merhaba canım hoşgeldin
zor zamanlar atlatmışsınız, hemen bebiş düşünmek yerine bu ikili zamanlarınızın tadını çıkartsanıza canım eşin işe girmiş, biraz gezin tozun bence .. muhtemelen işsiz olduğu dönemlerde eve tıkılıp kalmışsınızdır ve ayrıca işsizlik sebebiyle huzursuzluğunuz da varmıştır .. şimdi herşey düzene girmeye başlamış biraz daha devam etsin benceama tabisi sizin hayatınız, sizin kararınız
SelamHoşgeldin..
Senin düşüncen ama bebek için erken gibi sanki zaten yeterince sıkıntı çekmişsiniz en azından bu günleri değerlendire bilirsiniz evlilik çok farklı bir şey birbirinizi tanıyabilirsiniz. aynı evin içine girince bilmediğiniz yönler ortaya çıkabiliyor ister istemez. Bebek için biraz birikim yapabilirsiniz..
Tabi ki sizin kararınız hayırlısı ne ise öyle olsun
Canım Allah yardımcınız OLsun bol bol dua et.inşallah bebeğinizde fazla bekletmez
hoşgeldin bircan :) haftasonları senin için dinlenme işlevini yitirdi sanırım:44: umarım yorularak dinlenenler grubundansındır, bazıları öyledirben iyiyim şükürler olsun, sen nasılsın?
Günaydın ahali
Hafta sonu çok güzel dinlendiğimden keyfim gıcır
Normalde her Pazartesi pert gelirdim
İyiyim, işlerimi sıfırlamama rağmen bugün inanılmaz yoğun başladım nedense
Haftasonu şarj ettiğim pilimi haftanın ilk günü bitirmezler umarım
Herkese iyi haftalar
ben haftasonu temizlik yapmadım
umarım enerji dolu bir hafta geçiririz
Cidden hain domdomlar ilk günden seni bunaltmasalar barii..İyi İşler olsun canımGünaydın ahali
Hafta sonu çok güzel dinlendiğimden keyfim gıcır
Normalde her Pazartesi pert gelirdim
İyiyim, işlerimi sıfırlamama rağmen bugün inanılmaz yoğun başladım nedense
Haftasonu şarj ettiğim pilimi haftanın ilk günü bitirmezler umarım
Herkese iyi haftalar
Güle güle kullan yeni saçlarını biz de cumartesiyi eşimin annesinde pazarı da kendi annemde geçirdik..yemek derdim olmadı.. Evi de temizlemedim bu hafta içime sinmese de..Hoşbuldum canım :) Ben de iyiyim çok şükürYorularak dinlenmeye alışıyorum artık son bir kaç aydır her hafta sonu mutlaka işim çıktı... Düğünden önce zaten koşturmaca düğünden sonra da aynı koşuşturma ziyaretler düğünler derken her haftaya bir şey çıkıyor ama artık itiraz ediyorum bazı günler kendimize kalsın istiyorum örneğin cuma akşam eşimi ısrarla abisi aradı gelin de gelin diye eşim gitmek istedi ama kesinlikle istemedim gitmedik tüm evimi temizledim..saçlarımıda çikolata kahve yaptım :) Kuaför çok pahalıydı gitmedim..
ben haftasonu temizlik yapmadım
umarım enerji dolu bir hafta geçiririz
bircancım genelde ilk bir kaç ay bu yoğunluk oluyorbiz ilk bir ay sadece yatmaya gelirdik eve haftaiçi de öyle olurdu.. inşallah dinlenirsin..
benim eşim cuma akşamı osmaniyeye gitti .. ben o gün evde yalnız kaldım zaten sabah 9 da iş yerindeydim akşam 8e doğru çıktım
babam beni aldı annemlere gittim cumartesi akşamı orada kaldım .. dünde annemle kurabiyeler börekler yaptık akşama misafirleri gelecekti .. akşam 9 gibide kocişim geldi beni aldı evimize gittik, kavuştuk
Arada baba evinde o duyguyu tekrar yaşamak sanki hala o evdeymişsin gibi oluyo..ben de geçen hafta böyle bi durum yaşadım..Huzur dolu oluyo insan..E tabi eş özlemi de olmuyo değil bunun yanında
Kriz sen neler yaptın ??
bircancım genelde ilk bir kaç ay bu yoğunluk oluyorbiz ilk bir ay sadece yatmaya gelirdik eve haftaiçi de öyle olurdu.. inşallah dinlenirsin..
benim eşim cuma akşamı osmaniyeye gitti .. ben o gün evde yalnız kaldım zaten sabah 9 da iş yerindeydim akşam 8e doğru çıktım
babam beni aldı annemlere gittim cumartesi akşamı orada kaldım .. dünde annemle kurabiyeler börekler yaptık akşama misafirleri gelecekti .. akşam 9 gibide kocişim geldi beni aldı evimize gittik, kavuştuk
İnşallah biter bu tempo evde ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum. Ama işte insanlar çok ısrar edince de mecbur gidiyoruz bazı yerlere istekli gidiyorum bazılarına isteksiz...
Geçen ay eşim yine şehir dışına çıkmıştı bir gün kardeşim geldi bir gün yalnız kaldım ama bu sefer annemlere giderim evde kalmam zaten... Bakalım henüz perşembe belli olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?