• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet canım ben de sadece eşime anlatıyorum, anlatmamak lazım. keşke doğru yorumlayan birileri olsa, gerçi pek hatırlamıyorum da. ama bilinçaltımla alakalı, korktuğum şeyleri ayda bir kere rüyamda görüyorum :44:

eylül senin istemeye ne zaman geliyor aman adanalı canım adanalılar :8:

çok nadirdir anlattığım kişiler.:31:

bekliyorum,bekliyoruz,bekliyorlar..sanırım bir tek ben beklemiyor muşum:17:
gelip halledelim şu işi diyen müstakbel bir kayınvaldem var..ahh ahh sorunları olmasa kadının:26:
en hayırlı zamanda inşallahh:16::16:

ohh ohh epey bir karışık tarih yanii..:1: en hayırlı zamanda olsun inşallahh:31:
hayra yoralım biz, gelinlik umut demek, güzel haber demek, temizlik palık demek:31:

Evet , geçen ablam sordu görümcenin düğünü ne zaman diye
Dedim ki ; Mayıs olabilir, Ekim olabilir, Kasım olabilir :1:
Maşallah dedi epey belli olmuş :27:

Evet zaten mutluydum, birinin düğününe gidiyordum, gelinliğimde tertemizdi.. Hayra yoralım hayır olsun:16:

kızlar dinlediniz mi? harika ya adamın canlı performansı :16:

[video=youtube;kYBACqeCJTU]http://www.youtube.com/watch?v=kYBACqeCJTU[/video]

gönüllerin bir olması çok mutlu ediyor insanı:17:

tatlı telaş dedin de kader, burada da okuyorum.kızı istemeye gelince gelin adayı neden saklanır:44:

Öyle bi adet var mı bilmiyorum da
Ben utandığımdan mutfağa kaçardım :1:
Eşimin anneannesi sağolsun yiyecek gibi süzerdi, bende heyecandan elmi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım. O yüzden kaçardım.
Ama o hep öyle , benim 1 yıl bitti hala süzüyo.. Şimdi de damadı süzüyomuş ( Görümcemin nişanlısını yani ) hatta damatta rahatsız olmuş.. Dedim ohooo daha beni süzmesi bitmedi alışsa iyi olur :27:

Öyle bi adet var mı bilmiyorum da
Ben utandığımdan mutfağa kaçardım :1:
Eşimin anneannesi sağolsun yiyecek gibi süzerdi, bende heyecandan elmi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım. O yüzden kaçardım.
Ama o hep öyle , benim 1 yıl bitti hala süzüyo.. Şimdi de damadı süzüyomuş ( Görümcemin nişanlısını yani ) hatta damatta rahatsız olmuş.. Dedim ohooo daha beni süzmesi bitmedi alışsa iyi olur :27:

burada çok görüyorum da nasıl oluyor bu işler dedimm:9::9::9:

ayy o süzmeler yok muu süzmelerrr:27:

burada çok görüyorum da nasıl oluyor bu işler dedimm:9::9::9:

ayy o süzmeler yok muu süzmelerrr:27:

Heyecandan kaçıyolardır herhalde, bilmiyorum
Ya süzme başka şey, onu kayınvalidem yaptı
Ama kayınvalidemin annesi nasıl desem yicek gibi bakıyo :1: Bende mi bişey var diye çok kere baktığı yerlerim elim kolum nereyse bende bakmışımdır kontrol amaçlı :27:

Damat ta şimdi görümceme sormuş
Dedim selam söyle, anneanne öyle daha beni 1 yıl hazırlık desek 1 yıldır da evlilik 2 yıldır süze süze bitiremedi
Seninkine daha yeni başlıyo :27:

Heyecandan kaçıyolardır herhalde, bilmiyorum
Ya süzme başka şey, onu kayınvalidem yaptı
Ama kayınvalidemin annesi nasıl desem yicek gibi bakıyo :1: Bende mi bişey var diye çok kere baktığı yerlerim elim kolum nereyse bende bakmışımdır kontrol amaçlı :27:

