• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

okayi yamaşita kombamba:24::24::24::24:

ne zor bir gün oldu beaaa...:27: üstümden tır geçti,sürekli telefon görüşmeleri vs..oysa kalacaktım ama hiç takatim yok:26:
pehhhhh kime diyorum kimeeeee:19: alooooo ses verinn yavvvv:3:

:3: :3: Hoşgeldinnn.... ben de senin aksine hiçççç çalışmadım :9: :9: Eve gitmek istiyorum yaaa

neden hemşoo:26: bak yarın çalışacaklar da var full tımee:27: ama gördüğün gibiyim:64::66::129:

Bugün sıkıldım burdan pek kasvetli kimseden ses çıkmıyor...

Yaklaşık 6 yıldır hafta sonu çalışmalarım olmuyor bir gün iş değiştirirsem çalışmak zorunda kalırsam vay halime :27:

Sen enerji dolusun hepte böyle kal :9:

Bugün sıkıldım burdan pek kasvetli kimseden ses çıkmıyor...

Yaklaşık 6 yıldır hafta sonu çalışmalarım olmuyor bir gün iş değiştirirsem çalışmak zorunda kalırsam vay halime :27:

Sen enerji dolusun hepte böyle kal :9:

ne güzel, bende haftasonu çalışmak istemiyorum artık :14: :14:

valla hemşocuğum ya bu deveyi güderim ya da çeker giderim hesabı:10:
işler onu gösteriyor..bakam biraz oynattım:27: yapması gerekeni zamanında yapmayan ve tam da son anda yapmadığını tesbit ettiğim için beni çileden
çıkaran biri oldu..üstelik her zamanki gibi tüm toplar bana atıldı:37: patronumu sevmesem çekilir gibi olmuyor ama zor zamanlar.yoğun zamanlar:6:

ne güzel, bende haftasonu çalışmak istemiyorum artık :14: :14:

Canım ya bugün topiklere bakarken aklıma geldin de temizlik eve yetişememe ile ilgili ben yakınıyorum normalde içten içe sonra haksızlık yaptığımı düşündüm senin evin benden de büyük ve bir kere bile şikayet etmedin allah sana gönlüne göre bir iş versin...

Canım ya bugün topiklere bakarken aklıma geldin de temizlik eve yetişememe ile ilgili ben yakınıyorum normalde içten içe sonra haksızlık yaptığımı düşündüm senin evin benden de büyük ve bir kere bile şikayet etmedin allah sana gönlüne göre bir iş versin...

oyy aklına mı geldim, mutlu oldum :31: bir yakınsam topikten kaçarsınız ama susayım ben :26:

ister istemez bulunduğumuz kaba göre şekil alıyoruz..ben yapmazsam,sen yapmazsan nasıl çıkar işin içinden:27:

kendimi seneye bu zamanlar hayal ediyorumm:17: evde isyan bayrakları çeken bir kocam olcakk:24: hoş şimdiden öf pöf deyip
duruyor..alış diyorum, hazırlayacan edecen..:9: trafik şu bu derken eve gitmem olur 19,30-20,00 ..

Allah sağlık versin diyorum.

valla hemşocuğum ya bu deveyi güderim ya da çeker giderim hesabı:10:
işler onu gösteriyor..bakam biraz oynattım:27: yapması gerekeni zamanında yapmayan ve tam da son anda yapmadığını tesbit ettiğim için beni çileden
çıkaran biri oldu..üstelik her zamanki gibi tüm toplar bana atıldı:37: patronumu sevmesem çekilir gibi olmuyor ama zor zamanlar.yoğun zamanlar:6:

ben patronumu da sevmiyorum, 6 gün akşama kadar ,boş yada yoğun hiç farketmez, buraya gelmeyi de sevmiyorum ama başka iş yok :14:

ister istemez bulunduğumuz kaba göre şekil alıyoruz..ben yapmazsam,sen yapmazsan nasıl çıkar işin içinden:27:

kendimi seneye bu zamanlar hayal ediyorumm:17: evde isyan bayrakları çeken bir kocam olcakk:24: hoş şimdiden öf pöf deyip
duruyor..alış diyorum, hazırlayacan edecen..:9: trafik şu bu derken eve gitmem olur 19,30-20,00 ..

Allah yardımcın olsun canım.. eğer görüşmem yoksa 6 da çıkıyorum 6.10da evdeyim trafik derdim yok ama işte her zaman 6 da çıkamıyorum:26:

oyy aklına mı geldim, mutlu oldum :31: bir yakınsam topikten kaçarsınız ama susayım ben :26:

Tabiki zor oluyor... İstediğin gibi yakınabilirsin dök içini kaçmayız biz merak etme:9: :9:

Amin canım haklısın valla benim bu akşam hiç bir şey yapasım yok sadece kuaföre gidicem eşimide arayıp yumurta pişiririm aşka bişey hazırlayamam yorgun hissediyorum dedim :9: :9: Kabul etti...
Bana yardım etmediği sürecede arada ihmal edeceğim ne yapayım :9:

Allah yardımcın olsun canım.. eğer görüşmem yoksa 6 da çıkıyorum 6.10da evdeyim trafik derdim yok ama işte her zaman 6 da çıkamıyorum:26:

6 da çıkamadığım evde 00,00 da oluyorum ben:27: çok şükür ben de işte kafama göre hareket edebiliyorum.
her şey bir arada olamıyor yaa:26: ben de memnun değilim ama yapacak bir şey yok.hasta oldum , ayakta geçirmek zorundayım.
çünkü işleri koordine etmek gerek. oyy oyy yoruldum, yorgunum ben de feciiii:4:

Amin canım haklısın valla benim bu akşam hiç bir şey yapasım yok sadece kuaföre gidicem eşimide arayıp yumurta pişiririm aşka bişey hazırlayamam yorgun hissediyorum dedim :9: :9: Kabul etti...
Bana yardım etmediği sürecede arada ihmal edeceğim ne yapayım :9:

aynen öyle..ya yardım ederler ya da dımdızlak oturular..:9:
ben şimdiden sölüyorum ama bakıyorum yardım ediyor usulca..çok tembeldir benim ki çoookkkk:9:
ayyyy yavrumm, nasıl özledimm:17:

ben yavaştan kayayyım kapıya doğruu:10: sana iyi tatileler..bize kolaylar gelsin şimdiden der ve kaçarım bennnn:16:

aynen öyle..ya yardım ederler ya da dımdızlak oturular..:9:
ben şimdiden sölüyorum ama bakıyorum yardım ediyor usulca..çok tembeldir benim ki çoookkkk:9:
ayyyy yavrumm, nasıl özledimm:17:

ben yavaştan kayayyım kapıya doğruu:10: sana iyi tatileler..bize kolaylar gelsin şimdiden der ve kaçarım bennnn:16:

İyi akşamlar canım kolay gelsin şimdiden...

Alıştır şimdiden en iyisini yaparsın..

Back