Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin rutin şehir dışına mı çıkıyor canım? inşallah biter tempon, şöyle bol bol dinlenir, kafanıza göre başbaşa vakit geçirirsiniz. ben de ilerde ne halt yicem onu düşünüyorum, rahata çok alıştım, akrabaların olduğu yere gidince tempoya nasıl ayak uyduracağım bilemiyorum :44: korkuyorum da
günaydın kızlar
Günaydın Kızlar
amin kader teşekkür ederimGünaydın kızlar
Tuğçe sevindim, darısı tüm hastaların başına
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
Günaydın Kızlar...
Krizzz nasılsın dün iyi değildin?
Akşam misafirim vardı 1 saatte 3 çeşit yemek yaptım yanına salata da yaptım
günaydın bircancım. düne göre iyiyim ama hala eşime trip modundayım dün ağlamaklı moddaydım
sen nasılsın?
ne güzel alışıyorsun misafir ağırlamaya
sevgililer günü için eşime ellerimle kartpostal hazırlayıp 3 ayın kritiğini yapmaya karar verdim. sevgi mesajları, üç ayda olup bitenler son zamanlarda kalbimin kırıldığı konular... ilerde neler yaşamışız diye bakmak için. çok güzel oluyor. geçenlerde eşim benim taa üç yıl önce yazdığım mektupları okumuş kutudan çıkarıp, sevgi böceği modda yanıma gelmişti, gerçi o moddan hiç çıkmıyor da ilerde de bu yazdıklarımı okuruz inşallah şimdi sorun yaptığımız şeylere ilerde güleriz eminim. kopya olarak da turuncu oda bloğundan çekmeyi düşünüyorum, çok güzel kartpostallar hazırlıyor sevgililer günü için zaten bizim ev de kırtasiye dükkanı gibi