canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ?? evet bebek düşünüyoruz halaama çikolata kistim varmış ameliyat oldum.daha bebek olmadı sabırla bekliyoruz.sende değişiklik varmı :26:
bizim yıldönümümüzden bir ay sonra bebişimiz kucağımızda olcak
yıl dönümümüzde kocam hala askerde olacak
ilkay eşin gitti mi askere, allah kavuştursun canım, nerede yapıyor askerliğini, haftasonları gidip görebilme imkanın var mı? ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum,, biz sevgiliyken eşim askerliğini yapmıştı hakkaride hemde:2: o zman bile zordu , evli olunca kimbilir ne kadar zorlanıyorsundur... ama inan sayılı gün çabuk geçiyor,, hasret çekmenin de ayrı bir tadı var... her anın tadını çıkar ... şafak kaç:))
gdogan yazdığını yeni görüyorum tatlım.. şuan kırklarelinde kocam .. usta birliğine geçti 2 hafta olmak üzere .. Şafak 123 daha çok var .. haftasonları gidebileceğim kadar yakın bir yerde değil bana malesef :26: haziranın 14ünde yanına gidiyorum inşallah evci iznine çıkartacağım onuböyle işte.. bi başıma kaldım, hayatı devam ettirmeye çalışıyorum
senin kilo verme çalışmalarını bazen görüyorum ve anladığım kadarıyla gayet iyi gidiyorsun tatlım
çok şükür canım iyi bir yerde eşin inşallah rahatı da yerindedir.. Allah yardımcın olsun zor oluyordur eminim, ama sayılı gün çabuk geçer tatlım, şuan sana hiç geçmiyor gibi gelsede.. Bak evci izninede çıkaracakmıssın, bunlar size teselli olur,
evet malesef benim kilolarımla herzamanki gibi başım dertte yine, ve bu beni çok mutsuz ediyor, bu sefer yine savaş açtım onlara bakalım kazanabilecek miym
2012 gelini olarak bahar temizliğini tamamladım:) artık spora başlayacağım:))
her zamanki gibi derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?