2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar çokkk fenayımmmm. Komadayım sanki. Midem yanıyorrr bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum içemiyorum mutfağa girmiyorum dun ve bugün bi tane ayva yedim o kdr cocuğuma ve bana k. validem bakıyor Allah razı olsun. Kızlar bu nasıl gecicek ben Aralda bu kdr olmamıştım yatalak gibiyim sanki hiç kımıldayamıyorum. Mahfoldum

ay canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

merhaba arkadaşlar

bugün kuzenime gittim gezmeye orda bişey öğrendim kesesi oval olanlar erkek bebişleri olurmuş yuvarlak olanda kızı olurmuş hadi keselerimize bakalım sonra cinsiyetini öğrenince kaçımızın ki tutmuş görürüz

benim kesem yuvarlak kızım olacakmış :))))))))

Benimki de yuvarlaktı benimde mi kızım olacak.Çin takvimi de kız diyo:)))))) Bakalım hayırlısı olsun ikisi de çok tatlı ama kız cicileri daha tatlı:))):76:

ultrasyonum :) ......................

Eklentiler

• $64412_529897243718068_132152978_n.jpg
    $64412_529897243718068_132152978_n.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 35
Canım ben 400 mg folik asit+b12 vitamini günde 1 tane alıyom adı folidoce ablamın önerisi ile. Seninki multivitaminmiş yeterlidir belkide olmazsa başka bi doktora daha sorabilirsin. Kese içinde ben ilk gittiğimde adetten 1 gün önce nisanın 2.haftası gel dedi ben 3.haftasını bekledim ve gördük.Ama benim kese sata göre farklı sata göre 7+2 iken ultrasona göre 5+4 dedi doktor. Çevremdeki herkeste o fark bi anda kapanıyo başlarda genelde olur böyle diyorlar. 30 nisanda da kalp atışı için gidcem

kalp atışı için aynı gün gidecekmişiz canım:) bizim burdaki kızlar bayağı heyecanlı hergün test yapıyorlar nerdeyse:KK1: ben 11 nisanda gittim bir de 30 unda gideceğim

kalp atışı için aynı gün gidecekmişiz canım:) bizim burdaki kızlar bayağı heyecanlı hergün test yapıyorlar nerdeyse:KK1: ben 11 nisanda gittim bir de 30 unda gideceğim

:KK34:Hiç sormaaa:KK1::KK1::KK1::KK1: bende 16 nisan ve sonrası 30 nisan inşallah hepimiz duyarız pıt pıtları:KK76::KK76:

Merhaba herkese, buradaki güzel anne adaylarının heyecanını gördükçe ilk hamileliğim aklıma geldi, benim 9 buçuk aylık bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim, planlı bir bebek değildi ama madem gelmeye karar vermiş bize de hoşgeldin demek düşer inşallah...
Beni de aranıza alır mısınız yaş 30 2. bebek Ankara SAT 11 Mart:KK49:

Merhaba herkese, buradaki güzel anne adaylarının heyecanını gördükçe ilk hamileliğim aklıma geldi, benim 9 buçuk aylık bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim, planlı bir bebek değildi ama madem gelmeye karar vermiş bize de hoşgeldin demek düşer inşallah...

Hoşgeldin canımm.işte bir tecrübeli anne daha çoookkk şanslıyız:KK1:

hoş geldin canım

Hoşbulduk:KK3:
Her türlü konuda yardıma hazırım ne de olsa taze anne sayılırım:KK1:
Bu arada ben de Aralık doğumluyum bebişimle burçtaş olucaz inşallah:KK17:

hoşgeldinnn... :)))))))

kese hcg değeriylemi alakalı yoksa döllenmenin ne zaman olduğuna göremi görünüyo?mesela ben bugün sata göre 5+1im yarın hcg hesaplarıma göre 2900 küsür.sence gözükme ihtimali varmııı

valla canım hcg göre değil döllenmeye göre çünkü kimi daha adete 2 gün 3 gün varken yapıyor değeri 1000 ve üstü çıkabiliyor benim 4 gün geçmişti benim değerim 280 çıktı o yüzden değerlere çokta kafa yormayın insan stres oluyor onunki yüksek benimki düşük benimkinde bir sorunmu var diyor sen yarın gidersen eğer erken döllenme olduysa vajinal ultrasonla görünür benim bu gebelikten önceki gebeliğimde 5 haftalıktım vajinal utrasondada gözükmemişti 4 gün sonra gittiğimde görünmüştü ama düşük oldu

X