- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sinirli insana alışılır mı hiç? her kızdığında kalbin kırılıyorsa alışmamışsın demektir. benim babam da sinirlidir, annemin kalbi 30 yıl olmuş hala kırılıyor. ben de kırılıyorum babam bir şeye kızınca benim eşim inatçı değil de huysuz ve tatlı adam inadı hiç yok, benim vardı, onu da yok ettim onun için. ben de orta karadenizdenim
ilkayın bence şu sıralar aklından hiç çıkmıyor, aklına getirmemeye çalışmamız fuzuli benim eşimin iki haftalık gittiği zamanlar aklıma geliyor ilkayı görünce... hüzün kalbi kaplıyor taa öncelerden... ama dönüş çok güzel oluyor canım.. inşallah yakın yer ve kısa dönem çıkar. bir de eşin izinsiz yaparsa, hemencecik döner
kolay olmasa da toparlamak zorundayız :26: iş hayatımız var mecbur birşeylere adapte olacağız ama evde zaman çok daha zor geçecek biliyorum
Evde gerçekten zor olacak haklısın İlkay.... ama kendine uğraş bulursun ders çalışırsın daha çok...
Eşim ozamanlar sevgilim askere gittiğinde dışarı çıktığımda bile boşlukta gibiydim zor bir durum ama alışıyorsun İnşallah kısa dönem çıkar ve İnşallah yakın bir yere çıkar...:)))
Benim de eşim cuma akşamı abisi ile memlekete gidecek annesi ve anne annesini bırakacaklar pazartesi sabah dönecek (( Araba da yer kalır ise ben de gideceğim kalmaz ise yalnız kalacağım (((
inşallah sende gidersin canım ben geçtiğimiz haftasonu yalnızdım :26: insan alışamıyor 2 günlük olmadığında bile .. napacaksam 5 buçuk ay boyunca :26:
Akşamları geç geldiğinde bile yalnız kalmak zor oluyor her an yanımda olsun istiyorum korkmuyorum ama boşluk oluyor ister istemez. Eşim de öyle aslında o da yalnız kalmak istemiyor ne yaparsan birlikte yani..
Kızlar nasılsınız ???
bakıyorum son zamanlarda pek kimse gelmiyor topiğe:26:
herzkesler iyidir umarım
Akşamları geç geldiğinde bile yalnız kalmak zor oluyor her an yanımda olsun istiyorum korkmuyorum ama boşluk oluyor ister istemez. Eşim de öyle aslında o da yalnız kalmak istemiyor ne yaparsan birlikte yani..
Kızlar nasılsınız ???
herzkesler iyidir umarım
Kızlar nasılsınız ???
herzkesler iyidir umarım
ben iki günlük memlekete gittim, bak beni özle diye de tembihledim. bir geldim, beyefendinin keyfi yerinde, hiç özlemle kavrulmuş bitmiş gibi durmuyor tamam geldiğime sevinebilir ama insanda efkarlı hasretli bir sevinme olur. erkek olduğundan mıdır nedir:44:
dün hamile olduğumu öğrendim
hayırlı olsun,
sağlıklı sıhhatlı bir bebeğin olur inşallah, kaç yıllık evlisin?
Günaydın Kızlar
Ben çok yorgunum ( çok uykum varr...
yıl değil canım eylül 2012 geliniyim
hadi gözünaydın benim sağlıklı bebek topiğime bak o zaman tamam mı? özellikle diş macununu bırakmanı isterim tüm iyiliğimle...triklosan maddesini bir araştır.
günaydın arkadaşlar
neden yorgunsun canım?