- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
hoşgeldiniz. nazan bekiroğlundan mı alıntı yaptınız, sanırım mor mürekkep diye bir kitabı vardı :44: isteyerek bebiş yaptıklarını biliyorumben de eylülde evlendim :) sevindim senin adına canım :))) peki istiyor muydunuz?
biz henüz istemiyoruz da :))
Dün akşam arkadaşlarımız gelecekti 8 buçuk gibi demişlerdi ama son anda daha erken geleceklerini öğrendim bir arkadaşım için alış veriş merkezinde bir mağazaya uğramam gerekti koştur koştur oraya uğradım.. oradan bizim orada çarşamba günleri pazar kuruluyor oraya uğradım sebze meyve aldım pazarda daha taze oluyor. Oradan eve koşturdum hemen kek yaptım eşime yemek ısıttım arada elektrik kesildi (Bu arada ne zaman kek yapmaya kalksam elektrik kesiliyorama yine de güzel oluyor )
10 buçukta eşim onları metrobüse bıraktı ben de evi toparladım koltuğa uzandım uyuya kalmışım.. Yatağa geçtim uykum kaçtı 3 saat uyumuşumdur her halde... her tarafımda ağrıyor..
hoşgeldiniz. nazan bekiroğlundan mı alıntı yaptınız, sanırım mor mürekkep diye bir kitabı vardı :44: isteyerek bebiş yaptıklarını biliyorum
canım baya koşturmuşsun, yorgun olman çok normal. uykun niye kaçtı? lavanta yağı öneriyorum sana. buhurdanlıkla veya fısfıs kutuya bir karışım hazırlayarak uygulayabilirsin, o karışımı sana söyleyebilirim. lavanta kokusu acaip rahatlatıp uyutuyor insanı. odanızı da her gece yatmadan önce bir 10 dk havalandır olur mu? etkisi olacağını düşünüyorum. gerçi bu her zamanki halin değil ama olsun, bu dediklerimi de illa problem olduğunda yapmak gerekmiyor
bu arada benim kekimi ben de eşim de çok seviyor. ama bir keresinde misafirlere yapmıştım, nerdeyse hiç yemediler. ondan sonra misafire yapasım gelmiyor hiçgerçi düşünüyorum gelenler yaşlıydı kaçınıyor olabilirler, bir genç vardı o da pimpirikli bir kız. benim amcamın kızı gibi sadece annesinin kekini yiyen biridir diye... ama yine de beni tereddütte bıraktılar.
Günaydın kızlar..Sevgililer gününüz dilediğiniz gibi geçsin..Bugün bizim sene devriyemiz aynı zamanda
Günaydın kızlar..Sevgililer gününüz dilediğiniz gibi geçsin..Bugün bizim sene devriyemiz aynı zamanda
benim dilediğim bir sevgililer günüm bile yoksabah eşim bugün ne yapsak ki, dedi. ben de ne yapacağız ki, her zamanki gibi geçiririz işte dedim. kendisi önemsemiyor ama benim için önemsemeye çalışır, zorlamasın kendini. tiyatroya mı gitsek, dedi. ama hiç dışarı çıkasım yok. zaten ev aldı başını gidiyor
senin planların var mı çilek? bu arada hayrlı uğurlu olsun, bir seneyi devirmişsiniz ne güzel
bircan sen neden ağlamaklı oldun? ben de iki gündür ağlamaklıydım ama geçti bugün. arada insanın ağlayası geliyor sebepsiz. bence sebebi var ama çok derinlerde olduğu için keşfetmekte zorlanıyoruz. belki yorgun argın tüm gün çalıştığın için ağlamaklıydın, belki başka şeyler yapmak istiyordun...bilemiyoruz...
