2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
benm kese aşamasında bişele roluyor ve değer düşmeye başlıyor..ikinci gebeliğimde 540 sonra kese diye gittim bi bnaktım 732 dr dış gebelik olbnilr dedi konrole aldı meğer oda kimyaslmışş...bu seferki olsun istyorum bol bol dua ediyorum...
haftaya cuma dr gidicemm..inşşlhh keseyi görrsem bende aranıza sığışırmm inşşlhh
korkma canım korkmaa sağlıkla sıhhatle mevlam kucagımıza almayı nasip etsin inşallah:KK16::nazar:

Ben ilk gebeliğimde böyle bi ağrı hatırlamıyorum..bu sefer ağrı olunca endişelendim açıkcası..ama herkezde oluyorsa korkmama gerek yok herhalde çok sağol cnm cvp verdiğin için

Hnkçim sende de oluyor cnm inşallah geçer çünkü bi acayip karnım içi böyle ağrıyor bi tuhaf anlatamıyorum bile..ara ara gelip gidiyor..

anladım canım yani bnm de kasık ve karın agrım cok dediğim gibi bu hafta azaldı gerçi ama gecen hafta feciydim.. ya bu arada bulantıların basladı mı?

inşallah canım sen içini ferah tut insallah saglıkla alacaksın bu sefer kucagına her gebelik farklıdır bence..

korkma canım korkmaa sağlıkla sıhhatle mevlam kucagımıza almayı nasip etsin inşallah:KK16::nazar:

ayyyy inşllhh kızlar içimi ne kdr frah tutumaya çlışsamda zor oluyor...aslnda değerim 773 hoşuma gitmedi değil ama dr sanki 2000 1500 fln dese içime su serpilcekti..sizlerde bana dua edin kızlar..beni sizden dah ii anlıyabilck kmse olamaz

ayyyy inşllhh kızlar içimi ne kdr frah tutumaya çlışsamda zor oluyor...aslnda değerim 773 hoşuma gitmedi değil ama dr sanki 2000 1500 fln dese içime su serpilcekti..sizlerde bana dua edin kızlar..beni sizden dah ii anlıyabilck kmse olamaz
şeydacımm
mesajını gördüm yazıym dedim kaçıncı haftandasın sen

Son düzenleme:
şeydacımm
mesajını gördüm yazıym dedim kaçıncı haftandasın sen

kuzum bilmorumkii benm adetm 33 güğnde bir adet olom işte 2 nisan da yumrutam çatladı sen hespa ordan kuzum nebilim ya..hesplaya tıkldın zmn kan deimle uyşmuyor

Seydam Ama hala umutsuz konuşuyorsun kuzum yapma bu sefer olacak bak gor sende inan tatlim stresten üzüntüden uzak duruyordum Rabbim korusun kollasın mucizeni güç kuvvet verdin ikinizede herdaim dualarimdasiniz Rabbim yüzünü güldürdün artık bak icime doğuyor bu sefer kazanan siz olacaksınız sen ona oda sana şimdiki tütünün tatlim

kuzum bilmorumkii benm adetm 33 güğnde bir adet olom işte 2 nisan da yumrutam çatladı sen hespa ordan kuzum nebilim ya..hesplaya tıkldın zmn kan deimle uyşmuyor
canım değerine göre 3-4 haftalık olması lazım..benim 3-4 haftalıkken 780lerde çıkmıştıheralde öyledir ..her sen dra gitmedin mi ne zaman gitcen

ilk dr.kontrolumuzu olduk sat a gore 4+4 ultrasonda 5+1 cikti kesemizi gorduk nihayet cleaxne 0.4 igneye basladik cuma tekrar git em kesede ilerleme varmi diye

