2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
benim hiç bulantım yok hatta aşermiyorum bile yakınlarım şükret ne güzel işte derken ben deli gibi mide bulantısı istiyorum:) hatta halsizlik bile yok ??

aynı ben işte:) ama şükrediyorum halime, umarım hiçbiri olmaz rahat rahat geçer

ne bileyim burada yazılanları okuyunca acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum.. bi de dediklerine göre bulantı bebek acısından iyimiş kafam karışıyor..

bebek için iyi olsaydı o zaman kimse önlemek istemezdi canım, bulantının sebebi hormonların değişmesi falan yani, annemde de hiç bulanmamış genetik diyorlar genellikle

Gunaydin amin insallah hepimiz guzel haberler alacagiz. 17:30 bebegimi gorucem simdiden heyecanliyim.mutlu, huzurlu, saglikli gunler...

Canım inşallah bebeğinle tanışırsın. Bizi de habersiz bırakma.

günaydn güzel anne ve anne adaylarıı...
ben de yarın gidicem doktora. geçen hafta ptesi keseyi görmüştük 8,5 milimdi. umarım yarın bebeişimi ve kalp atışlarını da duyarız. dua edin kızlarr çok korkuyorum. ilk bebeğimin kalp atışlarını alamamıştık :KK43:

Slmlar..İnşallah duyarsın kalp atışlarını bizi de haberdar et canım.

güzelim özel muyenehaneden bakıyorlar ama hangi hastanelerle anlasmalılar emin diilim. medicabille doruktu bir ara. medicalpark a da gidiyordu faruk abi ama annemin dediği kadarıyla birçok özel hasntanede doğum yaptırtabiliyormuş.. sen arastır randevu iste her ikisindende eger sehirdısında diilse ertesi gune direk randevu ayarlarım ben canım sana merak etme..

Canım çok sağol ben dediğin hastanelere bi bakayım bide tanıdıklardan araştırayım haberleşiriz nasıl olsa

selam kızlar..ben iki kimyasal gebelik geçirdim ve şimdi 3.ye hamilyimppazratesi evde tast yaptım çift çizgiyi gördüm
13 mart sat
dun kan testi yaptrdım 773.6 çıktı..bugn 38. gnüm..
öncekilerde 540 çıkmıştı tam bugnde.sizce durum nedir..bi bignz vrmı..
2 nisanda dr gttmde yumurta çatladı demişti

Canım içini ferah tut stres yapma.inşallahhh bebeğin seninledir.

tanışırız tabii neden olmasın.....çok çokk sevinirim....

Bende çok sevinirim canım.Bebişleri de tanıştırırız:)))

ilk dr.kontrolumuzu olduk sat a gore 4+4 ultrasonda 5+1 cikti kesemizi gorduk nihayet cleaxne 0.4 igneye basladik cuma tekrar git em kesede ilerleme varmi diye

Gözün aydın canım sıra pıt pıtlarda inşallah.

hişşşt umutsuzluk yok!
doğacak bebeği kimse tutamaz, doğar zaten. arada yaptığınız stres bebeklerinizden çıkıyor doğunca.
kızım çok müvadelenin, aşırı stresin ve riskli gebeliğin getirdiği kaygıların sonucu doğdu. ilk 5-6 ay kolik sancısından o kıvrandıkça doktorun dediği "stresli gebeliklerde sık görülür." lafı vicdanımı asıl sızlattı anlatamam.
illk bebeğimde kürtaj olmuştum, kalbi durduğu için. tatildeydim, yorulmuyordum, rahattım, ama gitti...
kızımda çok yoğun çalışıyordum. 3. ay dolana dek kanamam oldu hep, 9 ay progesteron iğnesi yapıldı her gün, kendim günde 4 kez insülin yaptım, diyet, hipotiroid, tonlarca dert... ama şükür, sağ salim...
demem o ki gidecekse zaten tutamayız. doğacaksa engel olamayız. o yüzden stresi bırakıp tadını çıkaralım arkadaşlar.
ben bu kez kendime şaşıyorum, nasıl rahatım. 13 kg kızım sürekli kucağımda, tüm gün işteyim, unutuyorum bile bazen. diyabetik olduğum için diyetteyim yine. allah'a emanet diyorum...
2 mayısta randevum var. bakalım ne alemde...

Canım ilginç bir şekilde bende rahatım. Sadece zaman geçsin karnım çıksın alışveriş yapayım bebeğim büyüsün istiyom ama stres yok:)))

kızlar bebişimi gördüm kalp atışınıda gördk 7 haftlık olmuşuz maşallah snra gelirim eşim evde öptmm hepinizii:KK16: hee bu arada tek bebek 2. bebeğim gelişememiş....