Belki de sebebi bir yerlerde saklıdır dediğin gibi canım ama henüz keşfedemedimNeyse düzelirim bugün
Benim bu akşam ki planım dışarıda yemeğe gidecektik ama vazgeçtik... Eve ondan önce gittiğim için normal yemek hazırlayacağım yatağımızın üzerine kırmızı seni seviyorum yazan battaniyem var onu sereceğim ve kalpli çikolatalar aldım onların üzerine notlar yapıştırıp eve girer girmez ilk uğradığı yerlere koyacağım (Fortmantonun aynasına, yatak odasının camına banyonun kapısına kumandanın üzerine ve çok sevdiği kumandalı arabasının üzerine yerleştireceğim
Günaydın canımTeşekkürler umarım senin de çok güzel geçer var mı bir planınız...
benim dilediğim bir sevgililer günüm bile yoksabah eşim bugün ne yapsak ki, dedi. ben de ne yapacağız ki, her zamanki gibi geçiririz işte dedim. kendisi önemsemiyor ama benim için önemsemeye çalışır, zorlamasın kendini. tiyatroya mı gitsek, dedi. ama hiç dışarı çıkasım yok. zaten ev aldı başını gidiyor
senin planların var mı çilek? bu arada hayrlı uğurlu olsun, bir seneyi devirmişsiniz ne güzel
bircan sen neden ağlamaklı oldun? ben de iki gündür ağlamaklıydım ama geçti bugün. arada insanın ağlayası geliyor sebepsiz. bence sebebi var ama çok derinlerde olduğu için keşfetmekte zorlanıyoruz. belki yorgun argın tüm gün çalıştığın için ağlamaklıydın, belki başka şeyler yapmak istiyordun...bilemiyoruz...
oh ne güzel, ayda bir kere yapmak lazım böyle şeyler
ben ne yapsam ki kartpostal ve mektubu haftasonu yazacağım, yetişmez:44:
Valla ben eşime küsüm hiçbişi yapmak gelmiyo içimden..Diyetteyken koca bi çikolata yemiş ama kocaman bişey 250 gr falan..Ben de fena çemkirdim.küstüm.
hoşgeldiniz. nazan bekiroğlundan mı alıntı yaptınız, sanırım mor mürekkep diye bir kitabı vardı :44: isteyerek bebiş yaptıklarını biliyorum
hoş buldum, düğüne yakın üye oldum alelacele isim düşünürken kitaplıkla Mor Mürekkebi gördüm yazarı da sevdiğim için ismim oolsun dedim:) yazarıseviyorsun sanırım
canım sarımsaklı yoğurt istedi :26: eşim de hiç sevmiyor sarımsak soğan yememi
Dur yapma
Bende özellikle sarımsak kokusundan çok rahatsız olurum
Yanımda bile durulsun istemem yani
Eşini anlayabiliyorum
Sende çok seviyorsun demek ki
Ama bari bugün yapma
Dur yapma
Bende özellikle sarımsak kokusundan çok rahatsız olurum
Yanımda bile durulsun istemem yani
Eşini anlayabiliyorum
Sende çok seviyorsun demek ki
Ama bari bugün yapma
heee yinmez mi onlar beaaaa
bayırılım ,bayılıyor..sorun olmuyor
soğan salatası seviyoruz biz..geçende yapmıştım, süper oldu..hee bi de mantı yimiştik
hoşgeldin eylülyaşa sen sevilmez mi sarımsak ya sosğan salatasını nasıl yapıyorsun, ben normal ince kesip limon sıkıyordum. geçen eşim beni sevindirmek için soğan salatası yaptı ince ince kesti, eliyle karıştırdı bir güzel, limonlar pul biberler... ne artistik soğan salatası hazırlıyorsun sen öyle dedim
hoşbuldumm
insanın sevgilisi adanalı olunca işteegerçi ben de öncesinde sarımsak ve soğanı çok severim.
ince ince yani piyazlık dediğimiz şekilde kesiyoruz..sonra soğanları o bana sumakla ovacaksın dedi.ovdum.
sonracığıma limon,yağ ve tuz ile sos yapıp üzerine döktüm.maydonoz da doğradım ve tabi nar ekşisi...ımmmm canım
istedi yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?