• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım sinirli insana alışılır mı hiç? her kızdığında kalbin kırılıyorsa alışmamışsın demektir. benim babam da sinirlidir, annemin kalbi 30 yıl olmuş hala kırılıyor. ben de kırılıyorum babam bir şeye kızınca :50: benim eşim inatçı değil de huysuz ve tatlı adam :9: inadı hiç yok, benim vardı, onu da yok ettim onun için. ben de orta karadenizdenim :10:

ilkayın bence şu sıralar aklından hiç çıkmıyor, aklına getirmemeye çalışmamız fuzuli :50: benim eşimin iki haftalık gittiği zamanlar aklıma geliyor ilkayı görünce... hüzün kalbi kaplıyor taa öncelerden... ama dönüş çok güzel oluyor canım.. inşallah yakın yer ve kısa dönem çıkar. bir de eşin izinsiz yaparsa, hemencecik döner :16:

:9: :9: Canım sinirine alıştım derken genel olarak dedim her sinirinde kalbimi kırmıyor zaten her şeye sinirlenir benim ki ona alıştım demek istedim her seferinde kalbimi kırsa bu evlilik olmaya bilirdi zaten..
En basitinden dün bir firma ararken yalnış tarif vermişler çok dolanmış beni aradı adamlara nasıl söyleniyor gülsem mi sakin olmu desem bilemedim. :9: :9:

kolay olmasa da toparlamak zorundayız :26: iş hayatımız var mecbur birşeylere adapte olacağız ama evde zaman çok daha zor geçecek biliyorum :25:

Evde gerçekten zor olacak haklısın İlkay.... ama kendine uğraş bulursun ders çalışırsın daha çok...

Eşim ozamanlar sevgilim askere gittiğinde dışarı çıktığımda bile boşlukta gibiydim zor bir durum ama alışıyorsun İnşallah kısa dönem çıkar ve İnşallah yakın bir yere çıkar...:)))

Evde gerçekten zor olacak haklısın İlkay.... ama kendine uğraş bulursun ders çalışırsın daha çok...

Eşim ozamanlar sevgilim askere gittiğinde dışarı çıktığımda bile boşlukta gibiydim zor bir durum ama alışıyorsun İnşallah kısa dönem çıkar ve İnşallah yakın bir yere çıkar...:)))

ders gibi bir uğraş buldum zaten kendime :51: her ne yaparsam yapayım zor geçecek ama ne yapalım ..
inşallah yakın olur canım haftasonları gider evci iznine çıkarırım :31:

Benim de eşim cuma akşamı abisi ile memlekete gidecek annesi ve anne annesini bırakacaklar pazartesi sabah dönecek :((( Araba da yer kalır ise ben de gideceğim kalmaz ise yalnız kalacağım :((((

Benim de eşim cuma akşamı abisi ile memlekete gidecek annesi ve anne annesini bırakacaklar pazartesi sabah dönecek :((( Araba da yer kalır ise ben de gideceğim kalmaz ise yalnız kalacağım :((((

inşallah sende gidersin canım :31: ben geçtiğimiz haftasonu yalnızdım :26: insan alışamıyor 2 günlük olmadığında bile .. napacaksam 5 buçuk ay boyunca :26:

inşallah sende gidersin canım :31: ben geçtiğimiz haftasonu yalnızdım :26: insan alışamıyor 2 günlük olmadığında bile .. napacaksam 5 buçuk ay boyunca :26:

Akşamları geç geldiğinde bile yalnız kalmak zor oluyor her an yanımda olsun istiyorum korkmuyorum ama boşluk oluyor ister istemez. Eşim de öyle aslında o da yalnız kalmak istemiyor ne yaparsan birlikte yani..

Akşamları geç geldiğinde bile yalnız kalmak zor oluyor her an yanımda olsun istiyorum korkmuyorum ama boşluk oluyor ister istemez. Eşim de öyle aslında o da yalnız kalmak istemiyor ne yaparsan birlikte yani..

bende korkmuyorum, sadece dokunmak istiyorum ya garip :26:

Kızlar nasılsınız ???
bakıyorum son zamanlarda pek kimse gelmiyor topiğe:26:
herzkesler iyidir umarım

ben iki günlük memlekete gittim, bak beni özle diye de tembihledim. bir geldim, beyefendinin keyfi yerinde, hiç özlemle kavrulmuş bitmiş gibi durmuyor :19: tamam geldiğime sevinebilir ama insanda efkarlı hasretli bir sevinme olur. erkek olduğundan mıdır nedir:44:

Kızlar nasılsınız ???
herzkesler iyidir umarım

hoşgeldin best :31: geliyoruz gidiyoruz, düzenli kalamıyoruz maalesef :44: souvvenir enginerelif eylülbaşak kayıplarda :53: eysaih zaten yok oldu, ben anlamadım ki :44:

Kızlar nasılsınız ???
herzkesler iyidir umarım

Selam best ben hep burdayım :3: seni kilo mu verdinnnnnn hemen takip ediyorum çünkü ben kilo almaya başlıyorum sanırsam :)))))

ben iki günlük memlekete gittim, bak beni özle diye de tembihledim. bir geldim, beyefendinin keyfi yerinde, hiç özlemle kavrulmuş bitmiş gibi durmuyor :19: tamam geldiğime sevinebilir ama insanda efkarlı hasretli bir sevinme olur. erkek olduğundan mıdır nedir:44:

Bizin kısa kısa ayrılıklarımız nişanlı iken de sevgili iken de çok oldu çünkü eşim hemen hemen her ay memlekete giderdi gelince bana nasıl sarılırdı anlatamam benden çok özlerdi bana da kızardı sen özlemiyorsun diye :9: :9:

hadi gözünaydın :31: benim sağlıklı bebek topiğime bak o zaman tamam mı? özellikle diş macununu bırakmanı isterim tüm iyiliğimle...triklosan maddesini bir araştır.

günaydın arkadaşlar :31:
neden yorgunsun canım?

Dün akşam arkadaşlarımız gelecekti 8 buçuk gibi demişlerdi ama son anda daha erken geleceklerini öğrendim bir arkadaşım için alış veriş merkezinde bir mağazaya uğramam gerekti koştur koştur oraya uğradım.. oradan bizim orada çarşamba günleri pazar kuruluyor oraya uğradım sebze meyve aldım pazarda daha taze oluyor. Oradan eve koşturdum hemen kek yaptım eşime yemek ısıttım arada elektrik kesildi (Bu arada ne zaman kek yapmaya kalksam elektrik kesiliyor :9: ama yine de güzel oluyor:16:)
10 buçukta eşim onları metrobüse bıraktı ben de evi toparladım koltuğa uzandım uyuya kalmışım.. Yatağa geçtim uykum kaçtı 3 saat uyumuşumdur her halde... her tarafımda ağrıyor..

Back