Hayırlısı olsun canım bebişine de maşallah.Hayırlı olsun pıt pıtların:))

merhaba kızlar nasılsınız? ben sinirliyim, sağlık ocağında kan sonuçlarım çıkmamış eğer pazartesi de çıkmazsa tekrar kan verecekmişim:KK20: verdiğim 4 tüp kan nereye gitti!!! salı da tatil ancak çarşamba verebilirim tekrar

Canım gerçekten sinir bozucu yaa. Nasıl yani çıkmaz kan nerde:26::26::26:

slm kızlar nasılsınız ya ben çok halsizim yemek yiyemiyorm bulantılarım benim gibi olan varmı :KK43:

Canım halsizlik bende de var ama bulantı yok çok şükür:)))

kızlar 2 gundur gıremedımm suan cok agrımm ve sancım var ustelık kahverengı lekelerım arttı carşamba acıle gıttım altta baktı bısey tok dedı doktor ılac ıstedım kalp atıslarını duymadan veremem dedı akşam acıle gıtcem bu agrılar normalmı ben zaten adet dönemlerımde igne vuruluyodu agrı kesıcı oyle gecırıyodum .dayanamıyorum agrılarara ne yapcam ben :KK5::KK5:

kızlar 2 gundur gıremedımm suan cok agrımm ve sancım var ustelık kahverengı lekelerım arttı carşamba acıle gıttım altta baktı bısey tok dedı doktor ılac ıstedım kalp atıslarını duymadan veremem dedı akşam acıle gıtcem bu agrılar normalmı ben zaten adet dönemlerımde igne vuruluyodu agrı kesıcı oyle gecırıyodum .dayanamıyorum agrılarara ne yapcam ben :KK5::KK5:

Canım yat dinlen bence. Adet döneminde o kadar ağrı çekiyosan belki de ondandır. Kahverengi leke kırmızı ve pembe olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum. Doktorun da bişey yok demiş. Sakin ol ve bence bol bol dinlen.İçini ferah tut.

benm gıbı agrı ceken varmı acaba bı problemmı var kahverengı lekelenmenız varmı aglıcam agrıdan cok kouyum .

Canım yat dinlen bence. Adet döneminde o kadar ağrı çekiyosan belki de ondandır. Kahverengi leke kırmızı ve pembe olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum. Doktorun da bişey yok demiş. Sakin ol ve bence bol bol dinlen.İçini ferah tut.
kalp atısıda yoktu carsamba normalde haftaya kadar gıtmeyecektım agrım cok olunca kanamam olunca dayanamadım gıdıcem.cok zor gecıyor hamılelıgım

kalp atısıda yoktu carsamba normalde haftaya kadar gıtmeyecektım agrım cok olunca kanamam olunca dayanamadım gıdıcem.cok zor gecıyor hamılelıgım

Canım moralini bozma. Doktora da git iyice sor bakalım.Evde de dinlen. Hepimizde ara ara ağrı oluyo tabi herkesin hamileliği başka geçiyo.İnşallah bi sorun çıkmaz. Senin şu an yapabileceğin doktora gitmek ve yatmak.Bol bol dua et canım.

Canım moralini bozma. Doktora da git iyice sor bakalım.Evde de dinlen. Hepimizde ara ara ağrı oluyo tabi herkesin hamileliği başka geçiyo.İnşallah bi sorun çıkmaz. Senin şu an yapabileceğin doktora gitmek ve yatmak.Bol bol dua et canım.
sagolasın canım inşallah düzelcek bırazdan gıdıcem doktora hayırlısı olsun.öpuyorum.

merhaba kızlarr bu progestron beni cok zorluyor yaa midem cok fena yanması, bulantısı,öğürtü sü cok fenayım bide bugun wc den gelemedim cok idrara cıkmaya başladım birde kasıgım da böyle baskı gibi bi agrı varr ya bugun bu agrı benı cok korkuttu ama rahım mesanın ustune baskı yapıyormus galıba ondanmıs bunlar benım gıbı olan varmı
bu arada çilekizili benımde pazartesi oldu kahve rengı ankıntım işte doktorum progesteron verdı kesildi cok şükür sanada ondan verseler iyi olurdu yaa doktora bı daha mı gıtsen

Son düzenleme:
benm gıbı agrı ceken varmı acaba bı problemmı var kahverengı lekelenmenız varmı aglıcam agrıdan cok kouyum .

gebelik org sitesinde bu haftalarda yolk kesesinin yerini plesantaya devretmesinden kaynaklanan kanama olacağı yazılı. uzan, dinlen. bol su iç. kızımda 4. aya dek şakır şakır kanama olmuştu, kaybettiğim bebekte olmadı hiç kanama. kanama kesin düşük anlamına gelmez.
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta8.html dikkat yazan kısımda...

