uyyy o fena imiş.. neyse kader gibi bir gelin var beeee karşılarındaa
Külhanbeyi gibi hissettim kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyyy o fena imiş.. neyse kader gibi bir gelin var beeee karşılarındaa
günaydın kızlar nasılsınız?
herkese hayırlı bir cuma diliyorum
gece kötü rüyalar gördüm :18:
Günaydın
Bende pek rüya hatırlamam, nadirdir yani
Bu sabah uyandım eşime dedim ki abuk subuk rüyalar gördüm
Gelinlik giyiyordum rüyamda
kargom eksik gelmiş ve ben teslim aldım
bu akraba olayları çok fena gerçekten yavv..biz herkesten uzak olacağınız o açıdan
bir nebze rahat hisediyorum kendimi
aramadım henüz canım. soğukkanlılıkla önce durumu anlamaya çalışıyorum, sistemleri mi böyle diye. zira hepsiburada da taksit taksit gönderi yapıyor, belki bunlar da öyledir. hele bir öğreneyim. olmazsa arayacağım, kabul etmezlerse elimden gelen her şeyi yapacağım görür onlar, uyuzlar ya ilk defa başıma geliyor. westwing in yeni adıymış, bilmiyordum. westwing e hiç güvenmezdim.
hoşgeldin bu arada canım
dün neler yaptınız kızlar?
ben kalpli pasta yaptım, eşim istediğim hediyeyi almış, lokum almış, aşk yeniden filmini izledik, filmdeki konuyla ilgili birbirimizden fikir alışverişi yaptık, sonra da uyuduk. eşim normalde kutlamayacaktı ama ilerde hayat telaşesinde kutlayamabiliriz, şimdi kutlayalım diye düşünmüş. annesi gibi sürekli sitem eden bir kadın yaratmaktan korkuyor ilerde çocuklarımıza "baban ilk sevgililer günümüzde hiçbir şey yapmadı" diye konuşmamam için yapıyormuş. ev işlerine de annesi gibi sitemli ve üzgün olmamam için yapıyormuş
Kaderr ben de geçen gece gördüm gelinliğimi giymeye çalışıyordum ama giyemedim... Hayır olur inşallah...
İyi düşünelim iyi olsun..
ben kaçıyorum kızlarrrrr uzun zaman yoksam aramaya çıkabilirsiniz beni
Kızlar biz de bu akşam yemeğe çıkıcaz ama ben Burger istedim eşim hiç sevmez benim için katlacak artık uzun süredir yemedim çok canım çekti... Bir de Kv köye gidiyor onun için alış verişe çıkıcaz abur cubur bir şeyler alayım diyorum köy yerinden market yok bişi yok iyi olur diye düşündüm ama nasıl olur bilmem..
Akşam da annemlere gidicem hafta sonum orada geçiçek temizlik yapamayacağım bu hafta da çok misafirim geldi ama süpürüp bırakıcam artık..
ben de eşim de hayatımızda hiç hamburger yemedik
bence kayınvalidene zorunlu gıdaları alıp ondan da sipariş iste. sana güzel güzel doğal doğal ekmekler, reçeller hazırlasın
ben bir tam buğday unu sorunumu çözeyim annişkoma bazlamalar, lavaşlar yaptırıp dondurucuya atmayı planlıyorum
yazın da kayınvalidemden isteyecek şeyler bulurum, köye gideceğiz zaten inşallah, köy havası teneffüs edeceğim
bu arada kızlar size eşimin denemeler sonucu iyileştirerek son aşamaya getirdiği yeni bir tost çeşidini paylaşmak istiyorum
lavaş bulunur bir yerlerden. ortadan ikiye katlanır, ortasına kaşar ve pastırma konulur, tos makinesinde tostlanır nerdeyse her sabah yapıyor, çok seviyoruz
Bircan bizde öyleyiz
Ben hamburgere bayılırım
Eşim hiç sevmez
Arada benim yüzümden yer
Haftanın 4 günü birlikte öğle yemeğine çıkıyoruz, cuma günleri onlar Cumaya gidiyor
Bende buraya Hamburger söylüyorum hava soğuk ve tekim diye çıkasım gelmiyo
Peygamber sabrı var sizde herhalde
dikkat ediyoruz canım, bir de ağza hiç sürmeyince insanın canı istemiyor, sabır zorlayacak durum olmuyor yani, sigara içmeyen bir insanın sigara istememesi gibi
bircancım özellikle menemen olayına bayıldım ama ben onu isteyemem tereyağı, kara lahana, turşu isterim hazıra çok mu alışıyoruz acaba
amin canım inşHayırlı olsunnnn... Sağlıklı bir bebek dünyaya gelir İnşallah
araştırmaya başlıyıım canım saol önerin içinhadi gözünaydın benim sağlıklı bebek topiğime bak o zaman tamam mı? özellikle diş macununu bırakmanı isterim tüm iyiliğimle...triklosan maddesini bir araştır.
günaydın arkadaşlar
neden yorgunsun canım?
ben de eylülde evlendim :) sevindim senin adına canım :))) peki istiyor muydunuz?
biz henüz istemiyoruz da :))
bubabur hoşgeldin bebişe aldığın kıyafetlerin hepsini bir güzel yıka, pamuk zehri en çok bünyesinde toplayan bitkilerden zira. bebişe sakın dalin alma, içerik araştırmasına gir, diş macunu kullanmayı bırak, biberonlar emzikler silikon olmalı, vs vs. stresten uzak durmaya çalış, eşinle bebişin yanında tartışma, bol bol yürüyüşler yap.. gidişattan haberdar et bizi, ilk hamilemiz sensin
lütfen bebişe ve kendine iyi bak
alemsin valla
var 2012den 5 hamiş daha ama topiğe uğramıyolar sanırım