2012 şubat da evlenip bebek isteyen var mııııııııııııııııııııııı???????????
Henüz yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2012 şubat da evlenip bebek isteyen var mııııııııııııııııııııııı???????????
Ben ayıp ettiğini düşünmüyorum kayınvaliden kötü niyetli olmaya bilir sadece sohbet için gelmek isteyebilir sen kötü bir şey de dememişsin alınacağını sanmıyorum başka bir zaman geldiklerinde davet edersin mutlu olur geriyi unutur gider ama bazen sizin de yalnız kalmanız gerekir sen ailenle daha rahat konuşursun kendini kasmazsın onların seninle konuşacakları vardır belki illa dert sıkıntı değil genel de olsa kv görümcenin yanında rahat olamamaları normal... Ben annemlere eşimin ailesi ile gittiğimdehiç bir şey anlamıyorum mesela hatta annemin yanına oturup iki kelime bile edemiyorum... O yüzden bir kere onlarla gidersek ikinciye yalnız gidiyoruz.
olmuyo mu istemio musunuz canım
Ben 2011 Kasım da evlendim
Kredi ödediğimizden ve ilk yıllar ekstra masraflar olduğundan henüz düşünmüyoruz
günaydın kızlar,
dün işe gelmedim kocişim pazar gününden beri ateşler içindeydi :26: onunla ilgilenmek için işe gelmedim bende.. neyse ki bugün iyi o da işe gitti bende işe geldim
Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun İlkay
Günaydın Canım
Günaydın Bircan naber
günaydın kızlar,
dün işe gelmedim kocişim pazar gününden beri ateşler içindeydi :26: onunla ilgilenmek için işe gelmedim bende.. neyse ki bugün iyi o da işe gitti bende işe geldim
çok teşekkürler kızlar, geçti inşallah bugün daha iyi
bu arada eşim bana yüzük almış, geçen hafta sipariş vermiş, dün bi iki saatliğine onun iş yerine gitmiştik yetiştirmesi gereken işleri varmış, o arada bi yere gitti geldi meğer yüzüğü almaya gitmiş
Hımm çok güzell Tebrik ediyorum eşini ince düşünmesinden dolayı....
evet çok tatlı onun isminin yazdığı bi yüzük istiyordum sürekli yaptırayım bi ara diyordum o yaptırmış
merhaba ilkay ve diğer kızlar. eşine geçmiş olsun.
yüzüğü görüşmelerde takmamanı tavsiye ederim. malumunuz bizim alyansların üzerinde isimlerimiz yazıyor. genelde görüşmelerde sıkıntı oluşturuyor benim için. danışanın gözü yüzüğüme takılıyor ve ne yazdığını anlayana kadar bakıyor. sonra ne romantiksiniz, diye gerilbildirimler geliyor çok alakasızca. otobüste falan da eğer ayakta ve çubuklara tutunmuş haldeyseniz oturan nerdeyse tüm yolculuğu boyunca yüzüğe göz dikiyor.
eşime ise şimdiye kadar romantik olduğu dışında herhangi bir olumlu olumsuz geribildirim gelmemiş
deneyimlerimi bildirmek istedim:)
mutluluklar kullanmanı dilerim.
teşekkürler tavsiyen için canım alyans gibi değil aslında.. eşim yüzük takmıyor zaten bende alyansımı her zaman takmıyorum çoğu zaman sadece tektaşımı takıyorum artık bi elimde bu olacak
Eki Görüntüle 636757
tamam canım, seninki okunaklı değilmiş pek, iyi tercih. bizimki düzgün düzgün yazılmış vaziyette, italik elyazısı isteyecektik o telaşla unutmuşuz, kocaman yazıyor... ben tek taş aldırmadım, yüzüğümle geziyorum hep. eşim de bazen unutuyor takmayı, uyarıyorum. seviyorum alyans taşımayı :116: simgeler mutluluğu anımsatıp artırıyor. bu da tek taştan sonra ikinci bir sembol olmuş senin için