- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
hoşgeldiniz. nazan bekiroğlundan mı alıntı yaptınız, sanırım mor mürekkep diye bir kitabı vardı :44: isteyerek bebiş yaptıklarını biliyorumben de eylülde evlendim :) sevindim senin adına canım :))) peki istiyor muydunuz?
biz henüz istemiyoruz da :))
Dün akşam arkadaşlarımız gelecekti 8 buçuk gibi demişlerdi ama son anda daha erken geleceklerini öğrendim bir arkadaşım için alış veriş merkezinde bir mağazaya uğramam gerekti koştur koştur oraya uğradım.. oradan bizim orada çarşamba günleri pazar kuruluyor oraya uğradım sebze meyve aldım pazarda daha taze oluyor. Oradan eve koşturdum hemen kek yaptım eşime yemek ısıttım arada elektrik kesildi (Bu arada ne zaman kek yapmaya kalksam elektrik kesiliyor ama yine de güzel oluyor)
10 buçukta eşim onları metrobüse bıraktı ben de evi toparladım koltuğa uzandım uyuya kalmışım.. Yatağa geçtim uykum kaçtı 3 saat uyumuşumdur her halde... her tarafımda ağrıyor..
canım baya koşturmuşsun, yorgun olman çok normal. uykun niye kaçtı? lavanta yağı öneriyorum sana. buhurdanlıkla veya fısfıs kutuya bir karışım hazırlayarak uygulayabilirsin, o karışımı sana söyleyebilirim. lavanta kokusu acaip rahatlatıp uyutuyor insanı. odanızı da her gece yatmadan önce bir 10 dk havalandır olur mu? etkisi olacağını düşünüyorum. gerçi bu her zamanki halin değil ama olsun, bu dediklerimi de illa problem olduğunda yapmak gerekmiyor