• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Sarilalim sıkı sıkı :29::29::29:

Benimde bildigim hamis yok, tontisim askerde olmasaydi ben olabilirdim hamisssss :52::52:

Olurdu dimi cilek:52: olamadi artkk kocisim gelsin yilbasindan sonra dusunecegiz biseyler :38::emir_bebek:

Sen Naptin, mario mu oynuyorsun bakiim kizim sen hiii, amanda aman benim fistik kizima :9:

Geçen konuşuyoduk kocayla dedim ki mario oynamayı özledim gitmiş aramış bulmuş atari şimdi her gün oynuyoruz ne özlemişim gızzz :) Bi de şirinler oynuyorum bi de candy crush..Koca bebek diyo annem :)

Geçen konuşuyoduk kocayla dedim ki mario oynamayı özledim gitmiş aramış bulmuş atari şimdi her gün oynuyoruz ne özlemişim gızzz :) Bi de şirinler oynuyorum bi de candy crush..Koca bebek diyo annem :)

Sirinleri bende oynuyordum, kocam kiziyordu .. o gittikten sonra hic oynayasim gelmedi heeep curudu tarlalarim:9: sonra sildim bende.. yasak olan seyler hep cazip geliyor:9:

Bak sen cilegin kocasina :23::nazar:

Olsun gelince büyüüükk büyüüükk kutlama yaparsınızz :) Şaka maka 1'er yılı dokdurucaz yaa hala inanasım gelmiyo

Olsun ben kuzu Allah'ın izni ile gelince tüm günler sizin engelsiz :16:

Gelsindeeeee bol bol kutlamalar yapariz ki:16: bebisim zaten baldi, balli lokma oldu askerde :38::16:
Evet 1 yillik evli olacagiz, ama ben 7.ayda kaldim kocam gittikten sonra hic evli gibi hissetmedim kendimi yaaa ne ev isi ne yemek hersey 7.ayda kaldi :26:

benim eşimle ikinci ramazanım ama iyi gidiyor çok şükür:27:

başka ne var ne yok bakalım? artık yeni gelinlikten çıktık:52:

Selam canım hoşgeldin iyi geçiyor çok şükür zorlasa da biraz alışıyoruz...

Neden gelmiyorsun unuttun bizi nasıl gibiyor hayat bebiş falan var mı?

bebiş yok canım... Walla Ramazan biraz zorlamıyor değil..
En erken 12de yatılıyor ki dün nbucuktu nerdeyse.. :26:
e sahur 3te zaten,anca 4bucuk gibi yatıyorum... dengem bozuldu sanki..
sürekli uykuluyum.. bakalım haftaya daha iyi olur belki..
yine de Ramazan'ı çok seviyorum :16:
Cumaya misafirim bile var :1:

Heyyy koala hosgeldin:21:
Nasilsin görüşmeyeli :1: benimde uykulu geciyor ramazanim :31:

görüşmeyeli hep uyku işte :25:
idare edicez napalım..

Back