2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bu kaçıncı tamam
Ekleme diye geçen kızmadık mı
Yine nick değişip geldin ekledin
Kekleyeceğini mi sandın

Amacın ne yani
Sen olsan senin gibi birini anlar mıydın
herşeye kanan biriyim sanırım gözüm açık değil sizin kadar tamam dinleme dinle diye direten yok

önce şu atarlı tavırları bir bırak istersen.. tutarsız davranışların var.. insan kazanmak sohbet etmek istiyorsan gelirsin bu topiğe yada her hangi başka bir topiğe orda konu sararsa girer konuşursun muhabbet eder çıkarsın.. beni dışlıyorsunuz gibi ihtamlarda bulunup, saçım savurup gidiyorsun, sonrada beni beğenmiyorsunuz gibi triplere giriyorsun.. sanırım bilmiyorsun; insanlara hemen arkadaşlık teklifi göndermen seni samimi değil itici kılar.. önce sohbetler edersin sonra eklersin. aynı konuya iki cümle yazdın diye insanları ekleyip, sonrada eklemediniz, beni aranıza almıyorsunuz gibi triplere girmek sana arkadaş kazandırmaz

tamam teşekkür ederim farkındayım yaptığımın

herşeye kanan biriyim sanırım gözüm açık değil sizin kadar tamam dinleme dinle diye direten yok

Ben ne diyorum sen ne diyorsun

Senin bişeye kandığın yok ki, milleti kandırmaya çalışıp duruyorsun
Az önce hani ben o bahsettiğiniz kişi değilim, isterseniz yçneticiye sorun ne yalan söyleyeyim diyordun
2 dk geçmedi evet benim nolmuş korktum da ürktüm de ondan yaptım diyorsun
Daha önce silah mı dayadılar bu forumda sana nesinden korktun

öğrenmiş oldum teşekkür ederim öyle yapıcam bundan sonra tabi bundan sonrası olmucak sizin aranızda aklımda tutucam bunları

Ona rağmen ben kaç kez şans verdim ekledim İlkay
Ekleyince de genele saçıp savururken beni de kattı araya
Bende dışlıyorsam pes dedim yani

Bir de uyarmama rağmen bu kılık değişme olayı tekrarlanıp
Bi daha yapmam demesine rağmen yapınca ne bileyim asıl ben irkildim kendisinden..

Son düzenleme:

silah falan dayayan yok pişmanım yaptıklarımda insan hatalar yapabilir hatalı olduğumun farkındayım size aranıza alın demiyorum biliyorum olmayacağını

irkilmene gerek yok

Neden paso UI oluyorsun maden niyetin iyi konuşmak için geldin kimse durup dururken üyeliğine bir şey olmuyor
Bu arada her seferinde seni tanıdık önce inkar ettin sonra açıklayıcı bir yazı yazdın konuşmıcam bilmem ne dedin ama hala konuşuyorsun..

silah falan dayayan yok pişmanım yaptıklarımda insan hatalar yapabilir hatalı olduğumun farkındayım size aranıza alın demiyorum biliyorum olmayacağını

Daha önce de hata yaptım evet dedin
2 sakika sonra değiştin
Az önce ki gibi

İçinde kaç kişi yaşatıyorsun bilmiyorum ama hiç dengeli gelmiyo bana tavırların
Madem olmayacağını biliyorsun başka yerlerde muhabbet et

Nick değişince sen değişmediğinden bariz sırıtıyorsun yani bizi keklemeye uğraşma

yaptığım hatayı düzelteceğim inşallah

öğrenmiş oldum teşekkür ederim öyle yapıcam bundan sonra tabi bundan sonrası olmucak sizin aranızda aklımda tutucam bunları

bak canım şöyle yapacaksın,
1.önce sabit bir üyelik alacaksın.
2.sonra bak her topiğin bir başlığı var, ordan ilgini çeken senin hayatına yakın olan topiğe gireceksin. böylelikle "ne konuşacağım ben bu insanlarla" gibi sıkıntın olmayacak.
3.girip konuşacaksın. bazen açılmış olan konu hakkında yorum yapacaksın, bazen sen konu açacaksın sohbet muhabbet edeceksin..
4.insanlara kaynaşırsan ekleme talebi yollarsın onlar isterlerse kabul ederler, istemezlerse etmezler, hatta önce kabul edip sonra silebilirlerde.. bunlar için kimseyi suçlayıp kızamazsın. herkes kendi kararlarını verir. yani herkes "kendi bilir". sen de öyle ol.

sonuç: sohbet etmek bu kadar basittir.

tamam gelmem bir daha

teşekkür ederim ilkay söylediklerini yapıcam artık kimseye tavırda yapmayacağım hatta sizdende uzak dururum

insanların bana güvenini tekrar kazanmak istiyorum gerçekten pişmanım ilkay dediklerini uygulayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…