• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de eylülde evlendim :) sevindim senin adına canım :))) peki istiyor muydunuz?

biz henüz istemiyoruz da :))
hoşgeldiniz. nazan bekiroğlundan mı alıntı yaptınız, sanırım mor mürekkep diye bir kitabı vardı :44: isteyerek bebiş yaptıklarını biliyorum:31:

Dün akşam arkadaşlarımız gelecekti 8 buçuk gibi demişlerdi ama son anda daha erken geleceklerini öğrendim bir arkadaşım için alış veriş merkezinde bir mağazaya uğramam gerekti koştur koştur oraya uğradım.. oradan bizim orada çarşamba günleri pazar kuruluyor oraya uğradım sebze meyve aldım pazarda daha taze oluyor. Oradan eve koşturdum hemen kek yaptım eşime yemek ısıttım arada elektrik kesildi (Bu arada ne zaman kek yapmaya kalksam elektrik kesiliyor :9: ama yine de güzel oluyor:16:)
10 buçukta eşim onları metrobüse bıraktı ben de evi toparladım koltuğa uzandım uyuya kalmışım.. Yatağa geçtim uykum kaçtı 3 saat uyumuşumdur her halde... her tarafımda ağrıyor..

canım baya koşturmuşsun, yorgun olman çok normal. uykun niye kaçtı? lavanta yağı öneriyorum sana. buhurdanlıkla veya fısfıs kutuya bir karışım hazırlayarak uygulayabilirsin, o karışımı sana söyleyebilirim. lavanta kokusu acaip rahatlatıp uyutuyor insanı. odanızı da her gece yatmadan önce bir 10 dk havalandır olur mu? etkisi olacağını düşünüyorum. gerçi bu her zamanki halin değil ama olsun, bu dediklerimi de illa problem olduğunda yapmak gerekmiyor:31:

bu arada benim kekimi ben de eşim de çok seviyor. ama bir keresinde misafirlere yapmıştım, nerdeyse hiç yemediler. ondan sonra misafire yapasım gelmiyor hiç :50: gerçi düşünüyorum gelenler yaşlıydı kaçınıyor olabilirler, bir genç vardı o da pimpirikli bir kız. benim amcamın kızı gibi sadece annesinin kekini yiyen biridir diye... ama yine de beni tereddütte bıraktılar.

Günaydın kızlar..Sevgililer gününüz dilediğiniz gibi geçsin..Bugün bizim sene devriyemiz aynı zamanda

hoşgeldiniz. nazan bekiroğlundan mı alıntı yaptınız, sanırım mor mürekkep diye bir kitabı vardı :44: isteyerek bebiş yaptıklarını biliyorum:31:

canım baya koşturmuşsun, yorgun olman çok normal. uykun niye kaçtı? lavanta yağı öneriyorum sana. buhurdanlıkla veya fısfıs kutuya bir karışım hazırlayarak uygulayabilirsin, o karışımı sana söyleyebilirim. lavanta kokusu acaip rahatlatıp uyutuyor insanı. odanızı da her gece yatmadan önce bir 10 dk havalandır olur mu? etkisi olacağını düşünüyorum. gerçi bu her zamanki halin değil ama olsun, bu dediklerimi de illa problem olduğunda yapmak gerekmiyor:31:

Uykum neden kaçtı anlamadım hiç konuşasım da yoktu ve ağlamaklı bir halim vardı çok zorlandım misafirlere çaktırmamak için hatta eşim sabah dedi ki gece çok mızmızlandın sordum yok bir şey dedin ağrın mı var iyi misin dedi ama ben hatırlamıyorum tabi bir şey :9:

Dediklerini dikkate alacağım canım...

bu arada benim kekimi ben de eşim de çok seviyor. ama bir keresinde misafirlere yapmıştım, nerdeyse hiç yemediler. ondan sonra misafire yapasım gelmiyor hiç :50: gerçi düşünüyorum gelenler yaşlıydı kaçınıyor olabilirler, bir genç vardı o da pimpirikli bir kız. benim amcamın kızı gibi sadece annesinin kekini yiyen biridir diye... ama yine de beni tereddütte bıraktılar.

