• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ?? evet bebek düşünüyoruz hala :49: ama çikolata kistim varmış ameliyat oldum.daha bebek olmadı sabırla bekliyoruz.sende değişiklik varmı :26:

yok canım bende bir değişiklik hala iki kişiyiz:)) daha uzun bir müddet de bebiş düşünmüyoruz zaten , hayırlısı olsun... rabbim sana da tez zamanda bir evlat nasip etsin:))

bizim yıldönümümüzden bir ay sonra bebişimiz kucağımızda olcak:49::49:

maşallah ne güzel bir hediye:nazar:

yıl dönümümüzde kocam hala askerde olacak :14:

ilkay eşin gitti mi askere, allah kavuştursun canım, nerede yapıyor askerliğini, haftasonları gidip görebilme imkanın var mı? ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum,, biz sevgiliyken eşim askerliğini yapmıştı hakkaride hemde:2: o zman bile zordu , evli olunca kimbilir ne kadar zorlanıyorsundur... ama inan sayılı gün çabuk geçiyor,, hasret çekmenin de ayrı bir tadı var... her anın tadını çıkar ... şafak kaç:))

valla 10 ayı geçmiş bakıyorum da ben hala bir kaç ay oldu sanıyordum...:44:

ben yıldönümü kutlamayı düşünmüyorum şimdilik. ya siz ? neler yaptınız. bebeişini kucağına alan var mı hiç?

ilkay eşin gitti mi askere, allah kavuştursun canım, nerede yapıyor askerliğini, haftasonları gidip görebilme imkanın var mı? ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum,, biz sevgiliyken eşim askerliğini yapmıştı hakkaride hemde:2: o zman bile zordu , evli olunca kimbilir ne kadar zorlanıyorsundur... ama inan sayılı gün çabuk geçiyor,, hasret çekmenin de ayrı bir tadı var... her anın tadını çıkar ... şafak kaç:))

gdogan yazdığını yeni görüyorum tatlım.. şuan kırklarelinde kocam .. usta birliğine geçti 2 hafta olmak üzere .. Şafak 123 daha çok var .. haftasonları gidebileceğim kadar yakın bir yerde değil bana malesef :26: haziranın 14ünde yanına gidiyorum inşallah evci iznine çıkartacağım onu :31: böyle işte.. bi başıma kaldım, hayatı devam ettirmeye çalışıyorum :25:

senin kilo verme çalışmalarını bazen görüyorum ve anladığım kadarıyla gayet iyi gidiyorsun tatlım :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
gdogan yazdığını yeni görüyorum tatlım.. şuan kırklarelinde kocam .. usta birliğine geçti 2 hafta olmak üzere .. Şafak 123 daha çok var .. haftasonları gidebileceğim kadar yakın bir yerde değil bana malesef :26: haziranın 14ünde yanına gidiyorum inşallah evci iznine çıkartacağım onu :31: böyle işte.. bi başıma kaldım, hayatı devam ettirmeye çalışıyorum :25:

senin kilo verme çalışmalarını bazen görüyorum ve anladığım kadarıyla gayet iyi gidiyorsun tatlım :31:

çok şükür canım iyi bir yerde eşin inşallah rahatı da yerindedir.. Allah yardımcın olsun zor oluyordur eminim, ama sayılı gün çabuk geçer tatlım, şuan sana hiç geçmiyor gibi gelsede.. Bak evci izninede çıkaracakmıssın, bunlar size teselli olur,

evet malesef benim kilolarımla herzamanki gibi başım dertte yine, ve bu beni çok mutsuz ediyor, bu sefer yine savaş açtım onlara bakalım kazanabilecek miym:10:

çok şükür canım iyi bir yerde eşin inşallah rahatı da yerindedir.. Allah yardımcın olsun zor oluyordur eminim, ama sayılı gün çabuk geçer tatlım, şuan sana hiç geçmiyor gibi gelsede.. Bak evci izninede çıkaracakmıssın, bunlar size teselli olur,

evet malesef benim kilolarımla herzamanki gibi başım dertte yine, ve bu beni çok mutsuz ediyor, bu sefer yine savaş açtım onlara bakalım kazanabilecek miym:10:

zor geçiyor :43: ama geçiyor geçmek zorunda ..

bende kocam yokken versem iyi olacak canım ya, gerçi 3 kiloya yakın verdim o gittiğinden beri ama isteyerek olmadı .. daha sağlıklı bir şekilde versem 5 kilo iyi olacak .. o geldikten sonra bebiş planlarımız var çünkü :49: hamiş olmadan önce iyice bi zayıf olmam lazım:31:

merhaba kızlar izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek söyle kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınamda kiralamayı düsünüyoruz bildiğiniz...

Bugün evlilik yıldönümüm :31: Nasıl geçti koca yıl :25: Ama eşim herzamanki gibi bugünü hatırlamadı.evlilik ne kadar güzelse o kadarda sıkıcı...:25:

hani ilk yıldönümü ya ondan her zamanki diye sordum. üzülme canım. umarım en güzel şekilde geçer. biz de özel günleri öyle şaşalı kutlamıyoruz. eşimin aklına bir şey gelir mi şüpheliyim :44: bakacağız:)

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 736381 Eki Görüntüle 736382 Eki Görüntüle 736383 Eki Görüntüle 736384 Eki Görüntüle 736385 Eki Görüntüle 736386 Eki Görüntüle 736387 Eki Görüntüle 736388 Eki Görüntüle 736389 Eki Görüntüle 736390 Eki Görüntüle 736391

ihtyacı olan herkes alabilsin diye tam takım sadece 110 tl..(kampanya sadece bu hafta icin gecerlidir istege göre peceteler yıldız veya kare olabilir renk degistrme secenegi yoktur sabittir) $67008_353657598074268_181177912_n.jpg $1152_154731631378062_132993666_n.jpg

Back