• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

boşverin kızlar. görmezden gelelim tüm tuğçe sandığımız kişileri, onların da başını yakıyoruz ama :9:

yaa ben de çıktım iş yapacağım geldim yine..liz şikayet ediliyorsun haberin olsun..o falan değilim deme sakın..birimiz fena yiyorsun ama ne anlamadık? kolay üyelik nasıl alıyorsun anlamadım.artık hotmail.vs. uzantılı maillere üyelik verilmediğini biliyordum ben.bununla ilgili Kazen e de yazacağım.kurumsal mail adresi olmayanlar girmesin.ya da referanslı...sen ve senin gibilerin amacı ne anlamadım.:19:

amacım yok kendimide acındırmıyorum istersen konuşmayın önemlide değil ben öyle okurum yorumları yazmasamda olur özelden konuşuluyor hakkımda neler diyorsanız yüzüme söyleyin arkamdan değil ayrıca galiba kendime özgüvensizliğim bir korkum var insanlardan korkuyorum halbbuki doktorada gittim psikolojisi bozuk olarak görmüyorum kendimi böyle yaparak kaybettim sanırım insanları bana acıyın diye konuşun diye yazmıyorum bunları okuyun geçin yeter kötü bilmeyin beni mutsuzum tyüzüm gülmüyor burada sohbet etmek iyi geliyor arkadaşım var bir tane komşulara gidip zaman geçiriyorum sanırım üyelik almamdaki amaç kandırmak değil korku insanlara karşı bir korkum var neden lanetli dediniz anlamadım gerçekten yapışmayacağım bundan sonra çıkmıcam gözünüzün önüne kendim olacağım ilkayın dediği gibi niye böyleyim bilmiyorum ben anlatmak istedim yazmasanızda olur çünkü kendimi acındırmıyorum içime kapanıklığımı atmam için çare bulmam gerek sizlerden özürdilerim

amacım yok kendimide acındırmıyorum istersen konuşmayın önemlide değil ben öyle okurum yorumları yazmasamda olur özelden konuşuluyor hakkımda neler diyorsanız yüzüme söyleyin arkamdan değil ayrıca galiba kendime özgüvensizliğim bir korkum var insanlardan korkuyorum halbbuki doktorada gittim psikolojisi bozuk olarak görmüyorum kendimi böyle yaparak kaybettim sanırım insanları bana acıyın diye konuşun diye yazmıyorum bunları okuyun geçin yeter kötü bilmeyin beni mutsuzum tyüzüm gülmüyor burada sohbet etmek iyi geliyor arkadaşım var bir tane komşulara gidip zaman geçiriyorum sanırım üyelik almamdaki amaç kandırmak değil korku insanlara karşı bir korkum var neden lanetli dediniz anlamadım gerçekten yapışmayacağım bundan sonra çıkmıcam gözünüzün önüne kendim olacağım ilkayın dediği gibi niye böyleyim bilmiyorum ben anlatmak istedim yazmasanızda olur çünkü kendimi acındırmıyorum içime kapanıklığımı atmam için çare bulmam gerek sizlerden özürdilerim

Neyden korkuyorsun
Yeni nick alınca korkun mu geçiyor bilemiyorum da

Az önce ben değilim dedin, şimdi de evet benim diyosun
Kimsin nesin bilmiyorum da bana normal gelmiyorsun

Sohbeti beğeniyosan otur adam akıllı sohbet et
Ne gerek var kılık değişip durmaya , başkası gibi yazıp çizmeye

O yüzden dediğim gibi istersen bin tane üyelik al ama benden uzak ol mümkünse
Bu ilk olmadığı gibi sonda olmayacak çünkü biliyorum

Neyden korkuyorsun
Yeni nick alınca korkun mu geçiyor bilemiyorum da

Az önce ben değilim dedin, şimdi de evet benim diyosun
Kimsin nesin bilmiyorum da bana normal gelmiyorsun

Sohbeti beğeniyosan otur adam akıllı sohbet et
Ne gerek var kılık değişip durmaya , başkası gibi yazıp çizmeye

O yüzden dediğim gibi istersen bin tane üyelik al ama benden uzak ol mümkünse
Bu ilk olmadığı gibi sonda olmayacak çünkü biliyorum

tamam uzak dururum son olacak ayrıca neyse derdimi anlattım suç oldu

bak gereksiz yere insanların vaktini alıp geriyorsun..şu zamanda bizimde korkularımız var, kimin ne olduğu belli değilken neden
böyle samimiyetsiz ve yanlış işler peşindesin ..sana nasıl hitap edeceğimizi dahi bilmiyoruz, farkında mısın?

herkesin içine kapanık olduğu zamanlar vardır ama bunun yolu buradan geçmiyor..az önce diğer konuda ters üslupla konuşuyordun?
anladığımızı fark edince..

amacının olmadığı belli..keşke olsa..nasıl yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama henüz yaşının küçük olduğu belli..
faydalı olmaya çalış, oku mesela bol bol..bir şeyler öğren ama en önemlisi insanlara karşı yanıltıcı olma..

Back