2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Anladım canım ben de eşime biraz gıcık oldum sabah ama işe gelinde aradı düzelttik bazen delirtiyor beni bi şey söyledim hemen parladı bazen çok agresif oluyor ama seviyorum işte Bazen ben de trip atıyorum yine ne oldu deyip sarılıyor tabi hemen yelkenler suya iniyor

yazıya dökünce ilerde okumak çok eğlenceli oluyor canım bir de o ilk heyecanları tekrar tadarız herhalde okuyunca

Evet ya bunu yazıya dökmeliyim ilk evlendiğimiz zaman eşim askere giderken yazdığım mektupları çıkardık okuduk çok değişik bir duygu ileride çocuklarımız bile okur hep böyle bir hayalim vardı zaten...Hatta bebek düşünmeye başladığımız andan itibaren günlük tutmayı düşünüyorum Bebeğimiz onu ne kadar heyecanla beklediğimizi bilsin

Günaydın hanımlarrrr..Bugün uykumu alamasam da çok kötü başlamadı gün..nasılsınızzz

ay aniden parlanmasını ben de sevmem benimki de bir anda çok ufak bir şeye ses tonunu yükseltiyor, ama cümle bitmeye yakın düşürüyor, tepkim yeni mi aklına geliyor nedir :44: ben de bunda kızacak ne var deyip, susuyorum. o da başlıyor ikna çalışmalarına kalbim kırılmıyor o durumlarda, ufak şeyler çünkü. ama yine de trip atıyorum

merhaba kızlar
trip mi atıyorsunuz kocişlere bakiiim
evet ilkay, iki gündür trip canavarı oldum bircan da benim kafiledenmiş, yeni haberim oldu
hoşgeldin bu arada canım
çilek sen de hoşgeldin

biz de 2 sene düşünmüyoruz da bakalım, son sözü biz söyleyemiyoruz. ama lütfen Allah'ım uygunsuz bir zamanda olmasın :18: ki genelde bebekler aniden, habersiz geliyorlar gibi geliyor bana; hep öylelerini duyduğumdan. ablamınki istemli oldu ama

benimki çok parlamaz da "bitanem daa ha bunu niye buraya koyuyorsun" gibisinden babasını taklit eden çıkışları olur karadenizli işte sinirli adam istemiyordum, hamd olsun sinirliyle evlenmedim senin eşinin de parlama derecesini bilmiyorum da inşallah çok yüksek değildir canım, insanı bezdiriyor bu sinir olmazsa da birkaç öfkeyle ilgili kitap okursa geçer.

kızlar ya benim tam buğday unu krizim hala devam ediyor, hala bulamadım

trip atmayın kocişlerinize yaaa .. ben iki ay sonra gidecek diye dibinden ayrılmaz oldum

trip atmayın kocişlerinize yaaa .. ben iki ay sonra gidecek diye dibinden ayrılmaz oldum

ben de eş durumundan nasıl ve ne kadar uzak kalacağım diye düşünüyorum şimdiden:44: bazen çok da hüzünleniyorum ya çok uzarsa diye, o orda işe başlayacak ben burda cebelleşeceğim bir sürü şeyle yani neden tamamen mutlu olamıyoruz ki ya, illa ayrılıklar geiyor
yine de arada trip atası geliyor işte insanın, ne kadar kıymet bileceğiz diye çalışsak da

Ben yaklaşık 5-6 yıldır birlikte olduğum için sinirine alıştım aslında o da dikkat ediyor evlendiğimizden beri daha dikkatli.. Bu arada bende karadenizliyim İnatçı olurlar genelde

Canım aklıma geldi az önce Nisandı değil mi diye soracaktım da aklına getirmek istemedim.

canım sinirli insana alışılır mı hiç? her kızdığında kalbin kırılıyorsa alışmamışsın demektir. benim babam da sinirlidir, annemin kalbi 30 yıl olmuş hala kırılıyor. ben de kırılıyorum babam bir şeye kızınca benim eşim inatçı değil de huysuz ve tatlı adam inadı hiç yok, benim vardı, onu da yok ettim onun için. ben de orta karadenizdenim

ilkayın bence şu sıralar aklından hiç çıkmıyor, aklına getirmemeye çalışmamız fuzuli benim eşimin iki haftalık gittiği zamanlar aklıma geliyor ilkayı görünce... hüzün kalbi kaplıyor taa öncelerden... ama dönüş çok güzel oluyor canım.. inşallah yakın yer ve kısa dönem çıkar. bir de eşin izinsiz yaparsa, hemencecik döner

inşallah yakınlarda olur canım yada sende hemen yanına tayin istersin
gideceği zaman belli olduğu için benim hiiç trip atasım gelmiyor

Canım aklıma geldi az önce Nisandı değil mi diye soracaktım da aklına getirmek istemedim.

bircan zaten hep aklımda canım, kendini kasma aklına getirmeyeyim diye bu konuyu konuşmama gibi bir direncim yok zaten, rahatlıkla konuşabiliyorum, sonrada rahatlıkla ağlayabiliyorum

inşallah yakınlarda olur canım yada sende hemen yanına tayin istersin
gideceği zaman belli olduğu için benim hiiç trip atasım gelmiyor

devlette tayinler o kadar yavaş işliyor ki torpil bulamazsan en az bir sene bekliyorsun... neyse senin eşin gittikten birkaç ay sonra da benimki gider, birlikte hüzünleniriz, sırası gelince ağlarız, umarım toparlayabiliriz, ben kendimden bu konuda umutsuz da olsam...

bak ya duygusala bağladım şimdi, gözlerim doldu ben tam buğday unu araştırmaya devam edeyim de havam dağılsın

kolay olmasa da toparlamak zorundayız :26: iş hayatımız var mecbur birşeylere adapte olacağız ama evde zaman çok daha zor geçecek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…