2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Slm Kızlar Bugün çok yoğundum ama artık çalışmıyorum eşim erken çıkmış şimdi de beni alacak iş yerinden çıkmadan sizere bakmak istedim.. Herkese iyi hafta sonlar Pazartesi görüşmek üzere

güle güle bircan, ben de beşe kadar gelen giden olmazsa buralardayım :44:
kendine iyi bak

ooo bayadır ben bakamıyordum da, topiğimize bi hamiş gelmiş darısı benim de başıma hepinize iyi hafta sonları öpüyorum..

Günaydın
13:00 kadar çalışıyorum
Sonrasında annemler gelecek
akşamdan bir pasta ve börek yaptım gidince de kısır yaparım, annem de sarma getirecekmiş ben çok seviyorum diye yapmış

günaydınnnnn bende en iyi ihtimal 5 e kadar çalışıyorum, bakalım nasip kısmet diyorum

günaydınlarrr
valla bende erkenden kaçmak istiyorum..tabi öğleden önce mümkünatı yokk

kapkaranlık bir gün yavv..ve çok soğukk:18:

sevgi yok sanırım da asil havasını seviyorum, cümlelerine de bayılıyorum çok ağır, asil, kültürlü ve dolu duruyor, öyle kadınları çok severim

süper bende yazılarını seviyorum, öyle ağır cümleleri var ki iki kere okuduğumu biliyorum, kitaplarını çok net bir kafayla okuyorum yoksa başka türlü anlaşılmıyor

ben istemiyodum eşim istedi ben yaza göre düşünüyodum sonra bikaç ay önce olsa nolur dedik ve alahım daha bikaç denemede ilk ayda hamile bıraktı[/QUOTE]

:))))) valla tebrik ediyorum sizi, Allahtan sadece ben değil eşimde henüz çocuk istemiyor rahatım yani:))

sıradaki şarkım cumartesi çalışanlarına gelsin

[video=youtube;lwJ0cEh6580]http://www.youtube.com/watch?v=lwJ0cEh6580[/video]

Günaydınn benden de iyi haftalar şekerler..
Ya ben geçen ay adet günümü yazmayı unutmuşum bu ay da adetim gelmedi çok korkuyorummm:26::26:

Günaydın kızlar

Benim kayınvalidem ne zaman annemler gelse , o da gelmek ister

Cumartesi annem, ablam ve yeğenlerim gelmişti.. Hem en azından bazen biz bize olmak istiyorlar hemde kışın benim evim çok müsait değil.. Yazın bahçe var kocaman masa, rahat olabiliyor..
Kayınvalidem aradı, hani biraz da geleyim gibisinden bi aramaydı
Kim kim var dedi, saydım..
Birazdan da görümcen gelecek zaten iştenn dedi ( Yani gelebiliriz beraber )
Bende iyi dedim , size de iyi oturmalar.. Bi ara sizinle de görüşürüz inşallah dedim..
Bozuldu gibi, annemlere selam bile söylemedi örneğin
Şaşırdı yani farkındayım yoksa söyler
Ama trip te atmadı sağ ol hoşçakal vs. dedik..

Ayıp etmek istemem ama gerçekten bazen bizimkilerin de sıkıldığını hissediyorum
Annemler bize çok nadir gelir, siz çalışyorsunuz bi hafta sonunuz var rahatsız etmeyelim siz gelin derler hep
Kayınvalidemse her yere gitmeyi sever, her plana dahil olmayı da sever, çekinmediği için karşı tarfı da hep öyle sanır...
Annemin yanı sıra, ablamlara da gelir hatta..

Bilmiyorum çağırmamakla ayıp mı ettim

Son düzenleme:
Valla bence iyi etmişsin..Dile getirilemeyenleri kibarca söylemişsin..Ama ben eminim kii bir daha böyle bişey olsa bi daha dahil olmak ister değişmiyorlar çünkü..

İnşallah henüz değildir ya :44:

umarım kuzu yaaa

Valla bence iyi etmişsin..Dile getirilemeyenleri kibarca söylemişsin..Ama ben eminim kii bir daha böyle bişey olsa bi daha dahil olmak ister değişmiyorlar çünkü..

umarım kuzu yaaa

Ben biraz anneme çekmişimdir, he rortamda bulunmayı her dakika bir yere gitmeyi sevmem
Samimiysem gideirm, çağırıldıysam giderim

Kayınvalidem de iyi biri, hani mutlaka bende geleyim ne yapıyorsunuz annenle diye değil muhabbeti şenliği sevdiğinden gelmek istiyor diye düşünüyorum

Onlar öyle, bi komşuya gidilecekse hepsi beraber gider, gün gibi toplanırlar.. Görümcem bile dahil olur bu kadın toplantılarına.. Bizimkileri de sevdiler.. Anneme gelirler, ablama gelirler, bana gelirler.. Hatta geçen kayınvalidemin kardeşi yani eşimin teyzesi dedi bende gelecem birgün senin ablana.. Gelsinler sorun değil ama her seferin de olunca sıkıyo..
Bazen biz bize olamadıklarından sıkıldıklarını anlıyorum ailemin..

Günaydınn benden de iyi haftalar şekerler..
Ya ben geçen ay adet günümü yazmayı unutmuşum bu ay da adetim gelmedi çok korkuyorummm:26::26:

Umarım bir an önce olursun canım Yoksa bu stres çok kötü çok iyi biliyorum

Ben ayıp ettiğini düşünmüyorum kayınvaliden kötü niyetli olmaya bilir sadece sohbet için gelmek isteyebilir sen kötü bir şey de dememişsin alınacağını sanmıyorum başka bir zaman geldiklerinde davet edersin mutlu olur geriyi unutur gider ama bazen sizin de yalnız kalmanız gerekir sen ailenle daha rahat konuşursun kendini kasmazsın onların seninle konuşacakları vardır belki illa dert sıkıntı değil genel de olsa kv görümcenin yanında rahat olamamaları normal... Ben annemlere eşimin ailesi ile gittiğimdehiç bir şey anlamıyorum mesela hatta annemin yanına oturup iki kelime bile edemiyorum... O yüzden bir kere onlarla gidersek ikinciye yalnız gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…