2000 1500 fln dese içime su serpilcekti..sizlerde bana dua edin kızlar..beni sizden dah ii anlıyabilck kmse olamaz

Icini ferah tut canim. Hayirlisi ile bebisini kucagina aldigin gun butun bunlari unutacaksin canim. Stres yasak buze. Unutma stresli gebelik huysuz bir bebek demekmis. Ben ilk gebeligimde stres ne demek unuttum. Bi o kadar da huzurlu tatlu bir melegim oldu. Simdi de stresten uzak durmaya hisbiseyi kafama takmamaya calisiyorum.

gebelik org sitesinde bu haftalarda yolk kesesinin yerini plesantaya devretmesinden kaynaklanan kanama olacağı yazılı. uzan, dinlen. bol su iç. kızımda 4. aya dek şakır şakır kanama olmuştu, kaybettiğim bebekte olmadı hiç kanama. kanama kesin düşük anlamına gelmez.
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta8.html dikkat yazan kısımda...
yenı geldım doktordan yıne ılac vermedı kanaman artarsa gel dedıbırde bebegı goremedı ya cok moralım bozuldu anlamadıgım gecen hafta baska bır doktor bebegı gordu kalp atısı yok demıstı bundan oncekı kese ve yolk kesesını gordu ufak bı bebek var dedı bugun ku doktorda hersey normal ama bebek gorunmuyo dedı ayrıntılı ultrasona gonderdı kızlar pazartesıye gıtcem umarım bebegım benımledır dua edın n olur farklı doktorlara gıttım hep hepsı farklı soyluyo anlamadım.

merhaba kızlarr bu progestron beni cok zorluyor yaa midem cok fena yanması, bulantısı,öğürtü sü cok fenayım bide bugun wc den gelemedim cok idrara cıkmaya başladım birde kasıgım da böyle baskı gibi bi agrı varr ya bugun bu agrı benı cok korkuttu ama rahım mesanın ustune baskı yapıyormus galıba ondanmıs bunlar benım gıbı olan varmı
bu arada çilekizili benımde pazartesi oldu kahve rengı ankıntım işte doktorum progesteron verdı kesildi cok şükür sanada ondan verseler iyi olurdu yaa doktora bı daha mı gıtsen

bende hapını alıyorum onun ya mahvetti beni aldıktan yarım saat sora bir ağırlık bir uyku çöküyor üstüme ayakta duracak halim kalmıyor başımın içinde beton var sanki nefret ettim bu haptan

yenı geldım doktordan yıne ılac vermedı kanaman artarsa gel dedıbırde bebegı goremedı ya cok moralım bozuldu anlamadıgım gecen hafta baska bır doktor bebegı gordu kalp atısı yok demıstı bundan oncekı kese ve yolk kesesını gordu ufak bı bebek var dedı bugun ku doktorda hersey normal ama bebek gorunmuyo dedı ayrıntılı ultrasona gonderdı kızlar pazartesıye gıtcem umarım bebegım benımledır dua edın n olur farklı doktorlara gıttım hep hepsı farklı soyluyo anlamadım.

ayrıntılıda çıkar mutlaka.
yoksa zaten yapacak bir şey yok. ama varsa, oradaysa, o miniği stresinle üzme annesi. sakin ol, su iç bolll boll ve dinlen. dualarım seninle.

gebelik org sitesinde bu haftalarda yolk kesesinin yerini plesantaya devretmesinden kaynaklanan kanama olacağı yazılı. uzan, dinlen. bol su iç. kızımda 4. aya dek şakır şakır kanama olmuştu, kaybettiğim bebekte olmadı hiç kanama. kanama kesin düşük anlamına gelmez.
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta8.html dikkat yazan kısımda...

ayrıntılıda çıkar mutlaka.
yoksa zaten yapacak bir şey yok. ama varsa, oradaysa, o miniği stresinle üzme annesi. sakin ol, su iç bolll boll ve dinlen. dualarım seninle.
doktor hazırlıklı ol olabılıyo oyle seyler dedı bebek saglıksızsa zaten vucut onu kabul etmıyo moralını bozma dedı hayırlısı olsun dıyoruz bız artık teşekkur ederım ..

Allah yardımcınız olsun canım zor bir durum insan ne dese boş... Kısmeti varsa oradadır zaten hiç bişeycik olmaz sen rahat ol yeterki

Kızlar keseyi kalp atışını görenler var gözünüz aydınnnnnn:nazar::nazar::nazar: darısı bizim başımıza.Benim bugün bilgisayar başında acayip uykum geliyo fazla duramıyorum.

Canım olumsuz düşünmeden bekleyelim. bebek varsa bu kadar stres iyi değil minik için. Yoksa zaten elden bişey gelmez herşey Allahtan. Dualarımız seninle

Canım olumsuz düşünmeden bekleyelim. bebek varsa bu kadar stres iyi değil minik için. Yoksa zaten elden bişey gelmez herşey Allahtan. Dualarımız seninle
teşekkur ederım kızlar sagolun moral oluyoo banada ben fazla duramıcam agrım cok fazla kendınıze ve bebıslerınıze cok ıı bakın allaha emenet olun.

merhaba anneler umarım herkes iyidir. ben birşey danışayım size. biliyorsunuz benım biraz zor geçiyor. hergün istifra ediyorum yediklerim en fazla yarım saat sonra çıkıyor. ilaçta alıyorum progestan folik asit falan ee halıyle bunları da tokken almaya calışıyorum ama çıkartıyorum acaba ilaçlarda etki edermi bu kadar kısa sürede yoksa boşa mı içiyorum.
Aldığın ilaçlar kusturuyor olmasın seni doktorun ne diyor

X