2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

eşlerden biri sevmeyince maalesef ki sorun olabiliyor..:26:
ohh ohh bu akşam aşıklar evlerde döktürüyor demek

en güzeliii

hiç mutafağa girmemişsen evlilik öncesi artık zamanla oturacak bir durum bu krizcim..ne kadar bilirsem bileyim ben her gün yeni bir şeyler görüp öğrenedebiliyorum.

ya ben mutfağa çok girmiş biriyim aslında, bir sene yalnız yaşadım da işte niye böyle bilmiyorum, yöresel lezzet bilgim sıfır dışardan da yemem, ne yapıp yedim bilmiyorum ki. bir de yeni bir şey yapacağım zaman hep en zorları buluyorum nasılsa, 3 saat uğraşıyorum. sonra da sinirlerim bozuluyor. geçen gün fellah köftesi yapayım dedim. kıvamı tutmadı, kocaman oldu, bir sürü vakit harcadım, sinirlerim bozuldu

ben ilk 11 yaşımda girdim..ilk pilavımı o zaman yaptım, ilk sarmamı..ama öncesinde arkadaşım var hala görüşürüz, onunla girip bir şeyler yapma çabasıdna olurduk sürekli annemle hiç bir zaman aynı yapmayız bir şeyleri biz..çünkü ondan öğrenmedim.sağolsun o da mutfağa girince müdehale etmez..17 yaşımdaydım mesela su böreği yapmıştım. biraz da ne kadar yoğun olduğunla alakalı..

ben artık yemek yapmayı bilmeyen kalmasın derim hep.o kadar çok tarif sunuyorlar ki..tabi tariflerin güveninirliği de önemli ama ben
yeni bir şey denediğimde en az bir kaç yerden bakar ona göre son şeklini kafamda veririm.illa da köfte istiyorsan basit olandan başla.kuru köfte ..yanına patates kızartması..ben tabi elma dilim ve fırınlanmış tercih ederdim.. yanına bu salataaa offfff....

haa şu da var..her denediğini mutlak tutturamayabilirsin..o vakit de eksiklerin neler ona bakarsın

Biliyorum çok sağlıklı
Yemek te istiyorum ama bazı şeyler de alışkanlık
Babam bizim evde yasaklamıştı, annemler sevdiği halde nadiren yiyebilirdi
Bende öyle büyüdüm
Şimdi de yemek için kendimi zorlasam da yoğurtlu makarna tarzı şeylerde azar azar tüketsem de midem kabul etmiyor ki

Yok eşime karışmam yiyebilir, buram buram koksa da diş fırçalama, sakız vs. şeylerle kokuyu azaltmaya çalışarak..

heee yinmez mi onlar beaaaa
bayırılım ,bayılıyor..sorun olmuyor

soğan salatası seviyoruz biz..geçende yapmıştım, süper oldu..hee bi de mantı yimiştik

Ben istesem de yiyemiyorum
Yoğurtlu şeylerde minnacık yapıp ezip tüketiyorum hatta ama bazen geri geri geldiğini hissediyorum resmen
Eşim de sağolsun hiç azıcık atmaz, bol sarımsaklı sever

Soğanı da çiğ yiyemem pişip ölmeli, ondan sonra yiyorum

Bu arada kızlar ben yoğunluktan 14 Şubat'ı bile unuttum
Eşimi maça çağırmıştı muhasebeden arkadaşlar
O da Perşembeyse olmaz, o gün programım var dedi
Bende güldüm aman Kurtlar vadisi mi dedim ( Çok sever o diziyi )
Yok dedi eşim sadece, ben anlamamıştım

Bugün de çiçekçileri filan görünce ayıldım
Neyse ki önceden almıştım hediyeyi, burda saklıyordum
Size göstermiştim hatta 'aşk kavanozu'
Ama paketlememiştim
İnşallah iki arada bi derede paketleyeceğim

Akşam da dışarı çıkacakmışız

bu konuda hiç çalışma yapmadık.. işler , eğitimler girdi araya..
zaten aman aman da çok üzerinde durduğum bir gün değil..ama sabah sabah gözümü açar açmaz bir mesaj aldım ki..
ömrümce unutamam sanıyorum..

not:bugünle de alası yok.

Sende varya insanı merakta bırakıyosun :26:

Özel değilse paylaşabilirsin

arkadaşlar acil ankaradaaa
sevgililer günü yani bugun için canlı müzikli bi mekan önerebilirmisiniz acilll

Son düzenleme:
Slm kızlar

Eşimle köye gitmiyorum annemler de kalacağım Eşim gideceği için üzgünüm ama annemler de kalacağım için mutluyummmmm...

heee yinmez mi onlar beaaaa
bayırılım ,bayılıyor..sorun olmuyor

soğan salatası seviyoruz biz..geçende yapmıştım, süper oldu..hee bi de mantı yimiştik

Kaçak nerelerdesin sen?

günaydın kızlar nasılsınız?
herkese hayırlı bir cuma diliyorum
gece kötü rüyalar gördüm :18:

Günaydın
Bende pek rüya hatırlamam, nadirdir yani
Bu sabah uyandım eşime dedim ki abuk subuk rüyalar gördüm
Gelinlik giyiyordum rüyamda

hayır olsun kızlar her rüyayı herkese anlatmayın lütfen..rüyanın nasıl yorumlandığı önemlidir.
kötü ise unuttun gitsin, üzerinde durmayın..bazen de bilinçaltı durum söz konusudur.

görümcenin düğünü erkene mi alıncak acaba kader

evet canım ben de sadece eşime anlatıyorum, anlatmamak lazım. keşke doğru yorumlayan birileri olsa, gerçi pek hatırlamıyorum da. ama bilinçaltımla alakalı, korktuğum şeyleri ayda bir kere rüyamda görüyorum :44:

eylül senin istemeye ne zaman geliyor aman adanalı canım adanalılar

Ya zaten krem tonlarda bi gelinlik giymişim ama başkasının düğününe gidiyor gibiydim
Misafirler çok güzel olmuşsun diyodu
Eşime bu kısmı anlatmadım deli derler başkasının düğününde gelinlik giyene

Olabilir, çok söylenti var
Mayıs olabilir diyo kayınvalidem
Görümcem Ekim istiyodu, ev alırız o zamana kadar belki diye.. O iş uzar dedi damat tarafı, şimdi ev zaten uzayacaksa düğün erken yapılabilir..
Görümcemin teyzesi de Kasım da yapın en geç, Aralık Ocak filan daha soğuk diyordu ( Herşeye karışır )

ohh ohh epey bir karışık tarih yanii.. en hayırlı zamanda olsun inşallahh
hayra yoralım biz, gelinlik umut demek, güzel haber demek, temizlik palık demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…