• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bu ne hız yahu yetişemedim bir türlü :9: :9: İşlerimi biraz toparladım öyle geldim :9:

günaydın kızlar :16: nasılsınız?
herkese hayırlı bir cuma diliyorum :31:
gece kötü rüyalar gördüm :18:

Hayır olsun canım...

Günaydın
Bende pek rüya hatırlamam, nadirdir yani
Bu sabah uyandım eşime dedim ki abuk subuk rüyalar gördüm:1:
Gelinlik giyiyordum rüyamda :53:

Kaderr ben de geçen gece gördüm gelinliğimi giymeye çalışıyordum ama giyemedim... Hayır olur inşallah...
İyi düşünelim iyi olsun..

kargom eksik gelmiş ve ben teslim aldım :14:

:(((( Müşteri hizmetlerini ara canım sorun olacağını sanmıyorum..

bu akraba olayları çok fena gerçekten yavv..biz herkesten uzak olacağınız o açıdan
bir nebze rahat hisediyorum kendimi

Ahh ahh yaramı deşiyorsunuz ben daha iki aylığım ama ailelerine dışarıdan girdiğim için ve bir açık ben olduğum için tüm dikkatler üzerimde... ortmlarına girdiğimde bir iş yaparken elim ayağıma dolaşıyor üzerime de bir ağırlık oluşuyo :9: :9:

aramadım henüz canım. soğukkanlılıkla önce durumu anlamaya çalışıyorum, sistemleri mi böyle diye. zira hepsiburada da taksit taksit gönderi yapıyor, belki bunlar da öyledir. hele bir öğreneyim. olmazsa arayacağım, kabul etmezlerse elimden gelen her şeyi yapacağım görür onlar, uyuzlar ya ilk defa başıma geliyor. westwing in yeni adıymış, bilmiyordum. westwing e hiç güvenmezdim.

hoşgeldin bu arada canım :16:

dün neler yaptınız kızlar?
ben kalpli pasta yaptım, eşim istediğim hediyeyi almış, lokum almış, aşk yeniden filmini izledik, filmdeki konuyla ilgili birbirimizden fikir alışverişi yaptık, sonra da uyuduk. eşim normalde kutlamayacaktı ama ilerde hayat telaşesinde kutlayamabiliriz, şimdi kutlayalım diye düşünmüş. annesi gibi sürekli sitem eden bir kadın yaratmaktan korkuyor :9: ilerde çocuklarımıza "baban ilk sevgililer günümüzde hiçbir şey yapmadı" diye konuşmamam için yapıyormuş. ev işlerine de annesi gibi sitemli ve üzgün olmamam için yapıyormuş:16::16:

Dün dediğim gibi kalpli çikolatalardan alıp evin çeşitli yerlerine notlar yazdım :16: Eşim de gelirken çiçek almış ona kapıyı açıp mutfağa geçmiştim ocakta yemeğim vardı :16: Çaktırmadan içeri almış çok beğendimmmm :16: :16:

hepimizin tontişkoları uzun uzun yaşasın, bolca mutluluğu ve aşkı hissedelim :16: çok güzel birbirine özen göstermek, mutluluk işçisi olmak :16::16:

Kızlar biz de bu akşam yemeğe çıkıcaz ama ben Burger istedim eşim hiç sevmez benim için katlacak artık uzun süredir yemedim çok canım çekti... :9: Bir de Kv köye gidiyor onun için alış verişe çıkıcaz abur cubur bir şeyler alayım diyorum köy yerinden market yok bişi yok iyi olur diye düşündüm ama nasıl olur bilmem..

Akşam da annemlere gidicem hafta sonum orada geçiçek temizlik yapamayacağım bu hafta da çok misafirim geldi ama süpürüp bırakıcam artık..

Kızlar biz de bu akşam yemeğe çıkıcaz ama ben Burger istedim eşim hiç sevmez benim için katlacak artık uzun süredir yemedim çok canım çekti... :9: Bir de Kv köye gidiyor onun için alış verişe çıkıcaz abur cubur bir şeyler alayım diyorum köy yerinden market yok bişi yok iyi olur diye düşündüm ama nasıl olur bilmem..

