- 22 Temmuz 2012
- 32
- 2
- 36
Mehaba arkadaşlar keyifli sohbetler yeni üye oldum topiğniz hayırlı bu olsun bu arda bende yenı evlıyim benide aranıza alırsanız sevinirim =)
hoş geldin bende yeni sayılırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mehaba arkadaşlar keyifli sohbetler yeni üye oldum topiğniz hayırlı bu olsun bu arda bende yenı evlıyim benide aranıza alırsanız sevinirim =)
İyiyim sağol sen nasılsın?
Sana çok gldüm Kader az önce bir konuya yorum yazmışsınya "Hadi git öte de oyna" diye
Anlayan beri gelsin zaten
boşverin kızlar. görmezden gelelim tüm tuğçe sandığımız kişileri, onların da başını yakıyoruz ama
boşverin kızlar. görmezden gelelim tüm tuğçe sandığımız kişileri, onların da başını yakıyoruz ama
amacım yok kendimide acındırmıyorum istersen konuşmayın önemlide değil ben öyle okurum yorumları yazmasamda olur özelden konuşuluyor hakkımda neler diyorsanız yüzüme söyleyin arkamdan değil ayrıca galiba kendime özgüvensizliğim bir korkum var insanlardan korkuyorum halbbuki doktorada gittim psikolojisi bozuk olarak görmüyorum kendimi böyle yaparak kaybettim sanırım insanları bana acıyın diye konuşun diye yazmıyorum bunları okuyun geçin yeter kötü bilmeyin beni mutsuzum tyüzüm gülmüyor burada sohbet etmek iyi geliyor arkadaşım var bir tane komşulara gidip zaman geçiriyorum sanırım üyelik almamdaki amaç kandırmak değil korku insanlara karşı bir korkum var neden lanetli dediniz anlamadım gerçekten yapışmayacağım bundan sonra çıkmıcam gözünüzün önüne kendim olacağım ilkayın dediği gibi niye böyleyim bilmiyorum ben anlatmak istedim yazmasanızda olur çünkü kendimi acındırmıyorum içime kapanıklığımı atmam için çare bulmam gerek sizlerden özürdilerim
Neyden korkuyorsun
Yeni nick alınca korkun mu geçiyor bilemiyorum da
Az önce ben değilim dedin, şimdi de evet benim diyosun
Kimsin nesin bilmiyorum da bana normal gelmiyorsun
Sohbeti beğeniyosan otur adam akıllı sohbet et
Ne gerek var kılık değişip durmaya , başkası gibi yazıp çizmeye
O yüzden dediğim gibi istersen bin tane üyelik al ama benden uzak ol mümkünse
Bu ilk olmadığı gibi sonda olmayacak çünkü biliyorum
tamam uzak dururum son olacak ayrıca neyse derdimi anlattım suç oldu