• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar bende hiç boyamamıştım saçımı
Annem kına yaktı bi kere o da geçmek bilmeyince boya denedim
Hangi renk senin saçına yakın dedilerse olmadı, hep daha açık tuttu
Küçükken sarışınmışım şimdi de kumralım, tüm renkler rutinde olandan daha açık tutuyo bende

Çok sık boya kullanmıyorum ama bazen rengi toparlaması açısından alıp kendim boyuyorum
Bağlı kaldığım bi renk yok, kendi saçıma yakın ya da güzel oalbileceğini düşündüğüm renkleri
Kutulardaki kızlara bakıp beğeniyorum :27:

İlkaycım teşekkür ederim :3:

kızlar bit kadar torunlarımdan ikisi :9:

$20130207_185553.jpg

yahu bu istanbulda yer ayırtma olayı meşhur herhalde, çok mu dolu oluyor:44: bizimkinin öyle planları yoktur herhalde, ben kemik tarak istedim sadece, tarak aldırmaya vesile:9: biz de kutlamaları pek sevmeyiz de işte film izlersiniz, çay içersiniz, ay bugün ikinci ayımız bitti diye sarılır öpersiniz, kutlama bu bende :9:

benim de beyazlarım çok ama sağlıksız ya boyalar da. tekrar boyayacktım ama vazgeçtim. bir boya varmış, belki onu denerim, ama tutmayabilir. boyalı saçlara tutmuyormuş :26: çikolata kahveyi çok severim, benim de rengim koyu çikolata kahveydi. açık yakışır sana, ten rengin açık çünkü :31:

Farmacolor diye bi boya var ben kullaniyorum onu ineririm hem bitkisel hem de renk cok guzel tutuyo ve diger boyalar gibi hemen akmiyo ama bulmasi biraz zor olabilir

Farmacolor diye bi boya var ben kullaniyorum onu ineririm hem bitkisel hem de renk cok guzel tutuyo ve diger boyalar gibi hemen akmiyo ama bulmasi biraz zor olabilir

hemencecik bakıyorum. ama ben sadece hennayı görmüştüm sağlıklı olarak, herkes onu yazmış :44:

Günaydın kızlar :3:
Dün programcı geldi, benim bilgisayarıma planlama programını yükledi
Ben işim daha kolaylaşsın diye birkaç birşey önerdim, yaparız dedi
O pazarlama müdürü de dedi ki yapmayın, programcı da şaşırdı niye yapmayayım dedi
Bende yapın, gayet mantıklı tek tek uğraşmaktansa bi aralık verebilmemiz daha mantıklı dedim
Programcı da evet gayet mantıklı, ben notumu alıyorum bunları yapar yapmaz sizi haberdar edeceğim dedi
Bir de 2 ayrı birim var ona göre ayarlarsanız sevinirim dedim, tamam dedi

Pazarlama müdürü de beni sordu.. Nasıl ? Zehir gibi dimi dedi.. 15 dk gösterdim sadece bu programı ve neye göre çalıştığımızı dedi..
Programcı da soruya giriş tarzından bile belli zaten, ileride çok daha iyi olur dedi..
Bende teşekkür ederim, ... Bey de o yüzden benden kaçıyo herhalde dedim :34:

Hayırlı olsun Kadercim çok güzel haber bence bu :9: inşallah tez zamanda o adam arada olmadan kendi işini götürürsün... Maaşında değişir diye düşünüyorum ama hemen değil de Temmuz ayında falan olabilir tabi iş yeri politikasını çok bilmiyorum... :9: Hayırlısı sen işi al eline gerisi gelir...

yahu bu istanbulda yer ayırtma olayı meşhur herhalde, çok mu dolu oluyor:44: bizimkinin öyle planları yoktur herhalde, ben kemik tarak istedim sadece, tarak aldırmaya vesile:9: biz de kutlamaları pek sevmeyiz de işte film izlersiniz, çay içersiniz, ay bugün ikinci ayımız bitti diye sarılır öpersiniz, kutlama bu bende :9:

benim de beyazlarım çok ama sağlıksız ya boyalar da. tekrar boyayacktım ama vazgeçtim. bir boya varmış, belki onu denerim, ama tutmayabilir. boyalı saçlara tutmuyormuş :26: çikolata kahveyi çok severim, benim de rengim koyu çikolata kahveydi. açık yakışır sana, ten rengin açık çünkü :31:

Canım yer ayırtmamış sadece gideceğimiz yeri belirlemiş kafasında ama özel günlerde bazı yerlere gitmeden rezervasyon yaptırmak gerekiyor yoksa gidip kapıdan dönme ihtimalin var tabi ki... :9:
Ben de hep çikolata kahve boyarım zaten saç rengimede yakın ama bu sefer değişik olsun istiyorum bakalım..