Arada öyle oluyor ama ben takmıyorum mesela eşim yemez hiç tadına bile bakmaz çok sevmiyor çünkü ama dün arkadaşlar baya yediler çok mutlu oldum :16: hatta şekerim bitmişti az şekerle yaptım daha da güzel olduğunu söylediler:9:

Günaydın kızlar..Sevgililer gününüz dilediğiniz gibi geçsin..Bugün bizim sene devriyemiz aynı zamanda

benim dilediğim bir sevgililer günüm bile yok:9: sabah eşim bugün ne yapsak ki, dedi. ben de ne yapacağız ki, her zamanki gibi geçiririz işte dedim. kendisi önemsemiyor ama benim için önemsemeye çalışır, zorlamasın kendini. tiyatroya mı gitsek, dedi. ama hiç dışarı çıkasım yok. zaten ev aldı başını gidiyor :17:
senin planların var mı çilek? bu arada hayrlı uğurlu olsun, bir seneyi devirmişsiniz ne güzel :31:

bircan sen neden ağlamaklı oldun? ben de iki gündür ağlamaklıydım ama geçti bugün. arada insanın ağlayası geliyor sebepsiz. bence sebebi var ama çok derinlerde olduğu için keşfetmekte zorlanıyoruz. belki yorgun argın tüm gün çalıştığın için ağlamaklıydın, belki başka şeyler yapmak istiyordun...bilemiyoruz...

benim dilediğim bir sevgililer günüm bile yok:9: sabah eşim bugün ne yapsak ki, dedi. ben de ne yapacağız ki, her zamanki gibi geçiririz işte dedim. kendisi önemsemiyor ama benim için önemsemeye çalışır, zorlamasın kendini. tiyatroya mı gitsek, dedi. ama hiç dışarı çıkasım yok. zaten ev aldı başını gidiyor :17:
senin planların var mı çilek? bu arada hayrlı uğurlu olsun, bir seneyi devirmişsiniz ne güzel :31:

bircan sen neden ağlamaklı oldun? ben de iki gündür ağlamaklıydım ama geçti bugün. arada insanın ağlayası geliyor sebepsiz. bence sebebi var ama çok derinlerde olduğu için keşfetmekte zorlanıyoruz. belki yorgun argın tüm gün çalıştığın için ağlamaklıydın, belki başka şeyler yapmak istiyordun...bilemiyoruz...

Belki de sebebi bir yerlerde saklıdır dediğin gibi canım ama henüz keşfedemedim :9: Neyse düzelirim bugün :9:

Benim bu akşam ki planım dışarıda yemeğe gidecektik ama vazgeçtik... Eve ondan önce gittiğim için normal yemek hazırlayacağım yatağımızın üzerine kırmızı seni seviyorum yazan battaniyem var onu sereceğim ve kalpli çikolatalar aldım onların üzerine notlar yapıştırıp eve girer girmez ilk uğradığı yerlere koyacağım (Fortmantonun aynasına, yatak odasının camına banyonun kapısına kumandanın üzerine ve çok sevdiği kumandalı arabasının üzerine yerleştireceğim :16:

Belki de sebebi bir yerlerde saklıdır dediğin gibi canım ama henüz keşfedemedim :9: Neyse düzelirim bugün :9:

Benim bu akşam ki planım dışarıda yemeğe gidecektik ama vazgeçtik... Eve ondan önce gittiğim için normal yemek hazırlayacağım yatağımızın üzerine kırmızı seni seviyorum yazan battaniyem var onu sereceğim ve kalpli çikolatalar aldım onların üzerine notlar yapıştırıp eve girer girmez ilk uğradığı yerlere koyacağım (Fortmantonun aynasına, yatak odasının camına banyonun kapısına kumandanın üzerine ve çok sevdiği kumandalı arabasının üzerine yerleştireceğim :16:

oh ne güzel, ayda bir kere yapmak lazım böyle şeyler:16:
ben ne yapsam ki kartpostal ve mektubu haftasonu yazacağım, yetişmez:44:

Günaydın canım :3: Teşekkürler umarım senin de çok güzel geçer var mı bir planınız...

Valla ben eşime küsüm hiçbişi yapmak gelmiyo içimden..Diyetteyken koca bi çikolata yemiş ama kocaman bişey 250 gr falan..Ben de fena çemkirdim.küstüm.:19:

oh ne güzel, ayda bir kere yapmak lazım böyle şeyler:16:
ben ne yapsam ki kartpostal ve mektubu haftasonu yazacağım, yetişmez:44:

Evet aslında ayda bir kere yapamasam da arada bir yapabilirim aslında bu akşam için benden bir beklentisi yok çünkü iyi değildim ya eve gidip uyuyacağımı düşünüyor henüz kutlamadım da zaten :9:

