- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
dinlenme molası
[video=youtube;ReLllNkqcxw]http://www.youtube.com/watch?v=ReLllNkqcxw[/video]
Bulunduğum yer müsait olmadığından dinleyemiyorum ama teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dinlenme molası
[video=youtube;ReLllNkqcxw]http://www.youtube.com/watch?v=ReLllNkqcxw[/video]
kimseler yok ama söylemeden çıkmayayım .. dün akşam leyla ile mecnunun bebişleri oldu kızlar
bit kadar oldukları için sayısını bilmiyoruz biz bebişleri farkedinceye kadar babaları mecnun bir kaç tane hüpletmiş cani şuan sadece kapkara gözleri ve minicik kuyruklarıyla akvaryumda yüzüyorlar
kimseler yok ama söylemeden çıkmayayım .. dün akşam leyla ile mecnunun bebişleri oldu kızlar
bit kadar oldukları için sayısını bilmiyoruz biz bebişleri farkedinceye kadar babaları mecnun bir kaç tane hüpletmiş cani şuan sadece kapkara gözleri ve minicik kuyruklarıyla akvaryumda yüzüyorlar
Hayirli cumalar olsun insallah
Hepimoze kolay bir gun diliyorum.
Ikaycim seninkilwrin cinsi prena mıydı
Hayirli olaun bebisleriniz.
canım ikinci ayınız hayırlı uğurlu olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebişlerle artırsın.
dün karşıdan karşıya geçerken, ben bir an atladım geçicem diye, kıl payı geçtim karşıya. eşim beklemiş arkadam. o kadar kokrtum ki, o da arkamdan gelseydi araba çarpacaktı sonra onu buna söyledim, "iyi ki geçmedin, çok korktum dedim. bana ne dese beğenirsiniz "bana bir şey olmasından korkuyorsun di mi? unutma bebeğim, mutluluklar uzun sürmez" gıcık ya... ben de ne diyorsun deyip, yanağını sıktım acıtarak
Teşekkür ederim canım çok sağol.. Ben de senin gibi çok endişeleniyorum onun yanında hep koruma çabasındayım
bircancım bugünü kutlayabilirsiniz
saçını daha önce boyamış mıydın? ben de renkler konusunda bilgisizim, sadece bir kere boyadım
hem eş hem anne gibi hissediyorsun di mi sen de
Nerdeyse butun yeni evlilerin akvaryumu var :)
Ama ben hem seviyorum baliklari hrm de cocuk ustemeyen esimin onlari yavrularim diye sevmesine gicik oluyorum hih
kadercim dikkatin ve algıların hep böyle taze kalır inşallah yeni işinde maaş da değişecek değil mi? maaştan da ziyade yükselme ve başarabilme duygusu çok motive edici
Nice nice beraber geçireceğiniz günlere canımmKızlarrr bugün tam 2 ay olmuş nasılda geçiyor zaman daha dün evlenmiş gibiyim
Bir gün bir bakacağız bebişlerimiz olmuş ... İnşallah burada olurumda hep birlikte yaşarız o mutluluğu..
Ayy duygusala bağladım resmen...
Hafta sonu nikah'a gideceğiz eşimin dayısının.. vee bu akşam saçlarımı boyatacağım henüz ne renk istediğime karar vermedim..
İçim çok huzurlu bugün bir an önc eve gitmek istiyorum..