Akşam da annemlere gidicem hafta sonum orada geçiçek temizlik yapamayacağım bu hafta da çok misafirim geldi ama süpürüp bırakıcam artık..

bence kayınvalidene zorunlu gıdaları alıp ondan da sipariş iste. sana güzel güzel doğal doğal ekmekler, reçeller hazırlasın :52:
ben bir tam buğday unu sorunumu çözeyim annişkoma bazlamalar, lavaşlar yaptırıp dondurucuya atmayı planlıyorum:52:
yazın da kayınvalidemden isteyecek şeyler bulurum, köye gideceğiz zaten inşallah, köy havası teneffüs edeceğim :16:

bu arada kızlar size eşimin denemeler sonucu iyileştirerek son aşamaya getirdiği yeni bir tost çeşidini paylaşmak istiyorum:55:
lavaş bulunur bir yerlerden. ortadan ikiye katlanır, ortasına kaşar ve pastırma konulur, tos makinesinde tostlanır :52: nerdeyse her sabah yapıyor, çok seviyoruz :8:

Bircan bizde öyleyiz
Ben hamburgere bayılırım
Eşim hiç sevmez
Arada benim yüzümden yer :27:

Haftanın 4 günü birlikte öğle yemeğine çıkıyoruz, cuma günleri onlar Cumaya gidiyor
Bende buraya Hamburger söylüyorum :27: hava soğuk ve tekim diye çıkasım gelmiyo

bence kayınvalidene zorunlu gıdaları alıp ondan da sipariş iste. sana güzel güzel doğal doğal ekmekler, reçeller hazırlasın :52:
ben bir tam buğday unu sorunumu çözeyim annişkoma bazlamalar, lavaşlar yaptırıp dondurucuya atmayı planlıyorum:52:
yazın da kayınvalidemden isteyecek şeyler bulurum, köye gideceğiz zaten inşallah, köy havası teneffüs edeceğim :16:

bu arada kızlar size eşimin denemeler sonucu iyileştirerek son aşamaya getirdiği yeni bir tost çeşidini paylaşmak istiyorum:55:
lavaş bulunur bir yerlerden. ortadan ikiye katlanır, ortasına kaşar ve pastırma konulur, tos makinesinde tostlanır :52: nerdeyse her sabah yapıyor, çok seviyoruz :8:

Canım zorunlu gıdaların hepsi var biliyorum sadece kahvaltılık bir şeyler alırım yanına da öyle misafirleri işle toplandığında çay la falan yerler diye bir şeyler alıcam.. Bakalım eşim ile öğlen konuşayım gerekir ise görümceme arar sorarım birlikteler zaten

Tost harikaymışşş :9:

Bu arada doğal reçellerim, katkısız balım falan var sağolsun kv evlenmeden onları hazırlayıp getirmişti.. Hatta bahçe domatesinden menemen de hazırlamıştı.. Dolaba taze fasülye ve asma yaprağı koymuştu kendisi yetiştiriyor zaten :9: :9:

Bircan bizde öyleyiz
Ben hamburgere bayılırım
Eşim hiç sevmez
Arada benim yüzümden yer :27:

Haftanın 4 günü birlikte öğle yemeğine çıkıyoruz, cuma günleri onlar Cumaya gidiyor
Bende buraya Hamburger söylüyorum :27: hava soğuk ve tekim diye çıkasım gelmiyo

Benim eşim de hiç sevmiyor ne buluyorsun diyor ama seviyorum ne yapayım bir de Kumpir çok seviyorum :16: onuda yemiyor... Arada benim için katlanıyor işte..