Damat ta şimdi görümceme sormuş
Dedim selam söyle, anneanne öyle daha beni 1 yıl hazırlık desek 1 yıldır da evlilik 2 yıldır süze süze bitiremedi
Seninkine daha yeni başlıyo :27:

bu akraba olayları çok fena gerçekten yavv..biz herkesten uzak olacağınız o açıdan
bir nebze rahat hisediyorum kendimi

peki yapılacak birşey yok mu canım? aradın mı müşteri hizmetlerini :31:

aramadım henüz canım. soğukkanlılıkla önce durumu anlamaya çalışıyorum, sistemleri mi böyle diye. zira hepsiburada da taksit taksit gönderi yapıyor, belki bunlar da öyledir. hele bir öğreneyim. olmazsa arayacağım, kabul etmezlerse elimden gelen her şeyi yapacağım görür onlar, uyuzlar ya ilk defa başıma geliyor. westwing in yeni adıymış, bilmiyordum. westwing e hiç güvenmezdim.

hoşgeldin bu arada canım :16:

dün neler yaptınız kızlar?
ben kalpli pasta yaptım, eşim istediğim hediyeyi almış, lokum almış, aşk yeniden filmini izledik, filmdeki konuyla ilgili birbirimizden fikir alışverişi yaptık, sonra da uyuduk. eşim normalde kutlamayacaktı ama ilerde hayat telaşesinde kutlayamabiliriz, şimdi kutlayalım diye düşünmüş. annesi gibi sürekli sitem eden bir kadın yaratmaktan korkuyor :9: ilerde çocuklarımıza "baban ilk sevgililer günümüzde hiçbir şey yapmadı" diye konuşmamam için yapıyormuş. ev işlerine de annesi gibi sitemli ve üzgün olmamam için yapıyormuş:16::16:

aslında açıp bakmak gerekiyor..ama firmaya söylersen sorun olmaz sanıyorum.
kimse müşteri kaybetmek istemez.

ya canım ben kargocunun önünde kargo açmayı bir elektronikte yapıyorum, diğerlerinde utanıyorum. ne almışım teker teker görmesinden çekiniyorum ama haklısın :31:

ya canım ben kargocunun önünde kargo açmayı bir elektronikte yapıyorum, diğerlerinde utanıyorum. ne almışım teker teker görmesinden çekiniyorum ama haklısın :31:

inşallah hallolurr:31:

Başka akraba sorun değilde
Bu kayınvalidemin annesi ve kayınvalidemle aynı binadalar
Hani görüşmüyo olmayı bırak, en sık görüştüklerimiz arasında :1:

uyyy o fena imiş..:27: neyse kader gibi bir gelin var beeee karşılarındaa:9:

dün neler yaptınız kızlar?
ben kalpli pasta yaptım, eşim istediğim hediyeyi almış, lokum almış, aşk yeniden filmini izledik, filmdeki konuyla ilgili birbirimizden fikir alışverişi yaptık, sonra da uyuduk. eşim normalde kutlamayacaktı ama ilerde hayat telaşesinde kutlayamabiliriz, şimdi kutlayalım diye düşünmüş. annesi gibi sürekli sitem eden bir kadın yaratmaktan korkuyor :9: ilerde çocuklarımıza "baban ilk sevgililer günümüzde hiçbir şey yapmadı" diye konuşmamam için yapıyormuş. ev işlerine de annesi gibi sitemli ve üzgün olmamam için yapıyormuş:16::16:

Ben aşk kavonozu almıştım, eşim çiçek almış.. (Geçenlerde hem çiçek yollamıştı hem saat almıştı, bi dahakine fazla masraf yapma lütfen benim için düşünülmek kafi dedim :17:) Akşam çıkışta da eve gitmiyoruz dedi, nereye gidiyoruz dedim.. Attaya dedi :1: Dışarda yedik yemeği, hava soğuktu eşime kıyamadım hafif üşütüyo gibiydi erkenden evimize döndük :16:

evli olsak başka olabilirdi evet ama hergün başka olabilirdi:17:

hiç bir şey yapmadık biz:27: benim işim vardı dışarı çıktım, sonra arkadaşımla buluştuk.yemek yedik.
ben onu aradığımda yeni uyanmıştı :26: c.tesi için plan yaptık..:37:

Back