benim desenin daha çeşitliymiş, not alayım hemencecik, yemek kültürüm sıfır ya
benim canım iki gündür de patates kızartması istiyor. patates kızartsam bu soğan salatasından yapsam, onları ekmeğimin arasına koyup afiyetle yesemçok acıktımmm.. ama yapamam di mi yarın yapayım inşallah
akşama kalpli kek yapıp üstünü süslemeye karar verdim bu arada
hiç mutafağa girmemişsen evlilik öncesi artık zamanla oturacak bir durum bu krizcim..ne kadar bilirsem bileyim ben her gün yeni bir şeyler görüp öğrenedebiliyorum.
ya ben mutfağa çok girmiş biriyim aslında, bir sene yalnız yaşadım da işte niye böyle bilmiyorum, yöresel lezzet bilgim sıfırdışardan da yemem, ne yapıp yedim bilmiyorum ki. bir de yeni bir şey yapacağım zaman hep en zorları buluyorum nasılsa, 3 saat uğraşıyorum. sonra da sinirlerim bozuluyor. geçen gün fellah köftesi yapayım dedim. kıvamı tutmadı, kocaman oldu, bir sürü vakit harcadım, sinirlerim bozuldu
ama sarımsak kadar sağlıklı bir şey var mı Kaderdiyorum ki bak birlikte yiyelim, o zaman kokmaz. yok yemiyor. bugün yemem zaten, kızacağını bile bile yapar mıyım hiç yiyeceğim zaman genelde izin alıyorum, tuhaf görünebilir ama. sen de eşine yedirmiyo musun
heee yinmez mi onlar beaaaa
bayırılım ,bayılıyor..sorun olmuyor
soğan salatası seviyoruz biz..geçende yapmıştım, süper oldu..hee bi de mantı yimiştik
bu konuda hiç çalışma yapmadık..işler , eğitimler girdi araya..
zaten aman aman da çok üzerinde durduğum bir gün değil..ama sabah sabah gözümü açar açmaz bir mesaj aldım ki..
ömrümce unutamam sanıyorum..
not:bugünle de alası yok.
heee yinmez mi onlar beaaaa
bayırılım ,bayılıyor..sorun olmuyor
soğan salatası seviyoruz biz..geçende yapmıştım, süper oldu..hee bi de mantı yimiştik
benim canım iki gündür de patates kızartması istiyor. patates kızartsam bu soğan salatasından yapsam, onları ekmeğimin arasına koyup afiyetle yesemçok acıktımmm.. ama yapamam di mi yarın yapayım inşallah
akşama kalpli kek yapıp üstünü süslemeye karar verdim bu arada
Slm kızlar
Eşimle köye gitmiyorum annemler de kalacağımEşim gideceği için üzgünüm ama annemler de kalacağım için mutluyummmmm...
Kaçak nerelerdesin sen?
hayır olsun kızlarher rüyayı herkese anlatmayın lütfen..rüyanın nasıl yorumlandığı önemlidir.
kötü ise unuttun gitsin, üzerinde durmayın..bazen de bilinçaltı durum söz konusudur.
görümcenin düğünü erkene mi alıncak acaba kader
hayır olsun kızlarher rüyayı herkese anlatmayın lütfen..rüyanın nasıl yorumlandığı önemlidir.
kötü ise unuttun gitsin, üzerinde durmayın..bazen de bilinçaltı durum söz konusudur.
görümcenin düğünü erkene mi alıncak acaba kader
Ya zaten krem tonlarda bi gelinlik giymişim ama başkasının düğününe gidiyor gibiydim
Misafirler çok güzel olmuşsun diyodu
Eşime bu kısmı anlatmadımdeli derler başkasının düğününde gelinlik giyene
Olabilir, çok söylenti var
Mayıs olabilir diyo kayınvalidem
Görümcem Ekim istiyodu, ev alırız o zamana kadar belki diye.. O iş uzar dedi damat tarafı, şimdi ev zaten uzayacaksa düğün erken yapılabilir..
Görümcemin teyzesi de Kasım da yapın en geç, Aralık Ocak filan daha soğuk diyordu ( Herşeye karışır )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?