Günaydınlarrrrr..İznimi çarşamba günü kullandığımdan bugün buradayım malesef kızlarrr

Günaydın Canım :3:

bircan bende fındık kabuğu biraz koyu olabilir, çikolata iyidir:31:
kadercim hayırlı olsun bu işin :31:

Karamel düşündüm ama iş yerinden bir arkadaş kumral yapmış onuda beğendim çok kararsız kaldım bir an bakalım son halim ne olacak :9: :9:

Hayırlı olsun Kadercim çok güzel haber bence bu :9: inşallah tez zamanda o adam arada olmadan kendi işini götürürsün... Maaşında değişir diye düşünüyorum ama hemen değil de Temmuz ayında falan olabilir tabi iş yeri politikasını çok bilmiyorum... :9: Hayırlısı sen işi al eline gerisi gelir...

Bizim zam sadece Ocak ta maalesef.. Bir iki ay önce bu teklif gelseydi iyiydi :1:
Hayırlısı olsun da önemli değil bekleriz :8:
Aslında çok yoğunlaştı işim

Şimdi faturalar bende ( Hem fabrikanın sevkiyatları, hem buranın ), çekler bende, ba-bs ler bende
Öğlende sekreter yemeğe çıkınca yerine ben bakıyorum 1 saat ( Pek bayan çalışan yok )
Artı bir de bu iş çıktı, bu iş için başlı başına bile eleman almayı düşünmüşler sonra ihale bana kaldı

Yaparım sorun değil de en azından önceki işlerimin bir kısmını devretmek istiyorum :44:
Ama henüz bunu talep etmek için erken
Şu işi bi tam olarak alayım da

Bizim zam sadece Ocak ta maalesef.. Bir iki ay önce bu teklif gelseydi iyiydi :1:
Hayırlısı olsun da önemli değil bekleriz :8:
Aslında çok yoğunlaştı işim

Şimdi faturalar bende ( Hem fabrikanın sevkiyatları, hem buranın ), çekler bende, ba-bs ler bende
Öğlende sekreter yemeğe çıkınca yerine ben bakıyorum 1 saat ( Pek bayan çalışan yok )
Artı bir de bu iş çıktı, bu iş için başlı başına bile eleman almayı düşünmüşler sonra ihale bana kaldı

Yaparım sorun değil de en azından önceki işlerimin bir kısmını devretmek istiyorum :44:
Ama henüz bunu talep etmek için erken
Şu işi bi tam olarak alayım da

ooo sende çok sorumluluk varmış zor gerçekten ama ben de öyleydim şimdi bir arkadaş başladı onun yapabileceği işleri ona devrediyorum yavaş yavaş... Eminim sen bu işi komple üzerine alınca yardımcı alırlar sana..

ooo sende çok sorumluluk varmış zor gerçekten ama ben de öyleydim şimdi bir arkadaş başladı onun yapabileceği işleri ona devrediyorum yavaş yavaş... Eminim sen bu işi komple üzerine alınca yardımcı alırlar sana..

Bana da öyle geliyor
İnşallah alınır

Eski işyerimde personel kullanma çok vardı da
Bura öyle değil herkes beli bi iş yapıyo gerisine karışmıyo
Bi benim işim şu an herhalde birden çok, o da yeni eklendi diyedir umarım
Olmadı konuşurum zaten, şu an geçiş süreci diye beklemedeyim :8:

okayi yamaşita kombamba:24::24::24::24:

ne zor bir gün oldu beaaa...:27: üstümden tır geçti,sürekli telefon görüşmeleri vs..oysa kalacaktım ama hiç takatim yok:26:
pehhhhh kime diyorum kimeeeee:19: alooooo ses verinn yavvvv:3:

Güne neşeli başladım ama çok sıkıldım ya saat 6 olamadı bir türlü :((( Çok sıkıldım...

Back