2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben de 32 günde bir regl oluyorum ve adet günü 198 çıktı hcg, için rahat olsun bence gayet iyi değerin. bir problem olsa bbelli olurdu zaten. kafanı dağıtmaya çalış, eğlenceli bir şeyler oku, eğlenceli filmler seyret. seni mutlu eden insanlarla buluş, çık yürüyüş yap, oksijen al. seni öyle iyi anlıyorum ki... kızımda değeri öğrendiğimde çıkan sonuç sadece 25 olmuştu iki güne bir tahlil ver yükselmiş mi bak derken şimdi kuduruk kızım yanımda :) keseyi görünce kalp atışı, onu gördün ikili testi ense ölçümü, o da bitti ayrıntılısı derken doğana dek stres gebelik :) ama içini ferah tut, her şey olacağına varır.

evet cnm işte 44 ya da 45. gn gtcez dr allhın izniyleiçim rahtaldı bu yüzden kk yıseviyorumm yaa

ayy cnmmmmmne güzel insansın sen öyle tatlım yaaa..içimi nasıl ferah ettn sen öle yaa..su serpildi..her şyo yolunda bebğim benmleee
çok sağol tekrr kuşummmm
ayy bende kalkim bi yemek yiyim sonra yemek yapimm..yemek zamnı

yarasın hadi bakalım karamsarlık yok öyle, enerji zamanııııı!

slm cnm. ya benim de midem hep bulanıyor ama çıkaramıyorum ve de baş ağrım var. demekki baş ağrım bundan mı kaynaklanıyor. hep az az bişeyler atıştırarak mide bulantımı engelliyorum. kilo da almamam gerek. napcamı şaşırdım. dr ilaç verdi ama kullanmamaya çalış dedi. baş ağrısı ve mide bulantısı için. ben de çekiyorum ama kullanmıyorum. hastalıklı gibi geziyorum( çay içip tv izlemeyi özledim. zavallı eşim alışık da değil tek başına yaşıyor gibi evde bu yüzden( neyse yavrum sağlıklı olsunda katlanıcaz 9 ay. bildiğin içimi döktüm ben:)) kusura bakma cnm..

kızlar bebişimi gördüm kalp atışınıda gördk 7 haftlık olmuşuz maşallah snra gelirim eşim evde öptmm hepinizii hee bu arada tek bebek 2. bebeğim gelişememiş....

midem çok bulandığında 2-3 fındık yiyorum tek tek ağzıma alıp uzun uzun çiğneyerek. dene istersen ama bence de ilaç alma. ilk üç ay özellikle, organ gelişimi şuanda malum :)

Son düzenleme:
midem çok bulandığında 2-3 gındık yiyorum tek tek ağzıma alıp uzun uzun çiğneyerek. dene istersen ama bence de ilaç alma. ilk üç ay özellikle, organ gelişimi şuanda malum :)

teşekkür ederim cnm önerilerin için. ben normalde de fındık yiyemem şimdi hiç yiyemiyorum cnm. hatta yiyen birinin kokusu bile rahatsız ediyor. beyaz leblebi yedim geçen hafta ara ara. bu hafta karpuz çekirdeği yedim öneriler üzerine. haftaya da yeni şeyler keşfetmem gerek:)) tiksinirim diye korkuyorum hep aynı şeyler olursa..

evet cnm işte 44 ya da 45. gn gtcez dr allhın izniyleiçim rahtaldı bu yüzden kk yıseviyorumm yaa

Ha şöyle seni böyle görmek istiyoruz seydam yüzün güldün meleğin seninle ayy daha cok kucuktur kiyamam ben ona ya hadi kalk birşeyler ya bak bız kizinla şükür sonunda yedik birşeyler hemde kafan dağılır

kızlar nasılsınız?
bat ı 21 nisan olupta hamileliğini öğrenen var mı

rabsonic sennde sat 13 mart...adet günün ne kdr sürüyor..ben 33 gnde bir adet oluyorum..
sen değerin kç çıktı n e zmn dr gttnmi

ben 28 günde bir oluyorum 5 gün sürer... benim adet tarihim 10 nisandı 11 nisanda beta değerim 233 tü.doktora gittim kese gözüktü

merhaba kızlar nasılsınız? ben sinirliyim, sağlık ocağında kan sonuçlarım çıkmamış eğer pazartesi de çıkmazsa tekrar kan verecekmişim verdiğim 4 tüp kan nereye gitti!!! salı da tatil ancak çarşamba verebilirim tekrar

slm kızlar nasılsınız ya ben çok halsizim yemek yiyemiyorm bulantılarım benim gibi olan varmı

canım ne için verdin kanı? sanırım senle doğumumuz aynı tarihhhhh:)))))

canım ne için verdin kanı? sanırım senle doğumumuz aynı tarihhhhh:)))))

evet canım tarihlerimiz aynı sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyor ya o yüzden gidince kan aldılar ve idrar tahlili yaptır dışarıda dediler ama hala sonuç yok, nasılsa bizde kan çok yine alırlar...

hımmm anladım canımm yaa neden çıkmamış acaba bende hamileliğimde kan sonucumu 3 gün sonra öğrendim sürekli gttm geldim yok şu gün yok bu gün dye oyaladılar...canım miğde bulantıların varmı ben çok kötüyümmm yemek yiyemyrm tksndm herşyden...

canım çalışmasam sorun değil pazartesi yine veririm ama çalıştığım için kan vermek için çarşamba ya da perşembe gitmem gerek o yüzden sinir oldum. artık pazartesi eşim sorar çıkmamışsa çarşamba giderim tekrar
canım ben hiç hamile gibi değilim ne bulantım var ne canım bir şey çekiyor. tek değişiklik yediklerime dikkat ediyorum o kadar:) sen ne zaman gideceksin doktora, eğer daha çok varsa en yakın zamanda git bulantı için belki ilaç verir işe yarıyormuş sanırım

benim hiç bulantım yok hatta aşermiyorum bile yakınlarım şükret ne güzel işte derken ben deli gibi mide bulantısı istiyorum:) hatta halsizlik bile yok ??

canım pazartesi gttm doktor ilaç verdi ama pek faydasını göremedim yaa... hayrlısyla geçseydiii 3 ay gceleri uyuyamyrm şişkinlik var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…