- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
yok canım tartışmadık bizben sadece trip moddayım, kırıldığımı ifade ettim, o da özürdiledi. ama benim kırgınlığımın üstüne dün yine söylediği bir lafa kırıldım. bir soğuk bir sıcak davranıyorum, çocuğun nevri dönecek gıcık şey sabah çıkışta öperken "sana gıcık oluyorum ama seni seviyorum" dedim, yüzü bir düştü neyse ki sonra özürdiledim, o pek takmadığı için normale döndü ukala gıcık yaramaz bebek
yazıya dökünce ilerde okumak çok eğlenceli oluyor canımbir de o ilk heyecanları tekrar tadarız herhalde okuyunca
merhaba kızlar
trip mi atıyorsunuz kocişlere bakiiim
Günaydın hanımlarrrr..Bugün uykumu alamasam da çok kötü başlamadı gün..nasılsınızzz
Günaydın hanımlarrrr..Bugün uykumu alamasam da çok kötü başlamadı gün..nasılsınızzz
ne güzel, uykusuzluğa rağmen güzel başlaması tatlım
Anladım canım ben de eşime biraz gıcık oldum sabah ama işe gelinde aradı düzelttik bazen delirtiyor beni bi şey söyledim hemen parladı bazen çok agresif oluyor ama seviyorum işteBazen ben de trip atıyorum yine ne oldu deyip sarılıyor tabi hemen yelkenler suya iniyor
Evet ya bunu yazıya dökmeliyim ilk evlendiğimiz zaman eşim askere giderken yazdığım mektupları çıkardık okuduk çok değişik bir duyguileride çocuklarımız bile okur hep böyle bir hayalim vardı zaten...Hatta bebek düşünmeye başladığımız andan itibaren günlük tutmayı düşünüyorum Bebeğimiz onu ne kadar heyecanla beklediğimizi bilsin
evet ilkay, iki gündür trip canavarı oldummerhaba kızlar
trip mi atıyorsunuz kocişlere bakiiim
ay aniden parlanmasını ben de sevmembenimki de bir anda çok ufak bir şeye ses tonunu yükseltiyor, ama cümle bitmeye yakın düşürüyor, tepkim yeni mi aklına geliyor nedir :44: ben de bunda kızacak ne var deyip, susuyorum. o da başlıyor ikna çalışmalarına kalbim kırılmıyor o durumlarda, ufak şeyler çünkü. ama yine de trip atıyorum
Benimkinin de parlama huyu çok var sonra da dönüp özür diliyor ben konuya göre trip atmayı uzun tutuyorum dikkat etsin diye ama bir alf vardır ya "can çıkar huy çıkmaz" diye pek bir şey değişmiyor....
bircan, bebek günlükleri var bu arada, iyi fikir
Evet canım bebek günlükleri var öyle bir düşüncem olduğunda alıcam şimdi 2 sene düşünmüyoruz..
Hiç kar tatili yapmadım bugünlerde canım çok istiyo ama bu durumda imkansız gibi görünüyor..
trip atmayın kocişlerinize yaaa .. ben iki ay sonra gidecek diye dibinden ayrılmaz oldum
biz de 2 sene düşünmüyoruz da bakalım, son sözü biz söyleyemiyoruz. ama lütfen Allah'ım uygunsuz bir zamanda olmasın :18: ki genelde bebekler aniden, habersiz geliyorlar gibi geliyor bana; hep öylelerini duyduğumdan. ablamınki istemli oldu ama
benimki çok parlamaz da "bitanem daa ha bunu niye buraya koyuyorsun" gibisinden babasını taklit eden çıkışları olurkaradenizli işte sinirli adam istemiyordum, hamd olsun sinirliyle evlenmedim senin eşinin de parlama derecesini bilmiyorum da inşallah çok yüksek değildir canım, insanı bezdiriyor bu sinir olmazsa da birkaç öfkeyle ilgili kitap okursa geçer.
kızlar ya benim tam buğday unu krizim hala devam ediyor, hala bulamadım
trip atmayın kocişlerinize yaaa .. ben iki ay sonra gidecek diye dibinden ayrılmaz oldum
ben de eş durumundan nasıl ve ne kadar uzak kalacağım diye düşünüyorum şimdiden:44: bazen çok da hüzünleniyorum ya çok uzarsa diye, o orda işe başlayacak ben burda cebelleşeceğim bir sürü şeyleyani neden tamamen mutlu olamıyoruz ki ya, illa ayrılıklar geiyor
yine de arada trip atası geliyor işte insanın, ne kadar kıymet bileceğiz diye çalışsak da
Canım aklıma geldi az önce Nisandı değil mi diye soracaktım da aklına getirmek istemedim.
inşallah yakınlarda olur canım yada sende hemen yanına tayin istersin
gideceği zaman belli olduğu için benim hiiç trip atasım gelmiyor
devlette tayinler o kadar yavaş işliyor kitorpil bulamazsan en az bir sene bekliyorsun... neyse senin eşin gittikten birkaç ay sonra da benimki gider, birlikte hüzünleniriz, sırası gelince ağlarız, umarım toparlayabiliriz, ben kendimden bu konuda umutsuz da olsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?