Valla ben eşime küsüm hiçbişi yapmak gelmiyo içimden..Diyetteyken koca bi çikolata yemiş ama kocaman bişey 250 gr falan..Ben de fena çemkirdim.küstüm.:19:

:9: :9: Çok üstüne gitme canım ya dayanamıştır... Tabi sen onun sağlığını düşünüyorsun ama bazen böyle kaçamaklar oluyor..

hoş buldum, düğüne yakın üye oldum alelacele isim düşünürken kitaplıkla Mor Mürekkebi gördüm yazarı da sevdiğim için ismim oolsun dedim:) yazarıseviyorsun sanırım

sevgi yok sanırım da asil havasını seviyorum, cümlelerine de bayılıyorum :16: çok ağır, asil, kültürlü ve dolu duruyor, öyle kadınları çok severim :31:

Dur yapma :1:
Bende özellikle sarımsak kokusundan çok rahatsız olurum
Yanımda bile durulsun istemem yani
Eşini anlayabiliyorum

Sende çok seviyorsun demek ki
Ama bari bugün yapma :27:

ama sarımsak kadar sağlıklı bir şey var mı Kader :50: diyorum ki bak birlikte yiyelim, o zaman kokmaz. yok yemiyor. bugün yemem zaten, kızacağını bile bile yapar mıyım hiç :55: yiyeceğim zaman genelde izin alıyorum, tuhaf görünebilir ama. sen de eşine yedirmiyo musun :53:

Dur yapma :1:
Bende özellikle sarımsak kokusundan çok rahatsız olurum
Yanımda bile durulsun istemem yani
Eşini anlayabiliyorum

Sende çok seviyorsun demek ki
Ama bari bugün yapma :27:

heee yinmez mi onlar beaaaa:56:
bayırılım ,bayılıyor..sorun olmuyor:9:

soğan salatası seviyoruz biz..geçende yapmıştım, süper oldu..hee bi de mantı yimiştik:9::9::9:

heee yinmez mi onlar beaaaa:56:
bayırılım ,bayılıyor..sorun olmuyor:9:

soğan salatası seviyoruz biz..geçende yapmıştım, süper oldu..hee bi de mantı yimiştik:9::9::9:

hoşgeldin eylül :31: yaşa sen :38: sevilmez mi sarımsak ya :19: sosğan salatasını nasıl yapıyorsun, ben normal ince kesip limon sıkıyordum. geçen eşim beni sevindirmek için soğan salatası yaptı :9: ince ince kesti, eliyle karıştırdı bir güzel, limonlar pul biberler... ne artistik soğan salatası hazırlıyorsun sen öyle dedim:32:

hoşgeldin eylül :31: yaşa sen :38: sevilmez mi sarımsak ya :19: sosğan salatasını nasıl yapıyorsun, ben normal ince kesip limon sıkıyordum. geçen eşim beni sevindirmek için soğan salatası yaptı :9: ince ince kesti, eliyle karıştırdı bir güzel, limonlar pul biberler... ne artistik soğan salatası hazırlıyorsun sen öyle dedim:32:

hoşbuldumm:31:

insanın sevgilisi adanalı olunca iştee:27: gerçi ben de öncesinde sarımsak ve soğanı çok severim.

ince ince yani piyazlık dediğimiz şekilde kesiyoruz..sonra soğanları o bana sumakla ovacaksın dedi.ovdum.:6:
sonracığıma limon,yağ ve tuz ile sos yapıp üzerine döktüm.maydonoz da doğradım ve tabi nar ekşisi...ımmmm canım
istedi yavvv:56:

şöle oluyor..

$baliksalatasica5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbuldumm:31:

insanın sevgilisi adanalı olunca iştee:27: gerçi ben de öncesinde sarımsak ve soğanı çok severim.

ince ince yani piyazlık dediğimiz şekilde kesiyoruz..sonra soğanları o bana sumakla ovacaksın dedi.ovdum.:6:
sonracığıma limon,yağ ve tuz ile sos yapıp üzerine döktüm.maydonoz da doğradım ve tabi nar ekşisi...ımmmm canım
istedi yavvv:56:

benim de :50: senin daha çeşitliymiş, not alayım hemencecik, yemek kültürüm sıfır ya :19:

benim canım iki gündür de patates kızartması istiyor. patates kızartsam bu soğan salatasından yapsam, onları ekmeğimin arasına koyup afiyetle yesem :17: çok acıktımmm.. ama yapamam di mi :14: yarın yapayım inşallah :25:

akşama kalpli kek yapıp üstünü süslemeye karar verdim bu arada :9:

Back