- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Slm KızlarBugün çok yoğundum ama artık çalışmıyorum eşim erken çıkmış şimdi de beni alacak iş yerinden çıkmadan sizere bakmak istedim.. Herkese iyi hafta sonlar Pazartesi görüşmek üzere
günaydınnnnnbende en iyi ihtimal 5 e kadar çalışıyorum, bakalım nasip kısmet diyorum
Olsun ya sağlığımız yerinde çok şükür, çalışabiliyoruz
İlerde inşallah istediğin işe sahip olursun da Cumartesilerin tatil olur
sevgi yok sanırım da asil havasını seviyorum, cümlelerine de bayılıyorumçok ağır, asil, kültürlü ve dolu duruyor, öyle kadınları çok severim
Günaydınn benden de iyi haftalar şekerler..
Ya ben geçen ay adet günümü yazmayı unutmuşum bu ay da adetim gelmedi çok korkuyorummm:26::26:
Valla bence iyi etmişsin..Dile getirilemeyenleri kibarca söylemişsin..Ama ben eminim kii bir daha böyle bişey olsa bi daha dahil olmak ister değişmiyorlar çünkü..Günaydın kızlar
Benim kayınvalidem ne zaman annemler gelse , o da gelmek ister
Cumartesi annem, ablam ve yeğenlerim gelmişti.. Hem en azından bazen biz bize olmak istiyorlar hemde kışın benim evim çok müsait değil.. Yazın bahçe var kocaman masa, rahat olabiliyor..
Kayınvalidem aradı, hani biraz da geleyim gibisinden bi aramaydı
Kim kim var dedi, saydım..
Birazdan da görümcen gelecek zaten iştenn dedi ( Yani gelebiliriz beraber )
Bende iyi dedim , size de iyi oturmalar.. Bi ara sizinle de görüşürüz inşallah dedim..
Bozuldu gibi, annemlere selam bile söylemedi örneğin
Şaşırdı yani farkındayım yoksa söyler
Ama trip te atmadı sağ ol hoşçakal vs. dedik..
Ayıp etmek istemem ama gerçekten bazen bizimkilerin de sıkıldığını hissediyorum
Annemler bize çok nadir gelir, siz çalışyorsunuz bi hafta sonunuz var rahatsız etmeyelim siz gelin derler hep
Kayınvalidemse her yere gitmeyi sever, her plana dahil olmayı da sever, çekinmediği için karşı tarfı da hep öyle sanır...
Annemin yanı sıra, ablamlara da gelir hatta..
Bilmiyorum çağırmamakla ayıp mı ettim
İnşallah henüz değildir ya :44:
Valla bence iyi etmişsin..Dile getirilemeyenleri kibarca söylemişsin..Ama ben eminim kii bir daha böyle bişey olsa bi daha dahil olmak ister değişmiyorlar çünkü..
umarım kuzu yaaa
umarım kuzu yaaa
Günaydınn benden de iyi haftalar şekerler..
Ya ben geçen ay adet günümü yazmayı unutmuşum bu ay da adetim gelmedi çok korkuyorummm:26::26:
Günaydın kızlar
Benim kayınvalidem ne zaman annemler gelse , o da gelmek ister
Cumartesi annem, ablam ve yeğenlerim gelmişti.. Hem en azından bazen biz bize olmak istiyorlar hemde kışın benim evim çok müsait değil.. Yazın bahçe var kocaman masa, rahat olabiliyor..
Kayınvalidem aradı, hani biraz da geleyim gibisinden bi aramaydı
Kim kim var dedi, saydım..
Birazdan da görümcen gelecek zaten iştenn dedi ( Yani gelebiliriz beraber )
Bende iyi dedim , size de iyi oturmalar.. Bi ara sizinle de görüşürüz inşallah dedim..
Bozuldu gibi, annemlere selam bile söylemedi örneğin
Şaşırdı yani farkındayım yoksa söyler
Ama trip te atmadı sağ ol hoşçakal vs. dedik..
Ayıp etmek istemem ama gerçekten bazen bizimkilerin de sıkıldığını hissediyorum
Annemler bize çok nadir gelir, siz çalışyorsunuz bi hafta sonunuz var rahatsız etmeyelim siz gelin derler hep
Kayınvalidemse her yere gitmeyi sever, her plana dahil olmayı da sever, çekinmediği için karşı tarfı da hep öyle sanır...
Annemin yanı sıra, ablamlara da gelir hatta..
Bilmiyorum çağırmamakla ayıp mı ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?