2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Yok canım rutin değil öyle denk geldi sadece iş için de değil zaten birinde düğün vardı gitmesi gerekti. Şimdi de annesi ile anneannesini bırakacaklar memlekete ...
Çok zor oluyor akrabalar ile yakın olmak bizim de yakındı ama herkes çalıştığı için sürekli gidip gelme olmazdı ama eşimin ailesi öyle değil her hafta mutlaka bir yerlere gidilir birileri gelir.. Ama ben geri duruyorum alışmayacağım bana göre değil bu tempo..

günaydın kızlar

Günaydınnnnnn

eylül nerelerde kızlar?
elif de gelmiş sonunda :44:
bugün çok susuyorum ve canım sıkkın birazcık

Günaydın Kızlar...

Krizzz nasılsın dün iyi değildin?

Akşam misafirim vardı 1 saatte 3 çeşit yemek yaptım yanına salata da yaptım

Günaydın Kızlar...

Günaydın Kızlar...

günaydın bircancım. düne göre iyiyim ama hala eşime trip modundayım dün ağlamaklı moddaydım
sen nasılsın?
ne güzel alışıyorsun misafir ağırlamaya

sevgililer günü için eşime ellerimle kartpostal hazırlayıp 3 ayın kritiğini yapmaya karar verdim. sevgi mesajları, üç ayda olup bitenler son zamanlarda kalbimin kırıldığı konular... ilerde neler yaşamışız diye bakmak için. çok güzel oluyor. geçenlerde eşim benim taa üç yıl önce yazdığım mektupları okumuş kutudan çıkarıp, sevgi böceği modda yanıma gelmişti, gerçi o moddan hiç çıkmıyor da ilerde de bu yazdıklarımı okuruz inşallah şimdi sorun yaptığımız şeylere ilerde güleriz eminim. kopya olarak da turuncu oda bloğundan çekmeyi düşünüyorum, çok güzel kartpostallar hazırlıyor sevgililer günü için zaten bizim ev de kırtasiye dükkanı gibi

günaydın bircancım. düne göre iyiyim ama hala eşime trip modundayım dün ağlamaklı moddaydım
sen nasılsın?
ne güzel alışıyorsun misafir ağırlamaya

Ben de iyiyim canım alışmaya çalışıyorum işte misafir ağırlamaya hem arada hafta içi almaya çalışıyorum hızlı alışabilmek için,
eşinle tartıştın ondan kötüydün sanırım canım ama takılmamaya çalış çünkü siz birbirinizin kıymetini çok iyi biliyorsunuz..

Çok iyiymiş ben de dün gece eşimle konuştum biraz ne düşünüyorsun iki ayda nele değişti diye aslında yazıya döksek daha güzel olur sanki...

yok canım tartışmadık biz ben sadece trip moddayım, kırıldığımı ifade ettim, o da özürdiledi. ama benim kırgınlığımın üstüne dün yine söylediği bir lafa kırıldım. bir soğuk bir sıcak davranıyorum, çocuğun nevri dönecek gıcık şey sabah çıkışta öperken "sana gıcık oluyorum ama seni seviyorum" dedim, yüzü bir düştü neyse ki sonra özürdiledim, o pek takmadığı için normale döndü ukala gıcık yaramaz bebek

yazıya dökünce ilerde okumak çok eğlenceli oluyor canım bir de o ilk heyecanları tekrar tadarız herhalde okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…