Peygamber sabrı var sizde herhalde :27:

dikkat ediyoruz canım, bir de ağza hiç sürmeyince insanın canı istemiyor, sabır zorlayacak durum olmuyor yani, sigara içmeyen bir insanın sigara istememesi gibi :9:

bircancım özellikle menemen olayına bayıldım :8::8: ama ben onu isteyemem:17: tereyağı, kara lahana, turşu isterim:17: hazıra çok mu alışıyoruz acaba :30:

dikkat ediyoruz canım, bir de ağza hiç sürmeyince insanın canı istemiyor, sabır zorlayacak durum olmuyor yani, sigara içmeyen bir insanın sigara istememesi gibi :9:

bircancım özellikle menemen olayına bayıldım :8::8: ama ben onu isteyemem:17: tereyağı, kara lahana, turşu isterim:17: hazıra çok mu alışıyoruz acaba :30:

Ben de isteyemezdim zaten kendisi düşünüp hazırlamış sağolsun ama bu sene o kadar çok şey yapar mı bilmiyorum çünkü ilk bizim kuru gıdayı komple kv alıp eve koymuştu (nohut,mercimek,bulgur, pirinç vs....) Yeniyiz diye tabi... şimdi her sene her sene hazırlamaz bir sürü çocuğu var hepsine yapması gerekir.:9:

Biz yazın bir hafta gideceğiz o zaman birlikte yaparız alıp getiririm...

Hayırlı olsunnnn... Sağlıklı bir bebek dünyaya gelir İnşallah :emir_bebek:
amin canım inş:16:
hadi gözünaydın :31: benim sağlıklı bebek topiğime bak o zaman tamam mı? özellikle diş macununu bırakmanı isterim tüm iyiliğimle...triklosan maddesini bir araştır.

günaydın arkadaşlar :31:
neden yorgunsun canım?
araştırmaya başlıyıım canım saol önerin için:21:
ben de eylülde evlendim :) sevindim senin adına canım :))) peki istiyor muydunuz?

biz henüz istemiyoruz da :))

ben istemiyodum eşim istedi ben yaza göre düşünüyodum sonra bikaç ay önce olsa nolur dedik ve alahım daha bikaç denemede ilk ayda hamile bıraktı:16:

bubabur hoşgeldin :31: bebişe aldığın kıyafetlerin hepsini bir güzel yıka, pamuk zehri en çok bünyesinde toplayan bitkilerden zira. bebişe sakın dalin alma, içerik araştırmasına gir, diş macunu kullanmayı bırak, biberonlar emzikler silikon olmalı, vs vs. stresten uzak durmaya çalış, eşinle bebişin yanında tartışma:9:, bol bol yürüyüşler yap.. gidişattan haberdar et bizi, ilk hamilemiz sensin :16:
lütfen bebişe ve kendine iyi bak :16:

hediyem olsun sessiz 2012 gelinlerine :16::16:

[video=youtube;IMhpkeXd7D4]http://www.youtube.com/watch?v=IMhpkeXd7D4[/video]

bubabur hoşgeldin :31: bebişe aldığın kıyafetlerin hepsini bir güzel yıka, pamuk zehri en çok bünyesinde toplayan bitkilerden zira. bebişe sakın dalin alma, içerik araştırmasına gir, diş macunu kullanmayı bırak, biberonlar emzikler silikon olmalı, vs vs. stresten uzak durmaya çalış, eşinle bebişin yanında tartışma:9:, bol bol yürüyüşler yap.. gidişattan haberdar et bizi, ilk hamilemiz sensin :16:
lütfen bebişe ve kendine iyi bak :16:

:1::1::1:alemsin valla :1::1:
var 2012den 5 hamiş daha ama topiğe uğramıyolar sanırım:16:

:1::1::1:alemsin valla :1::1:
var 2012den 5 hamiş daha ama topiğe uğramıyolar sanırım:16:

sanırım onlar ilk yarıda evlenenler :17: niye uğramıyorlar ki, neyse hamileyken radyasyona maruz kalmamaları daha iyi. ama sağlık konularına dikkat etseler. bebişkoların bünyeleri kimyasalları daha çabuk alıyorlar hem de, bizim gibi güçlenmiş değiller ki henüz :50:

Back