Seydam Ama hala umutsuz konuşuyorsun kuzum yapma bu sefer olacak bak gor sende inan tatlim stresten üzüntüden uzak duruyordum Rabbim korusun kollasın mucizeni güç kuvvet verdin ikinizede herdaim dualarimdasiniz Rabbim yüzünü güldürdün artık bak icime doğuyor bu sefer kazanan siz olacaksınız sen ona oda sana şimdiki tütünün tatlim
ahh kuzum her şey ii hoşta gel birde benm yürğime anlat..kafamı kaldrmıyomm innki yatıktan..düşünmicem diyomm..yol olmoo...
stres yapmıyorumda işte kuzumm..
rabbm sonndavericek bana biliyorum ama baklalım.
muci<zemm benmle olsunn istyorum her anne adyı gbi işte bakalımmesudecikk..sen gene bol bol dua et kuzm bana.umutsuz değilm ama korku yüzünden kaptrmk istemyorum kendimi
canım değerine göre 3-4 haftalık olması lazım..benim 3-4 haftalıkken 780lerde çıkmıştıheralde öyledir ..her sen dra gitmedin mi ne zaman gitcen
bvenmde tahmnime göre işte kzuuzm 3 4 olması lazım ..
yok gitmedim dr yurt dışında yerine başkası bako..o admıda sevmm hiçç..
kendi drum soğuk olsada sevm gene onu..cuma gidicez allhın izniyle inşllhh..
bugn değerim 1500 gbi olsaydı yarın gidicktim dra ama gidesmde gelmedi doğrusu :KK70:
sen dua et bana oğluşunla birlikte

Anne adayları biraz geç kaldım bugün inşallah güzel birgün olur hepimiz için.

Adetin kaç gün gecikti kan testi yaptırdın canım? Ya da geciktimi?

hişşşt umutsuzluk yok!
doğacak bebeği kimse tutamaz, doğar zaten. arada yaptığınız stres bebeklerinizden çıkıyor doğunca.
kızım çok müvadelenin, aşırı stresin ve riskli gebeliğin getirdiği kaygıların sonucu doğdu. ilk 5-6 ay kolik sancısından o kıvrandıkça doktorun dediği "stresli gebeliklerde sık görülür." lafı vicdanımı asıl sızlattı anlatamam.
illk bebeğimde kürtaj olmuştum, kalbi durduğu için. tatildeydim, yorulmuyordum, rahattım, ama gitti...
kızımda çok yoğun çalışıyordum. 3. ay dolana dek kanamam oldu hep, 9 ay progesteron iğnesi yapıldı her gün, kendim günde 4 kez insülin yaptım, diyet, hipotiroid, tonlarca dert... ama şükür, sağ salim...
demem o ki gidecekse zaten tutamayız. doğacaksa engel olamayız. o yüzden stresi bırakıp tadını çıkaralım arkadaşlar.
ben bu kez kendime şaşıyorum, nasıl rahatım. 13 kg kızım sürekli kucağımda, tüm gün işteyim, unutuyorum bile bazen. diyabetik olduğum için diyetteyim yine. allah'a emanet diyorum...
2 mayısta randevum var. bakalım ne alemde...

merhaba anneler umarım herkes iyidir. ben birşey danışayım size. biliyorsunuz benım biraz zor geçiyor. hergün istifra ediyorum yediklerim en fazla yarım saat sonra çıkıyor. ilaçta alıyorum progestan folik asit falan ee halıyle bunları da tokken almaya calışıyorum ama çıkartıyorum acaba ilaçlarda etki edermi bu kadar kısa sürede yoksa boşa mı içiyorum.

ahh kuzum her şey ii hoşta gel birde benm yürğime anlat..kafamı kaldrmıyomm innki yatıktan..düşünmicem diyomm..yol olmoo...
muci<zemm benmle olsunn istyorum her anne adyı gbi işte bakalımmesudecikk..sen gene bol bol dua et kuzm bana.umutsuz değilm ama korku yüzünden kaptrmk istemyorum kendimi

bugn değerim 1500 gbi olsaydı yarın gidicktim dra ama gidesmde gelmedi doğrusu :KK70:
bence git canım değeerine bakma belki gec döllenmedir değerin güzel MAŞALLAH hem kaç haftalık olduğunu söyler dr hemde keseyi görürsün için rahat eder..1 seferlik git başka dra dualarım seninle tatlım..

merhaba anneler umarım herkes iyidir. ben birşey danışayım size. biliyorsunuz benım biraz zor geçiyor. hergün istifra ediyorum yediklerim en fazla yarım saat sonra çıkıyor. ilaçta alıyorum progestan folik asit falan ee halıyle bunları da tokken almaya calışıyorum ama çıkartıyorum acaba ilaçlarda etki edermi bu kadar kısa sürede yoksa boşa mı içiyorum.
doktorunu arayıp sor, belki farklı bir şey önerir. ben progestanı gece yatarken 2 tane alıyorum, yoksa günü kurtarama çok kötü uyku veriyor bana. günde 3 kullanıyorum diğerini de akşam üstü araöğünle alıyorum doktorumun tavsiyesiyle. ara sor derim. ilk gebeliğimde çok kusuyordum, şimdiyse kuru bulantı...hep bulanıyor içim ama çıkmıyor çıkmadıkça başım ağrıyor...

