2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım sen içini ferah tut, inşallah bebeğin seninledir. Kötü düşünüp kötülük çağırma. Allahın bir bildiği vardır mutlaka. Panik yapma bacaklarını uzat sol yanına yat bebeğine kan gitsin. Dinlen birazcık. İnşallah hiçbir şey olmaz bebişine ve sağlıkla kucağına alırsın.

Canım daha çok yeni bendede bulantı vs yok bu normaldir dimi bizde dün doktora gittik kalp atışlarını duyamadık keseyi gördük sadece kalp atışları çin 7 mayısta tekrar gidicez çok heyacanlı bi bekleyiş olucak:))tek temennim hepimiz için sağlıklı sıhatli olması

bendede bulantı yok. Hem herkeste olcak diye bir kural yokki canım. Takma kafana herkesin belirtisi farklılık gösterebilir.İnşallah herkes kalp atışlarını duyar bende haftaya perşembe gitcem 25 nisanda bakalım bebişimin kalbi pıt pıt yapmaya başlamışmı

kızlarr nasılsınız herkesde hersey yolunda mıı ben kızdan fırsat bulup çok bakamıyorum ya

hamile olduğumu öğrendiğimden beri yani 4 haftadır gidiyorum doktora. kovacak artık beni Her seferinde tamam diyorum bu hafta gitmeyeyim ama bir hafta dolunca bi vesvese geliyor. önce keseyi görelim dedik şimdi kalp atışı. gördük çok sükür. sanki 10-15 gün çok gec olur gibi geliyor. bi problem olursa ( Allah korusun ) erken öğrenelim istiyorum. Hayırlısı artık bu süreç de böyle geçecek galiba

sakin olmaya calısıyorum canım ama o kadar cok agrım varkı anlatamam acıle gıdıyoruz tekrar donuyoruz ilac vermıyo kahverengı lekelenmem cok azla sueklı yatıyorum nafile agrım gecmıyor :2: hersey gonlumuzce olsun allah hayırlısını versın.

Bende duyamadım ama kalbinin nasıl attığını gördüm sanki yaşamaya çalışır gibi hızlı hızlı atıyordu kıyamam yaa çok tatlıydı. Senin döllenmen geç olmuştur hiç merak etme sağlıklıdır inşallah

Merhaba güzel anne adayları. inşallah gününüz güzel geçsin. Ben acayip grip oldum hapşurup duruyorum gece de hiç uyuyamadım dudaklarım çatladı ağzımdan nefes alıp vermekten :2:
ayy cnmgeçmş olsun bol bol meyve yeee...
bol bolda su iç..dikket kendine beline ayaklarına
ilaçla düşüyor gebelerde 2.5 olmalı imiş en fazla valla bana dr lar bişi demedi ama dikkat edeyim tuza lahanaya madem öyleymiş
benim tiroidimi gebelik tetiklio sanırım gebelik olunca fırlıyor :)))
benmde öle baktım da..gebelik öncesi 1.9 2.2 ama gbelikte hep yüksek....
iki hamilliğimdede 4.89 4.99 bu seferki 5.99..
bende korkuyorum bundan dolyı tekrr düşük yaprım diye

ayy cnmm benm kese gördünmü sen ..kanaman var kan tahlili almıyolarmı..progestan kullnıyonmu

ayy cnmm benm kese gördünmü sen ..kanaman var kan tahlili almıyolarmı..progestan kullnıyonmu
canım 2 kere acıle gıttık benım kesem gorundu normal yong kkesesıde olusmus 3 doktordan 2 sı bebegı gordu bırı goremedı kalp atısıda yok detaylı ultrasona gonderdı pztsı gıtcem ama agrılarıma ve kanamalarıma bı ilaç vermedı resmen doguruyorum sankı o kadar agrıyo gerı gonderıyolar eve kalp atıslarını duymadan ılaç vermedı doktor .

..ayy çok ilginnçç heee..
sen içini ferah tut ttalım benmm...
benm annm krdeşime 4 ay adet olmuşş..o öle sanmış tabee..karnnmda sürekli gaz vardı dedii..
1 ay olmmışbi test yapoo 5 aylık hamile..
belki sennde adet dönnmm gnndedrde onndr kuzum hee
progestn da dmı vermedii yaaaa

kendi doktorunun bundan haberi varmı? Eğer yoksa haberdar et. Kıyamam sana. Uzan dinlen başka türlü olmaz bu. Dua edeceğim senin için inşallah herşey hayırlısıyla yoluna girer.

ayy cnmgeçmş olsun bol bol meyve yeee...
bol bolda su iç..dikket kendine beline ayaklarına

meyveyle hiç aram yok ama su içmeye çalışıyorum yazık bebeğime ben hapşurdukça oda zıplıyodur garibim.

özelden mesaj atamıyorum kutusu doluymuş

h.sonu girememiş olabilir bekle canım. burdan devam et h.içi girince söylersin olmadı

O bitanesi acemiymiş belkide. Kalp atışları için sabredip bekleyeceksin bebişini. Kanaman ve ağrın var mutlaka doktorunla görüş geciktirme. Umarım bişey olmaz. Sen içini ferah tut bebişinide üzme içerde.

vermedıler hep farklı doktorlara gıttım daha bı doktor ayarlayamadım tam olarak canım.
agrı kesici içme tatlımm..içersen bebk aspirini iç..oda ağrını ne kdr alır bilmm tabii..
ayklrına sıcaksuya koy belki ağrını alır..
aglamaktan bı hal oldum agrıdan allahım dındır dıye yalvardım.ben adetımde ıgne vurunmadan gecıremezdım normalde su an ne cektıgımı adet zamanında iğne olanlar anlar ben 1 haftadır boyleyım yorgun dustum artık

Kızlar öyle birşey buldumki okuduğuma çok üzüldüm. Bir yandanda benim bebişimde böyle konuşuyor diye sevindim. Bakalım sizde beğenecek misiniz...