Son düzenleme:
hadı hayırlısı haberını beklıyoruz işallah benımde daha 10 gun var bebegımı gormeme :KK17:

gunaydınnn ayy çok heyecanlı olmasın ılk kez mı gidiyorsun.senınle aramızda bir gun var .gelnce anlatırsın detaylı.

Iyi aksamlar kizlar. Hayirli haberlerle geldim araniza tekrar. Cerol bu 2. Gidisim. 11 nisanda keseyi gormustum ilk. Bu defa kalpatislarini gorduk. Cok mutluyuz. Sat 7 mart. 6+1gunluk takvim hesabina gore. Ultrasonda bebegimin boyu 0.366 mm. Olarak olctu. Kese boyutunu soylemedi. Vajinal muayne etti. Once karindan bakildi kese ve kalp Atisi gorulemedi.
Hilbar insallah 10 gun cok cabuk gecer senin icin. 3 hafta sonra kontrol icin csgirdi. Folicplus kullaniyirum gunde 2 defa yeterli dedi. Bu bitince vitsmin kullsnmsya baslarsin dedi. Protein agirlikli beslenmemi soyledi. 3 hafta sonraki kontrol icin yaptirmsm gereken tahlilleri soyledi. Disarda da yaptirabilirsin dedi. Simdilik bu ksdar kizlar. Ben telden giriyorum ultradon fotosu nu telden yuklemek mumkun mu acaba bilgisi olan vsr mi?

kızlar bebişimi gördüm kalp atışınıda gördk 7 haftlık olmuşuz maşallah snra gelirim eşim evde öptmm hepinizii:KK16: hee bu arada tek bebek 2. bebeğim gelişememiş....

ay çok mutlu oldum darısı bizim başımıza.

merhaba kızlar nasılsınız? ben sinirliyim, sağlık ocağında kan sonuçlarım çıkmamış eğer pazartesi de çıkmazsa tekrar kan verecekmişim:KK20: verdiğim 4 tüp kan nereye gitti!!! salı da tatil ancak çarşamba verebilirim tekrar

şikyet et orayı sağlık bakanlığına denekmisin sen canım kızdım bak şimdi. :KK20:

slm kızlar nasılsınız ya ben çok halsizim yemek yiyemiyorm bulantılarım benim gibi olan varmı :KK43:

bulantlar için sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker iyi geliyo diye okumuştum dene istersen

kahverengi lekelenme bende de var. Doktor önemli değil çok olmadığı sürece demişti. Kendi doktoruna görün sancın çoksa ağrım çok olmuyo benim sadece hafif kasık ağrısı var.

kızlaaar dün keseyi gördümmm dün giremedim maleseff :)
1 mayısta kendisini görücem inşşş :)

Iyi aksamlar kizlar. Hayirli haberlerle geldim araniza tekrar. Cerol bu 2. Gidisim. 11 nisanda keseyi gormustum ilk. Bu defa kalpatislarini gorduk. Cok mutluyuz. Sat 7 mart. 6+1gunluk takvim hesabina gore. Ultrasonda bebegimin boyu 0.366 mm. Olarak olctu. Kese boyutunu soylemedi. Vajinal muayne etti. Once karindan bakildi kese ve kalp Atisi gorulemedi.
Hilbar insallah 10 gun cok cabuk gecer senin icin. 3 hafta sonra kontrol icin csgirdi. Folicplus kullaniyirum gunde 2 defa yeterli dedi. Bu bitince vitsmin kullsnmsya baslarsin dedi. Protein agirlikli beslenmemi soyledi. 3 hafta sonraki kontrol icin yaptirmsm gereken tahlilleri soyledi. Disarda da yaptirabilirsin dedi. Simdilik bu ksdar kizlar. Ben telden giriyorum ultradon fotosu nu telden yuklemek mumkun mu acaba bilgisi olan vsr mi?

ay super .benımde sat 6 mart .bende ilk 10nisada gitmiştim şimdide kalp atışları için yarın gidicem inşallah bende duyarım kalp atışlarını.sanırım kalp atışlarını gösteriyor doktorlar dinletmiyorlar mı.
benım doktorum vajınal bakmıyor karından gözükür duyulur ınsallah.

ay super .benımde sat 6 mart .bende ilk 10nisada gitmiştim şimdide kalp atışları için yarın gidicem inşallah bende duyarım kalp atışlarını.sanırım kalp atışlarını gösteriyor doktorlar dinletmiyorlar mı.
benım doktorum vajınal bakmıyor karından gözükür duyulur ınsallah.

Bize dinletti canim. Karindan bakti ilk once gorulmedi. Sonra vajinal bakti. Gorundu.

X