Dualarimdasin herdaim cancazim sen sıkıntı yapma hersey olacağına varır sen Rabb'ime sığın bı cuma gunünde seninde yüzünü güldürsün insallah simdi çıkmam lazım donra uzun uzun konuşuruz evde fazla kalma cok dolaş kafanı dağıt biraz gerçi ortam degissede senin kafa aynı belkim faydası olur ya kendine iyi bak Hayirli Cuma'lar arabbime emanet ediyorum kuzunu ve seni

İlaçların emilimi prospektüste yazar ama yine de doktoruna söyle

doktorunu arayıp sor, belki farklı bir şey önerir. ben progestanı gece yatarken 2 tane alıyorum, yoksa günü kurtarama çok kötü uyku veriyor bana. günde 3 kullanıyorum diğerini de akşam üstü araöğünle alıyorum doktorumun tavsiyesiyle. ara sor derim. ilk gebeliğimde çok kusuyordum, şimdiyse kuru bulantı...hep bulanıyor içim ama çıkmıyor çıkmadıkça başım ağrıyor...

İlaçların emilimi prospektüste yazar ama yine de doktoruna söyle

teşekkür ederim hanımlar prospektüsüne bir daha baktım da "2 kapsül aksam yatarken veya 1 kapsül sabah, 2 kapsül aksam yatarken alinir" diyor bende öyle almaya karar verdim doktor birşey dememişti ben de sabah öğlen akşam alıyordum. artık böyle yapayım teşekkürler.

Anne adayları biraz geç kaldım bugün inşallah güzel birgün olur hepimiz için.

Adetin kaç gün gecikti kan testi yaptırdın canım? Ya da geciktimi?
cnm 33 gnde bir adet görüyorum işte..2 nisanda yumurta çatladı dedi dr..
34. gn idrrda yaptım öift çizgi çıktı
37. gn yani dun yaptım 773.6 çıktı ttalımm
bence git canım değeerine bakma belki gec döllenmedir değerin güzel MAŞALLAH hem kaç haftalık olduğunu söyler dr hemde keseyi görürsün için rahat eder..1 seferlik git başka dra dualarım seninle tatlım..
ya ne bilim ttalım şimdi gitsem olma zyarın evde ğilim pazar günü ztn yok...cuma ya da perşembe gididmde her şey yolunda olursa kesede görmş oluruz kuzumm...
Dualarimdasin herdaim cancazim sen sıkıntı yapma hersey olacağına varır sen Rabb'ime sığın bı cuma gunünde seninde yüzünü güldürsün insallah simdi çıkmam lazım donra uzun uzun konuşuruz evde fazla kalma cok dolaş kafanı dağıt biraz gerçi ortam degissede senin kafa aynı belkim faydası olur ya kendine iyi bak Hayirli Cuma'lar arabbime emanet ediyorum kuzunu ve seni

çok çok sağol tatlım benmm...
amin hepimzn yüğüznü gldrsün rabbm

teşekkür ederim hanımlar prospektüsüne bir daha baktım da "2 kapsül aksam yatarken veya 1 kapsül sabah, 2 kapsül aksam yatarken alinir" diyor bende öyle almaya karar verdim doktor birşey dememişti ben de sabah öğlen akşam alıyordum. artık böyle yapayım teşekkürler.

hayııır kafana göre değiştirmede doktora sor mutlaka

cnm 33 gnde bir adet görüyorum işte..2 nisanda yumurta çatladı dedi dr..
34. gn idrrda yaptım öift çizgi çıktı
37. gn yani dun yaptım 773.6 çıktı ttalımm

canım 10 gün geçsin bekle öyle git bi daha yaptır testi daha az geçmesine rağmen hcg iyi çıkmış bence doktor 10 gün sonra rahatlıkla görür bence. hadi bakalım hayırlısı

X