Bir bebeğin günlüğü ( İBRET) : bebeğin günlüğü , bebek aldırmak günahmı , bebek aldırmanın günahı vs.. 5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor. Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim. 19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacağım. 23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim, Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya, Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem! 27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne? 2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz. 12 Kasım: Ah evet, Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum. 20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım, 25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım.. 10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var, Anneme benziyorum galiba, 13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız,. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz.. 24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim,senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi? 28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne, Anne, Anneciğim, Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap, Anne, Kolumu çekiyorlar anne, Canım yanıyor anne... Anne, Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne, Anne kalbimi parçalıyorlar, Anneciğim, Anne, Anne, Ann, An............. Kürtaj işleminiz tamamlanmıştır hanımefendi...... Geçmiş Olsun! SÖZÜN BİTTİĞİ AN

KaynakWh: Bir bebeğin günlüğü ( İBRET)

ayy cnm haklısın..ben bilmm ama çevremde vr öle
benmde bi drum var ama tamm uyuz..tsh için aradım bişe olmaz dedi..sorun değdil dedi..
onn hrcinde herkes dhiliyeyi gti dedii
ablm hemşire onu aradım söeldimm off..
kesinlkle değiştrcem druu bende

Bu seferde komik bi günlük buldum deminki günlüğe ağlıyorsanız sizi güldürecek bişey

Bebeğin Günlüğü 3

21. gün
ben en çok annemi seveyim en iyisi. babamdan pek bir hayır yok. bugün baktım anneme diyor ki
"sustur şu çocuğu", anlamıyorum ya nasılsa, kalbim kırıldı, bir de dün akşam hiç kucağına
almadı. en iyisi trip yapayım ben şimdi

22,gün
annemin memelerini bir tek ben emmiyormuşum. bu gece babamın da emdiğini gördüm. demek ki hayat
kaynağımız bu süt.

23. gün
dikkat ettim de hortumdan kalan son parçanın yerinde yeller esiyor. yeniden bağlarlar diye
hayallerim de suya düşmüş oldu böylece. annem bana sürekli kızım diyor, ne anlama geliyor acaba

24. gün
bugün doktora götürdüler,kilo almışım. doktorum söyledi. tam 2. 56 kg.. vay be.. doğduğum günün tam
iki katı.. kadın her yerimi kurcaladı, ölçtü biçti. hastaneye falan da götürdüler, bir sürü
bekledim, huzursuz oldum hem de. neyse ki arada süt verdiler de moralim düzeldi. akşam yıkandım, bu
sefer suyu iyi ayarlamışlardı çok hoşuma gitti, kurulanırken arıza çıkarmayı ihmal etmedim tabii
ki.

25.gün
şu büyükleri anlamak ne zor
her öğünden sonra yalvar yakar geğirmemi veya osurmamı bekliyorlar. dua eder gibi "hadi bebeğim
gazını çıkar, gazını çıkar, pırt yap" ...
hayır yani, gazı çıkaran ben, rahatlayan onlar, anlayamıyorum

26.gün
bugün insanlar ne kadar tutarsız ve saçma davranıyo bunu anladım.
karşıma geçiyolar, işaret parmaklarını sallayarak bana "hııımmmmm!!!!" yapıyolar,
dudaklarım büzüşüp tam ağlamaya başlayacakken "ay kıyamam!" diyerek kucaklarına alıp
seviyolar
susunca yine aynısını yapıyolar
hatta bunun için seyirci bile topluyolar
delircem ulan

27. gün:
aman allahım..ellerim.. ne harika şeyler ne tarafa dönmelerini istesem o tarafa dönüyorlar.. hey
dostum..bu dünyada hakikaten enteresan şeyler var.. bak mesela parmaklarım hepsi birden dans
ediyorlar sanki günlerdir ya da ben kafayı sıyırıyorum. gece sırf onlarla oynayabilmek için uyandım
biliyor musun..

28.gün
bugün beni yıkarlarken suya kakamı yaptım, halleri çok komikti, ikisinin de üstü başı battı, benim
de üstüm başım battı ama olsun beni bir daha yıkadılar, daha çok suda kalmış oldum, kurulanırken
arıza çıkarmayı ihmal etmedim, annem de hemen süt verdi, moralim yerine geldi

29. gün
bugün uyurken kabus gördüm: memelerde süt bitmisti.

30.gün
artık hayatın sadece meme emmek ve altımı batırmaktan ibaret olmadığını, bide "e e e e e e e
e" diye bişeyin varlığını öğrendim. hayır zoruma giden bunu yaparken beni deli gibi sallıyorlar
içim dışıma çıkıyor valla.

ayy özlemurat neden öle şeler okon kuuzmm..ağlama kuzucukk..hormnlr oyun edoo sana..
kötü bişe kuzumm..bizim gbiler nerdeyse evlt sahibi olmak içine nelr yapo kimi aldrıyoo..
sen ağlama öle şeyler okuyup hem kendini hem bebene eziyet etme bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…