- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Koala aksam yemegi menunde ne var
her zamanki şey..
yani hiçbişeyy
bi dünden domates çorbam var... başka da bişey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koala aksam yemegi menunde ne var
her zamanki şey..
yani hiçbişeyy
bi dünden domates çorbam var... başka da bişey yok
Tavuk yardimina kosar mi yine
ay yok dün yedik..
sosa buladım kuşbaşı doğradığım gögüs etlerini, şişe dizdim. azıcık yağda tavada ızgara gibi oldu...
bugün kahvaltılık, sigara böreği fln düşünüyorum. bakalım, pek keyfim hevesim yok. uykum var..
Selam tatlışlar.. Bugün çok halsizim..Hastanede sabahladım..ateşlendim gece..Yaz yaz nerden çıktı anlamadım..Enfeksiyon almışım
Gecmis olsun çilek:26: neden boyle oldun ki:44: hasta hasta ise mi geldin yoksa:26:
Evet geldim aygızz..Zorlanıyorum biraz ama az kaldı
Kacta cikacaksin :44: sen hala emlakcida mi calisiyorsun kuzum :26:
Ben aksam disarda arkadaslarimala iftara gidecegim ama bugün orucu cok zor tutuyorum yaa
Izgara guzelmis
Selam tatlışlar.. Bugün çok halsizim..Hastanede sabahladım..ateşlendim gece..Yaz yaz nerden çıktı anlamadım..Enfeksiyon almışım
Evet aynı yerdeyim hala yaz süresince 6 da çıkıyorum kuzu yeni işinden memnun musun?
Iyi yine de cok gec degil bende 6da cikiyorum yok ya memnun degilim kpss ye hazirlanacagim bu yil yeniden, ramazandan sonra der calismaya baslayacagim bakalim .. atanmak istiyorum ozel sektorden yoruldum artik
selam kızlar :) ben de Şubat 2012 geliniyim. Artık pek tazeliğim kalmadı sene başı olduğu için ama ben de aranıza dahil olmak isterim kabul ederseniz eğer :)
Merhaba hosgeldin bizde taze degiliz artik ama ben kocam 7.ayimizda askere gittigi icin orda biraktim, bana ne 7 aylık evliyim ben
Iyi yine de cok gec degil bende 6da cikiyorum yok ya memnun degilim kpss ye hazirlanacagim bu yil yeniden, ramazandan sonra der calismaya baslayacagim bakalim .. atanmak istiyorum ozel sektorden yoruldum artik
kesinlikle mantıklı Allah göz açıp kapayıncaya kadar sağ salim kavuştursun inşallah.
Kpss ye ben de tekrar hazırlanmak istiyorum beni de artık çok germeye başladı özel sektör..Ama göüzmde de büyüyo bi yandan..napcaz biz yaa???:26:
Bencede mantikli sagolasin canim.. kavustursun bizi
Ben bu yil ki kpssyede girdim son bi ay calistim .. ne alirim puan olarak bilmiyorum ama cokbisey gelmeyecek zorlandim çünkü:26: yine de bu sene bi daha hazirlanmaya istegim var, yapamiyorum çünkü bu sartlara bu maasi aldikca deliriyorum birlikte baslayalim ramazandan sonra
ben de girdim bu sene, ama sadece tek oturuma.. gn yetenek - gn kültüre.. bişey olmaz o puanla sanırım..
bakalım seneye tekrar gireceğim inş.. bi memuriyete atansak iyi olacak.. özel sektör oldukça geriyor insanı zaman zaman..
Başlayalım da benim 90 almam gerek 4001 için ve o enerji var mı acaba bende emin değilim senin bölüm için minimum kaç gerek ??