- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
yok canım tartışmadık biz ben sadece trip moddayım, kırıldığımı ifade ettim, o da özürdiledi. ama benim kırgınlığımın üstüne dün yine söylediği bir lafa kırıldım. bir soğuk bir sıcak davranıyorum, çocuğun nevri dönecek gıcık şey sabah çıkışta öperken "sana gıcık oluyorum ama seni seviyorum" dedim, yüzü bir düştü neyse ki sonra özürdiledim, o pek takmadığı için normale döndü ukala gıcık yaramaz bebek
Anladım canım ben de eşime biraz gıcık oldum sabah ama işe gelinde aradı düzelttik bazen delirtiyor beni bi şey söyledim hemen parladı bazen çok agresif oluyor ama seviyorum işte Bazen ben de trip atıyorum yine ne oldu deyip sarılıyor tabi hemen yelkenler suya iniyor
yazıya dökünce ilerde okumak çok eğlenceli oluyor canım bir de o ilk heyecanları tekrar tadarız herhalde okuyunca
Evet ya bunu yazıya dökmeliyim ilk evlendiğimiz zaman eşim askere giderken yazdığım mektupları çıkardık okuduk çok değişik bir duygu ileride çocuklarımız bile okur hep böyle bir hayalim vardı zaten...Hatta bebek düşünmeye başladığımız andan itibaren günlük tutmayı düşünüyorum Bebeğimiz onu ne kadar heyecanla beklediğimizi bilsin