2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Cilek nerdesin seeeeen kimse kalmadi buralarda herkesler dagildi ben zaten asker topigindeyim

Ah balıımm ne zordur senin için günler.. Soğuk, soğuk odalar yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlara şarkısını sana armağan ediyorum aygız.. Ne yaman şey beklemekk :26::26::26:

Ah balıımm ne zordur senin için günler.. Soğuk, soğuk odalar yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlara şarkısını sana armağan ediyorum aygız.. Ne yaman şey beklemekk :26::26::26:

Bende onu dinliyorum zaten ve daha nicelerini sen neler yaptin bakalim intagramda cilgin fotograflarinla egleniyorum bu arada

Bende onu dinliyorum zaten ve daha nicelerini sen neler yaptin bakalim intagramda cilgin fotograflarinla egleniyorum bu arada

Kafayı sıyırıp sıyırıp foto koyuyoruz vallaa.. Ben de sıkı takipçinim :) Hep rutin şeyler yaa işe gel eve git yemek ye evi topla uzan tv seyret yat uyu arada annelere ziyaret sonrasına hep den den koyuyoruz..

merhaba kızlar bu ramazan eşimle geçireceğim 2.ni ramazan ya sizin?

benimde öyle , yani tecrübeliyim:)) geçen yıl daha çok yeni evliydik o yüzden çok zorlanmıştım, yeni bir hayata alışmaya çalışıyordum, bir yandan yemek yetiştirmeye çalışmak sahura kalkmak uykusuzluk çok zordu( ama bu yıl öyle olmaz inşallah

Esimle geciremeyecegim malesef

ilkaycımm üzülme az kalmışşş plakalar düşmüssünüz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…